Αποστολέας Θέμα: Blancpain X Swatch  (Αναγνώστηκε 8955 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xRallyArt

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Blancpain X Swatch
« Απάντηση #30 στις: Σεπτέμβριος 07, 2023, 20:52:29 μμ »
Δεν εχω κρυψει με τα ουκ ολιγα μου ποστ, οτι με ενδιαφερει και μ αρεσει.
Ειδικα αυτη η προσπαθεια, πιο πολυ απ του μουν. Νομιζω οτι εμαθαν και φαινεται πιο προσεγμενη (καιτοι καπως ακριβοτερη).

Μ αρεσει πολυ γιατι τραβαει πολυ κοσμο (ειδικα νεους) εκτος του ωρολογιακου χωρου , οπου τα smartwatch εχουν κυριαρχισει, στο παραδοσιακο ρολοι  με το hype που δημιουργει .
Θα το παραλληλιζα οπως οταν τραβηξε ξανα τον κοσμο στο μηχανικο ρολοι μετα το quartz crisis. Φυσικα οχι τοσο σπουδαιο σαν σημασια η αποτελεσμα, αλλα ειναι κατι.

Μπορω να σκεφτω τουλαχιστον 10 φιλους μου -ολοι κατω των 40- που με ειχαν παρει στο λανσαρισμα του moonswatch να ρωτησουν γι αυτο και σκεφτηκαν να παρουν, να μαθουν για ρολογια κτλ.
Ολοι τους ηταν με smartwatch και γαμορολογα μονο, παντελως αδιαφοροι για το χομπι.

Αρα σαν προσπαθεια το θεωρω εξαιρετικα θετικο.

Τωρα οσον αφορα το ρολοι αυτο καθεαυτο, εξαρταται για τι το θελει κανεις.  (Αυτους που θελουν το Hype κ το ευκολο κερδος, τους αφηνω απ εξω, μου ναι αδιαφοροι)
Αν το ρολοι το παρεις σαν ενα swatch , δηλαδη σαν ενα fun watch, ειναι ωραιο, ειναι ενδιαφερον, δε θα σε απογοητευσει.
Αλλα να ξερεις οτι η κασα ειναι βιοκεραμικη/ πλαστικη  πχ, με τις αντιστοιχες προσδοκιες/ απαιτησεις.

Ειναι ιδανικο για καποιον που ηδη εχει ρολογια και θα το φοραει σε rotation.
Ειναι ωραιο και για καποιον που το φοραει ε κανα καφε/βολτα/ εξοδο.

Δεν ειναι για only watch με βαρια, καθημερινη χρηση
Δεν ειναι beater, δεν ειναι tool watch, δεν ειναι για τον Γιωργο_Ι πχ  :D :D

Αυτό, αλλά νομίζω ότι και αυτο το hype χάθηκε στον βωμό του χρήματος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται...

Αποσυνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σεπτέμβριος 07, 2023, 20:52:54 μμ »
Θα σου πω, νομίζω ότι το συναίσθημα θα ήταν το ίδιο, νιώθω κοροιδία, π.χ. μου αρέσουν τα ΑΡ, αλλά δεν θα έπερνα ένα πλαστικό τους αντίγραφο από όποιον και να προερχόταν γιατί νιώθω ότι κοροιδεύω τον εαυτό μου και μου πουλάνε κάτι που το αγοράζω απο βλακεία και όχι απο καψούρα... νομίζω ότι έχει χαθεί η φάση και έχει καταπιει ο καπιταλισμός και τα ρολόγια, ουρά έξω απο ένα μαγαζί για κάτι που είναι ονειρο απατηλό; εγω νομίζω ότι ειναι κατάντια του κοινού...

