Αποστολέας Θέμα: Βοηθήστε με να διαλέξω ανάμεσα σε δυο τελείως διαφορετικά ρολόγια!  (Αναγνώστηκε 2383 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος neuromind

• Full Member
  • **
  • when the light hits your brain
    • Προφίλ
Ισχύει είναι πάρα πολύ όμορφο! Το prx μου αρέσει πολύ αλλα το χρονογράφο ξέρω ότι δεν θα τον χρησιμοποιώ. Οπότε θα δώσω 1800 για την  (φανταστική) κάσα/μπρασελέ που όμως είναι ακριβώς η ίδια και στο απλό μοντέλω των 400-700ευρώ. Οπότε σκέφτηκα ότι εφόσον υπάρχει η δυνατότητα να πάω σε κάτι πιο ακριβό.
Αν βάλεις δίπλα το prx quartz,το powermatic και τον χρονογράφο θα δεις πως έχουν σαφώς μεγάλη διαφορά
μεταξύ τους.... βέβαια όλα είναι όμορφα(τα άτιμα.....)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Ούτε καν...!
Seiko δαγκωτό...  δεν υπάρχει το ρολόι...!!!
Έχεις βρει κάπου το πράσινο...?
Μπορεί,να έχει δικιο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
Στα 2Κ ευρω απειρες επιλογές
Επειδη ομως δεν ψαχνεις συγκεκριμενη κατηγορία ρολογιού ειναι δυσκολο να προτείνω
Απο τα δυο θα έπαιρνα το ORIS γιατί μου αρεσουν απειρως περισσότερο τα dress ρολογια
Αφου η επιλογή σου παταει στο συναισθημα πάρε οτι σου κανει πιο πολύ κλικ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος Georgefosk

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Το συγκεκριμενο δε με ενθουσιάζει με το σχήμα της κάσας. Σε doxa κοιτουσα το sub 200 και ηταν αρκετα συμπαθητικό αλλα νομίζω το seiko το κέρδιζε σε finishing
Να ξέρεις πάντως πως το Sub 200 είναι ταμάμ για καλοκαίρι, ρολόι που φτιάχνει τη διάθεση. Αν ευκαιρήσεις πάρε το Seiko spb381j1 και το Doxa Sub 200  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
Θεωρώ το seiko μια πολύ καλή επιλογή σε αυτά τα λεφτά.
Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος agnostosX

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Να ξέρεις πάντως πως το Sub 200 είναι ταμάμ για καλοκαίρι, ρολόι που φτιάχνει τη διάθεση. Αν ευκαιρήσεις πάρε το Seiko spb381j1 και το Doxa Sub 200  ;D
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Καλα και το κίτρινο ειναι ολα τα λεφτα!
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Georgefosk,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος agnostosX

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Αν βάλεις δίπλα το prx quartz,το powermatic και τον χρονογράφο θα δεις πως έχουν σαφώς μεγάλη διαφορά
μεταξύ τους.... βέβαια όλα είναι όμορφα(τα άτιμα.....)

Όντως; Εννοεις διαφορες σε κάσα/μπρασελέ? γιατί οnline διαβαζα ότι μόνο ο μηχανισμός αλλάζει στο quartz/mechanic/chronograph
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ngavoun

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Όντως; Εννοεις διαφορες σε κάσα/μπρασελέ? γιατί οnline διαβαζα ότι μόνο ο μηχανισμός αλλάζει στο quartz/mechanic/chronograph
Καλωσόρισες,
Είχα το quartz και τώρα έχω το powermatic. Από τον χρονογραφο δεν έχω εμπειρία.

Μεταξύ μπαταρίας-αυτοματου μπρασελε και κάσα είναι ίδια, με τη μόνη διαφορά ότι το αυτόματο έχει ελάχιστο μεγαλύτερο πάχος. Αυτό που αλλάζει σημαντικά είναι η εμφάνιση λογω του dial. Στα μπαταρίας το dial είναι λιτό ενώ στα αυτόματα λόγω waffle και framed date window υπάρχει μια πιο premium αίσθηση.

Όσον αφορά το χρονογραφο και εκεί το πάχος είναι μεγαλύτερο, αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι λίγο μεγαλύτερη και η κάσα καθώς και το bezel.

