Αποστολέας Θέμα: Tudor. Πως να χάσεις την ηρεμία σου  (Αναγνώστηκε 11146 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stefen

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Tudor. Πως να χάσεις την ηρεμία σου
« Απάντηση #60 στις: Ιούνιος 19, 2023, 23:39:57 μμ »
Ρε συ Γιώργο έχω και quartz και έχω καλά quartz. Όχι Grand Seiko ή citizen chronomaster, αλλά καλά quartz seiko. Έχω και ψηφιακά και ραδιοελεγχόμενα με διηνεκές ημερολόγιο που αυτορυθμίζονται και δεν χάνουν. Έχω αυτόματα με 150 ευρώ, κουρδιστά με 150 ευρώ και αυτόματα με 2000-3000-3500-5000 ευρώ. Από τα ακριβά περιμένω να κάνουν αυτό που υπόσχονται το λιγότερο. Δεν σου λέω να κάνουν και ένα μικρό δωράκι τύπου, έχει περιθώρια από -4 έως +8 αλλά επειδή λέμε ότι είμαατε μεγάλη εταιρεία και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πελάτη για την επιλογή του και κάνουμε καλή ρύθμιση σε πολλές θέσεις και παίζει κοντά στο 0. Μιλάω για το minimum δηλαδή αυτό που διαφημίζει ότι κάνει. Αυτό που περιμένεις οπωσδήποτε. Εγώ προσωπικά από 1500 και πάνω θεωρώ ότι είναι υποχρεωτικό το cosc αν θέλουμε να είμαστε αγοραστές με λογική και θέληση. Δεν θα έδινα με τίποτα 10000-15000-16000 για ρολόι με +7 ή -7. Να κόψουν τον λαιμό τους να το ρυθμίσουν η να φτιάξουν καλή μηχανή με ελάχιστες ανοχές που δικαιολογεί τα λεφτά της. Αυτό για να απαντήσω στο Κωνσταντίνο για το Moser. Θεωρώ ότι είναι power user και ψάχνει πολλές λεπτομέρειες και ζυγίζει πάρα πολυ τις επιλογές του. Δεν μπορώ να αιτιολογήσω αυτήν την επιλογή με το moser. Πραγματικά. Αλλά ας πάμε στα πιο νορμάλ τα δικά μας.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Παρακολουθώ με ενδιαφέρον και έχω να πω ότι κατανοώ την αγανάκτηση του φίλου και συμφωνώ να το φτάσει στο τέρμα.
Κρίμα η όλη φάση είναι να μην σου τύχει....

Κουρδιστά με 150€ ποια? Εννοείς πολύ παλιά κομμάτια που τα ανέστησες μετά?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιούνιος 19, 2023, 23:48:43 μμ »
Έχεις δίκιο. Αυτό είναι το δια ταύτα. Δεν ξέρω με τις νέες metas πως σκατά θα τα καταφέρουν, αλλά αν τα καταφέρουν τότε είναι καραγκιόζηδες που μπορούσαν και δεν το έκαναν πιο πριν.

Και να ξέρεις δεν παίζει να πήγε Ελβετία το ρολόι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
1
No reactions
No reactions
No reactions
Members reacted wow:
Beastaras,

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιούνιος 19, 2023, 23:55:03 μμ »
Γιατί δεν τους στέλνεις ένα μαιλ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιούνιος 19, 2023, 23:57:46 μμ »
Και να ξέρεις δεν παίζει να πήγε Ελβετία το ρολόι
Πλέον τα θεωρώ όλα πολύ πιθανά.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιούνιος 20, 2023, 00:00:10 πμ »
Παρακολουθώ με ενδιαφέρον και έχω να πω ότι κατανοώ την αγανάκτηση του φίλου και συμφωνώ να το φτάσει στο τέρμα.
Κρίμα η όλη φάση είναι να μην σου τύχει....