Για την ουρα κτλ ναι μεν δε μ αρεσει σαν πρακτικη, αλλα ενδεχομενως καποιος αλλος να χει περισσοτερο ελευθερο χρονο, αντοχες και φυσικα επιθυμια για την κτηση του.
Κοροιδια δεν το θεωρω γιατι εχω αλλη οπτικη.
Μην το βλεπεις σαν ενα πλαστικο ΒΡ, απο κει ξεκινα το προβλημα, γιατι σε καμια περιπτωση δεν ειναι κατι τετοιο.
Σκεψου το σαν ενα swatch που εχει το σχεδιασμο ενος ΒΡ. Αυτο ειναι.
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
xRallyArt,Beastaras,
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σεπτέμβριος 07, 2023, 20:56:15 μμ »
Για την ουρα κτλ ναι μεν δε μ αρεσει σαν πρακτικη, αλλα ενδεχομενως καποιος αλλος να χει περισσοτερο ελευθερο χρονο, αντοχες και φυσικα επιθυμια για την κτηση του.
Κοροιδια δεν το θεωρω γιατι εχω αλλη οπτικη.
Μην το βλεπεις σαν ενα πλαστικο ΒΡ, απο κει ξεκινα το προβλημα, γιατι σε καμια περιπτωση δεν ειναι κατι τετοιο.
Σκεψου το σαν ενα swatch που εχει το σχεδιασμο ενος ΒΡ. Αυτο ειναι.

Αφου είναι έτσι γιατί δεν έχουν αρκετό απόθεμα και γιατί δεν το δίνουν ~150€ που έχουν τα πλαστικά swatch και τα δίνουν 300€ και χωρίς επαρκες απόθεμα;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ngavoun

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σεπτέμβριος 07, 2023, 20:57:43 μμ »
Αφου είναι έτσι γιατί δεν έχουν αρκετό απόθεμα και γιατί δεν το δίνουν ~150€ που έχουν τα πλαστικά swatch και τα δίνουν 300€ και χωρίς επαρκες απόθεμα;
390... δίκιο έχεις σε αυτά που λες.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
xRallyArt,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Alexandros00

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σεπτέμβριος 07, 2023, 20:57:52 μμ »
Τα δίνουν 300 γιατί αλλά έσοδα έχει η Swatch,από το brand name τηs και άλλα η Blancpain.

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
xRallyArt,
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σεπτέμβριος 07, 2023, 21:00:24 μμ »
Το ρολόι αυτό είναι ένα ΓΝΗΣΙΟ,,πλαστικό μεν,αλλά ΓΝΗΣΙΟ DNA της Blancpain.
Όχι απλώς δικαιολογειται...
Επίσης κανένα Swatch δεν είναι αδιάβροχο.
Επίσης είναι και full lume το ρολόι.
Επίσης είναι και open caseback το ρολόι.
Επίσης είναι αυτόματο.
Ο μόνος λόγος που το παίρνουμε 400 ευρώ είναι επειδή είναι ΚΑΙ Swatch.

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σεπτέμβριος 07, 2023, 21:04:14 μμ »

Οσον αφορα τη διαθεσιμοτητα, σιγουρα για να διατηρησουν το hype.
Ενδεχομενως και για να μην ασχολειται μια μαρκα με χιλιαδες μοντελα μονο με 4 στην παραγωγη της.

Τα sistem51 δεν εχουν 150 νομιζω.
Ειδικα με μεγαλυτερο πια wr, μπολικο lume, κασα μονο γι αυτη τη γραμμη κι οχι ραφιου κτλ