Ολη η σειρά είναι πανέμορφη. Αλλά αν θες να κινηθείς σε μεγαλύτερη κατηγορία τιμής και δεν σου κάνουν κλικ οι χρονογραφοι, τότε συμφωνώ να κοιτάξεις αλλού.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Κατατοπιστικος,μπράβο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος neuromind

• Full Member
  • **
  • when the light hits your brain
    • Προφίλ
Σαφως η κάσα και το μπρασελέ είναι πιο large,λόγω και του μηχανισμού... Επιμένω πρέπει να τα δεις από κοντά για να καταλάβεις....πέρα από τα Tissot πάρε οποίο ρολόι σου κάθεται καλύτερα στο καρπό σου και σε κάνει χαρούμενο όταν το κοιτάς!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
Το συγκεκριμενο δε με ενθουσιάζει με το σχήμα της κάσας. Σε doxa κοιτουσα το sub 200 και ηταν αρκετα συμπαθητικό αλλα νομίζω το seiko το κέρδιζε σε finishing

Ρίξε μια ματιά και σε αυτό σε αυτή την κάσα, το φόραγε ο Κούλης πρόσφατα και έκανε μεγάλη εντύπωση. Είναι ελαφρώς πάνω από το budget σε MSRP αλλά σαν LE νομίζω το αξίζει.

https://www.inglessis.gr/doxa-sub-300t-clive-cussler-automatic-425-mm-handmade-dial/p/11249/80,1,36,40,84/

Ανάμεσα στα δύο που έβαλες, θα προτιμούσα το Seiko προσωπικά. Σε κάθε περίπτωση, καλές αγορές εύχομαι!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
Καλωσόρισες,
Είχα το quartz και τώρα έχω το powermatic. Από τον χρονογραφο δεν έχω εμπειρία.

Μεταξύ μπαταρίας-αυτοματου μπρασελε και κάσα είναι ίδια, με τη μόνη διαφορά ότι το αυτόματο έχει ελάχιστο μεγαλύτερο πάχος. Αυτό που αλλάζει σημαντικά είναι η εμφάνιση λογω του dial. Στα μπαταρίας το dial είναι λιτό ενώ στα αυτόματα λόγω waffle και framed date window υπάρχει μια πιο premium αίσθηση.

Όσον αφορά το χρονογραφο και εκεί το πάχος είναι μεγαλύτερο, αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι λίγο μεγαλύτερη και η κάσα καθώς και το bezel.

Ολη η σειρά είναι πανέμορφη. Αλλά αν θες να κινηθείς σε μεγαλύτερη κατηγορία τιμής και δεν σου κάνουν κλικ οι χρονογραφοι, τότε συμφωνώ να κοιτάξεις αλλού.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Έτσι είναι...  το powermatic είναι πολύ πιο όμορφο και premium λόγω dial παρόλο που είναι το ίδιο ρολόι ουσιαστικά..! Αν δεν τα δεις δίπλα δίπλα όμως δεν μπορείς να το καταλάβεις. Ο χρονογράφος είναι αρκετά πιο μεγάλο και ογκώδες ρολόι... έχει και λίγο πιο παχύ μπρασελέ..! Φοβερό ρολόι και ο χρονογράφος χωρίς ανταγωνιστή στα λεφτά του..!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Alexandros00

• Master
    • Προφίλ
Και τα δύο ρολόγια, έχουν περιορισμούς.
Δεν θα έπαιρνα με τίποτα το Seiko, για μονιμο. Παχύ ρολόι, με παρουσία στο καρπό υπέρ του δέοντος.
Αν το θες μόνο για καλοκαίρι, παρτο, αλλιώς είναι μουλάρι.

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
Δεν θα έπαιρνα με τίποτα το Seiko, για μονιμο. Παχύ ρολόι, με παρουσία στο καρπό υπέρ του δέοντος.

Αλεξ έχεις δοκιμάσει το συγκεκριμένο seiko..?!
Σαν 40ρι κάθεται στον καρπό...
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ

Επειδή μου κίνησες την περιέργεια,με μια γρήγορη μάτια είδα πως το seiko είναι 12.9mm. Αν είναι όντως τόσο,το πάχος του είναι τέλειο.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,