Πάντα τα λαμόγια είναι ένα βήμα μπροστά σε μεθόδους και επινοήσεις.
Έχω περιγράψει ξανά στο παρελθόν περιστατικό φίλου που του έκλεψαν το ποδήλατο από το γκαράζ του σπιτιού του.Οι κάμερες κατέγραψαν το γεγονός ,έγιναν τα σχετικά στην αστυνομία και κάποια στιγμή τις επόμενες ημέρες έλαβε μια κλήση στο κινητό του όπου μια ανδρική φωνή του είπε: για σας είναι ο κύριος 😂😂😂που σας πήρε το ποδήλατο …..θέλετε να σας φέρω κάποιο άλλο και να τα βρούμε για να αποσύρετε την καταγγελία …………
Γνωστός ο κλέφτης στην αστυνομία σε τέτοιο σημείο που κάποιο <όργανο> του έδωσε το νούμερο του φίλου μου για να τον διευκολύνει……..τρέλα σκέτη.
Βέβαια το όλο εγχείρημα σκάλωσε στον φίλο μου που γενικότερα δεν χαμπαριάζει από τέτοιες <ρυθμίσεις> και το όλο θέμα βρίσκεται στον εισαγγελέα με στενή παρακολούθηση γιατί οι εμπλεκόμενοι σε αυτό το δίκτυο με τις κλοπές ποδηλάτων είναι περισσότεροι από ότι φανταζόμαστε…..
Καλησπέρα σε όλους, καλησπέρα αγαπητέ φίλε
@Spyoly .
Ναι, είναι αλήθεια, το κακό είναι βαθιά μέσα στο σύστημα, σε σημείο που δεν θέλουμε να γνωρίζουμε αν θέλουμε να είμαστε καλά...
παρ' όλα αυτά, πιστεύω πως πάντα σε τέτοιες ιστορίες, όπως αυτές οι μικρές που έχουμε, πάντα ανοίγει ένας άχαρος κύκλος συζήτησης που ποτέ δεν σταματούν τα ερωτηματικά.
Από τη μεριά μου θα έλεγα πως και οι δικαστικές αρχές, αλλά και γενικότερα, η κάθε εξουσία, είτε νομοθετική είτε εκτελεστική έχει το σκοτεινό ή θολό της στοιχείο μέσα, θα φτάσουμε δηλ. να συζητάμε ακόμα και για αιώνιο παρακράτος πέρα και πάνω από κάθε κυβέρνηση ή Σύνταγμα.
Ελάχιστα τυχαία κωμικά σημεία (φανταστικές ιστορίες πάντα). Διάρρηξη, συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα. Όνομα, Σιμέλα ή Αικατερίνη ή Άννα. Γεννημένη, 1970 ή 1974 ή 1980..., μόνο χρυσαφικά, που έγιναν κάτι άλλο σε χρόνο μηδέν. Συν επαιτεία, (και σε ανώτατο βαλκανικό επίπεδο εξειδίκευσης). Κέρδη; απίστευτα υψηλά. Δίκτυα; κανονικά με ωράρια, πόστα, ιεραρχίες, εκπαίδευση κ.ο.κ., από Ελλάδα μέχρι Αγγλία (και το ξέρουμε πιστεύω όλοι, μέχρι και στο youtube, από χαζές έρευνες μέχρι εικόνες από εκπομπές εξωτερικού).
Μοτοσυκλέτες. Και με gps..., απλά καλή τύχη. Αμέτρητα. Απλά η δική μου ευχή, να μην υπάρχει φυσική παρουσία όταν έρχεται το κακό.