Κουρδιστά με 150€ ποια? Εννοείς πολύ παλιά κομμάτια που τα ανέστησες μετά?
Το gwf project 2. Επίσης παλιό κουρδιστό universal geneve που με service και ρύθμισμα είναι χρονομέτρης. Μιλάμε για ρολόι που βγήκε το 1941. 82 χρόνια λειτουργίας. Όχι 2 χρόνια όπως το tudor.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιούνιος 20, 2023, 01:04:45 πμ »
Πάντως για να λέμε και την άλλη πλευρά των πραγμάτων εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το pelagos μου 7 χρόνια τώρα..!
Τυχερός...?!!
Ίσως..!
Σε φιλαράκι ο οποίος έπαθε το ίδιο του άλλαξαν μηχανή παρόλο που το ρολόι ήταν εκτός εγγύησης... βέβαια του το άργησαν 2 μήνες και ξενέρωσε..!
 Και από ότι μου έχει πει...  είναι άψογο σε χρονομετρία...!
Αυτά..!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιούνιος 20, 2023, 06:50:32 πμ »
Πλέον τα θεωρώ όλα πολύ πιθανά.

Γιατί θα έπρεπε να πάει Ελβετία το ρολόι?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιούνιος 20, 2023, 07:32:32 πμ »
Γιατί θα έπρεπε να πάει Ελβετία το ρολόι?
Έτσι μου είπαν. Ότι το ρολόι θα πάει Ελβετία να του αλλάξουν μηχανή και θα γυρίσει. Τι να πω; Δεν είμαι μέσα να δω τι κάνουν. Στην απόδειξη πάντως λέει αλλαγή μηχανής. Αν τους πήρε ένα μήνα αλλαγή μηχανής τότε ίσως να περιμέναν ένα μήνα να έρθει. Και στο δρόμο οι διανομείς να παίζαν πασούλες και ποδαράκια με το κουτί.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Ιούνιος 20, 2023, 07:56:09 πμ »
Μαιλ,έστειλες?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
Tudor. Πως να χάσεις την ηρεμία σου
« Απάντηση #69 στις: Ιούνιος 20, 2023, 08:42:20 πμ »
Όχι δεν έχω στείλει. Θα πάει μια τελευταία να το φτιάξουν και αν δεν γίνει αυτό που πρέπει, τότε θα στείλω να ενημερώσω για όλα.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giannis deep blue

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Σεπτέμβριος 18, 2023, 23:03:59 μμ »
Τελικά τέλος καλό όλα καλά?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tigergreg

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Σεπτέμβριος 19, 2023, 01:21:03 πμ »
Η  δικη  μου  εμπειρια  απο  το  σερβις  στην  σταδιου  3.....

Ειχα   8  ρολεξ  συνολικα  τα  οποια   φοραγα  εναλλαξ  και  εκανα  σερβις  και  επισκευες  απο  τοτε

που  το  σερβις  ηταν  σε  αλλον   οροφο  του  κτιριου  αν  το  θυμαται  κανεις  δηλ  πριν  το  90.

Ειχα  ενα  GMT-MASTER  του  85 το  οποιο  εκανε  ραγαδες  η  πλακα  του  γιατι   υποτιθεται   ηταν  απο

ενα  νεο  υλικο   που  βγηκε  στην  παραγωγη  μονο  το  85-86  και  φυσικα  καταργηθηκε.

Δεν  με  ενοχλουσε  αυτο  αλλα  καπου   το  2000  παρατηρησα  οτι  ο  φωσφορος  (που  λεγαμε  καποτε)

ξεκολαγε  απο  τους  δεικτες  και  βολταρε  μεσα  στο  ρολοι. Μετα  την  τριτη   φορα  που  το  πηγα  στο  σερβις

θεωρησα  σωστο  να  προειδοποιησω   τον  Κο  Νικο  οτι  την  επομενη   φορα  θα  το  στειλω  με  τον  δικηγορο

μου  φυσικα   πολυ  εκνευρισμενος. Το  παρελαβαν   και  μετα  απο  δυο   μηνες  το  παρελαβα  με  αλλαγμενα

πλακα  και  δεικτες  σερβιρισμενο  γυαλισμενο   σε  αριστη  κατασταση   χωρις  να  πληρωσω   σεντσι.

Προφανεστατα  ειχαν  οδηγια  απο  την  μαμα  ρολεξ   για  την  συγκεκριμενη  φουρνια  αλλα  το   κραταγαν

μυστικο. Δεν   ξαναπηγα  εκει  και  πουλησα  τα  5  απ  τα  8  και  τα  φοραω   σπανιως   πλεον.

Κριμα  παντως  γιατι  παλια   ηταν  αξιοπιστοι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sea_dweller

• Sr. Member
  • Γιώργος
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Σεπτέμβριος 19, 2023, 03:15:11 πμ »
Η  δικη  μου  εμπειρια  απο  το  σερβις  στην  σταδιου  3.....