Και ακριβως επειδη καταφεραν να δημιουργησουν αυτο το hype, εβαλαν και το ονομα της ΒΡ κτλ εχουν μια υπεραξια που θελουν να  την πληρωθουν. Εταιρειες ειναι, για τα λεφτα δουλευουν, δεν ειναι φιλοι μας η συνχομπιστες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σεπτέμβριος 07, 2023, 21:04:39 μμ »
Εγω βλεπω οτι μιλαμε ( και ασχολουμαστε)!πολλοι , για ενα ρολοι που θα αποκτησουμε πολυ λιγοτεροι😁
Σαν τη ρλξ ενα πραμα😆
Νομίζω  αποστολη ( γκρουπ) εξετελεσθη!!!
Χαχαχαχα
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
xRallyArt,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σεπτέμβριος 07, 2023, 21:06:59 μμ »
Εγω βλεπω οτι μιλαμε ( και ασχολουμαστε)!πολλοι , για ενα ρολοι που θα αποκτησουμε πολυ λιγοτεροι😁
Σαν τη ρλξ ενα πραμα😆
Νομίζω  αποστολη ( γκρουπ) εξετελεσθη!!!
Χαχαχαχα

Σιγουρα.
Αλλωστε ειναι ενα "ζουμερο" ωρολογιακο γεγονος , οποτε ευλογα μας απασχολει.
Οπως ειπα και στην αρχη, καθε ανθρωπος εχει τη δικη του προσεγγιση σε ενα χομπι και μεσω αυτης, αποφασιζει τι του αρεσει, τι του ταιριαζει και αρα τι θα αποκτησει.
Αλιμονο αν ολοι θελαμε το ιδιο πραγμα η μας αρεσαν τα ιδια ρολογια...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σεπτέμβριος 07, 2023, 21:07:06 μμ »
Το ρολόι αυτό είναι ένα ΓΝΗΣΙΟ,,πλαστικό μεν,αλλά ΓΝΗΣΙΟ DNA της Blancpain.
Όχι απλώς δικαιολογειται...
Επίσης κανένα Swatch δεν είναι αδιάβροχο.
Επίσης είναι και full lume το ρολόι.
Επίσης είναι και open caseback το ρολόι.
Επίσης είναι αυτόματο.
Ο μόνος λόγος που το παίρνουμε 400 ευρώ είναι επειδή είναι ΚΑΙ Swatch.

Δεν δικαιολογείται το ποσό αυτό ούτε για πλάκα....
καμία αξία, μα καμία.... αμα το αφήσεις στον ήλιο 1 μηνα θα γελάνε και οι πέτρες, ενώ ενα Duro των 50€ αστο 10 χρονια...
400€; ούτε 100€, όλο αυτο είναι ντροπή της ωρολογοποιιας για εμένα, οι σχιστομάτιδες το βλέπουν και γελάνε σιγουρα με το δικιο τους.

Τα δίνουν 300 γιατί αλλά έσοδα έχει η Swatch,από το brand name τηs και άλλα η Blancpain.

Άρα έρχεσαι στα λόγια μου, δεν το κάνουν για να προωθήσουν την Ω ή την Blancpain αλλά για το χρήμα, από τους ίδιου παίρνουν λεφτά(εμάς) και απο κάνενα νέο που θέλει να μπει στη φάση, σιγά που ένας νέος ασχετος με την ωρολογοποιια ξέρει την Blancpain.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σεπτέμβριος 07, 2023, 21:12:06 μμ »
καμία αξία, μα καμία.... αμα το αφήσεις στον ήλιο 1 μηνα θα γελάνε και οι πέτρες, ενώ ενα Duro των 50€ αστο 10 χρονια...
400€; ούτε 100€, όλο αυτο είναι ντροπή της ωρολογοποιιας για εμένα, οι σχιστομάτιδες το βλέπουν και ελάνε σιγουρα με το δικιο τους.

Άρα έρχεσαι στα λόγια μου, δεν το κάνουν για να προωθήσουν την Ω ή την Blancpain αλλά για το χρήμα, από τους ίδιου παίρνουν λεφτά(εμάς) και απο κάνενα νέο που θέλει να μπει στη φάση, σιγά που ένας νέος ασχετος με την ωρολογοποιια ξέρει την Blancpain.
Μα για να βγάλουν λεφτά πρέπει να προωθήσουν.
Όπως και να έχει ο καθένας μας έχεις τη δική του οπτική γωνία

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σεπτέμβριος 07, 2023, 21:12:14 μμ »
Καλα ,τη BP δεν τη γνωριζουν ( γνωριζαν) ουτε οι " σχετικοί" με την ωρολογοποιια🤪
Πρωτης ταξεως διαφημιση που συμβαινει πολυ σωστά ΜΕΤΑ την οικειότητα που δημιουργηθηκε με το προτζεκτ " Swatch - moonswatch"
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Σεπτέμβριος 07, 2023, 21:16:34 μμ »
Όποιος βλέπει ένα πλαστικό ρολόι απλά δεν τον ενδιαφέρει. Εγώ πχ δεν βλέπω απολύτως κανένα ενδιαφέρον στα smartwatches. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε το πόσο κάνουν, ούτε αν είναι πλαστικά ή ατσάλινα ή τι λειτουργίες έχουν.

Εγώ ναι μεν βλέπω ένα πλαστικό ρολόι, αλλά περισσότερο βλέπω ένα ρολόι για διασκέδαση, χαβαλέ και χρώμα. Χρώμα να παίξω με ιμάντες ανάλογα την διάθεσή μου.

Δεν μπορώ να πείσω κανέναν για το αν είναι φτηνό, ακριβό, πλαστικό, φτηνιάρικο, γνήσιο, μόνο για hype κλπ κλπ. Μου αρέσει. Αυτό. Θα το πάρω; Ίσως. Και ποιος νοιάζεται δηλαδή για το τι θα κάνω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σεπτέμβριος 07, 2023, 21:20:04 μμ »
Αυτό θέλουν
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σεπτέμβριος 07, 2023, 21:21:45 μμ »
400€; ούτε 100€, όλο αυτο είναι ντροπή της ωρολογοποιιας για εμένα, οι σχιστομάτιδες το βλέπουν και γελάνε σιγουρα με το δικιο τους.

Αν το παρεις ετσι, κανενα ρολοι μετα απ το Duro ,ta casio και τα κινεζικα τυπου addiesdive, pagani και δεν ξερω τι αλλο δεν αξιζει.
Σε ωρολογιακο φορουμ ειμαστε, νομιζω καταλαβαινουμε οτι σε ενα αξεσουαρ/ αγαθο πολυτελειας δε μετρας κουκια, αλλα πραγματα καθοριζουν την αξια του -πλην των τυπικων χαρακτηριστικων/ ποιοτητας φυσικα. Η μαρκα, η φημη, η ιστορια, η ζητηση κτλ.
Επισης, αυτο που σου πα και νωριτερα : αν παρεις το swatch- BP για να το αφηνεις στον ηλιο 1 μηνα, δε φταιει η μαρκα, εσυ φταις. Γι αυτο βγηκαν τα g shock.
Το παιρνεις για να εχεις ενα ομορφο, ιδιαιτερο ρολοι και να το χαρεις.

Παιρνεις καλυτερα ρολογια με 3-4 κατοσταρικα? Σιγουρα! Αλλα αμα αυτο θες και τα εχεις, μια χαρα θα το ευχαριστηθεις.
Οσο για ποιος ξερει τη ΒΡ, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩς EINAI TO ZHTHMA. Ενα ρολοι που θα ασχοληθουν χιλαιδες κοσμος, θα κυκλοφορησουν ενα σωρο videow, reels, shorts, stories, θα χει πανω το ονομα ΒΡ. Ετσι θα τη μαθουν. Αν δεν κερδιζει ετσι προβολη η ΒΡ, μαλλον διαφορετικα καταλαβαινουμε την εννοια του μαρκετινγκ. Οπως και για την Ω που προανεφερες, που μετα την αντιστοιχη συνεργασια πηγαν +50% οι πωλησεις του μουν. Επισης εγω το θεωρω αυτο περιτρανη αποδειξη οτι κερδισε και η Ω - μη σου πω και περισσοτερο
friendly
0
funny
0
like
3
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,trelovet,geezerv,