Ειχα   8  ρολεξ  συνολικα  τα  οποια   φοραγα  εναλλαξ  και  εκανα  σερβις  και  επισκευες  απο  τοτε

που  το  σερβις  ηταν  σε  αλλον   οροφο  του  κτιριου  αν  το  θυμαται  κανεις  δηλ  πριν  το  90.

Ειχα  ενα  GMT-MASTER  του  85 το  οποιο  εκανε  ραγαδες  η  πλακα  του  γιατι   υποτιθεται   ηταν  απο

ενα  νεο  υλικο   που  βγηκε  στην  παραγωγη  μονο  το  85-86  και  φυσικα  καταργηθηκε.

Δεν  με  ενοχλουσε  αυτο  αλλα  καπου   το  2000  παρατηρησα  οτι  ο  φωσφορος  (που  λεγαμε  καποτε)

ξεκολαγε  απο  τους  δεικτες  και  βολταρε  μεσα  στο  ρολοι. Μετα  την  τριτη   φορα  που  το  πηγα  στο  σερβις

θεωρησα  σωστο  να  προειδοποιησω   τον  Κο  Νικο  οτι  την  επομενη   φορα  θα  το  στειλω  με  τον  δικηγορο

μου  φυσικα   πολυ  εκνευρισμενος. Το  παρελαβαν   και  μετα  απο  δυο   μηνες  το  παρελαβα  με  αλλαγμενα

πλακα  και  δεικτες  σερβιρισμενο  γυαλισμενο   σε  αριστη  κατασταση   χωρις  να  πληρωσω   σεντσι.

Προφανεστατα  ειχαν  οδηγια  απο  την  μαμα  ρολεξ   για  την  συγκεκριμενη  φουρνια  αλλα  το   κραταγαν

μυστικο. Δεν   ξαναπηγα  εκει  και  πουλησα  τα  5  απ  τα  8  και  τα  φοραω   σπανιως   πλεον.

Κριμα  παντως  γιατι  παλια   ηταν  αξιοπιστοι.
Λυπάμαι φίλε μου για τις δυσάρεστες εμπειρίες που έχεις βιώσει, προσωπικά από το 1990 και ύστερα μόνο πολύ καλά λόγια έχω να πω για το service της σταδίου (παλαιότερα είχα ακούσει πολλά παράπονα).
Με όλα αυτά που διαβάζω και ακούω για τα Tudor δεν θα έπαιρνα...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Σεπτέμβριος 19, 2023, 10:41:35 πμ »
Τελικά τέλος καλό όλα καλά?
Ναι είπα να μην αναπτυχθώ πάλι γιατί έχω ακόμα γλυκόπικρη γεύση. Το καλό είναι ότι αυτήν τη φορά ήταν άκρως εξυπηρετικοί και ευγενική και κοίταξαν το ρολόι πολύ γρήγορα και ΧΩΡΙΣ να πάει εξωτερικό. Το λογικό πιστεύω. Το πρόβλημα με το αντίβαρο λύθηκε (μέχρι στιγμής). Το άκουσε ο τεχνικός και με πήρε τηλέφωνο μιας κι είχα στείλει φίλο μου να το πάει. Μου είπε ότι έχω απόλυτο δίκιο και το έφτιαξε να μην ακούγεται. Το πως είναι ακόμα ένα ερωτηματικό, αλλά το έφτιαξε. Κοίταξε και την χρονομετρία την οποία την έκανε να αγγίζει το 0. Όλα καλά στην αρχή. Μετά από 3-4 μέρες η χρονομετρία άρχισε πάλι να μας τα μπερδεύει. Όταν το ρολόι μείνει αρκετή ώρα σε θέση οριζόντια, κερδίζει 3-4 δευτερόλεπτα σε διάστημα 8-9 ωρών. Αυτό δείχνει μηχανή ΓΤΠΚ. Εξυπηρετικό service. Skata μηχανή.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος chdn

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Σεπτέμβριος 19, 2023, 10:50:47 πμ »
Αυτά διαβάζω και ευτυχώς που δεν πήγα για Tudor γιατί είχα το Black Bay ανάμεσα στα υποψήφια ρολόγια για αγορά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions