Δεν δικαιολογείται το ποσό αυτό ούτε για πλάκα....
καμία αξία, μα καμία.... αμα το αφήσεις στον ήλιο 1 μηνα θα γελάνε και οι πέτρες, ενώ ενα Duro των 50€ αστο 10 χρονια...
400€; ούτε 100€, όλο αυτο είναι ντροπή της ωρολογοποιιας για εμένα, οι σχιστομάτιδες το βλέπουν και γελάνε σιγουρα με το δικιο τους.
Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άρα έρχεσαι στα λόγια μου, δεν το κάνουν για να προωθήσουν την Ω ή την Blancpain αλλά για το χρήμα, από τους ίδιου παίρνουν λεφτά(εμάς) και απο κάνενα νέο που θέλει να μπει στη φάση, σιγά που ένας νέος ασχετος με την ωρολογοποιια ξέρει την Blancpain.
Αν το παρεις ετσι, κανενα ρολοι μετα απ το Duro ,ta casio και τα κινεζικα τυπου addiesdive, pagani και δεν ξερω τι αλλο δεν αξιζει.
Σε ωρολογιακο φορουμ ειμαστε, νομιζω καταλαβαινουμε οτι σε ενα αξεσουαρ/ αγαθο πολυτελειας δε μετρας κουκια, αλλα πραγματα καθοριζουν την αξια του -πλην των τυπικων χαρακτηριστικων/ ποιοτητας φυσικα. Η μαρκα, η φημη, η ιστορια, η ζητηση κτλ.
Επισης, αυτο που σου πα και νωριτερα : αν παρεις το swatch- BP για να το αφηνεις στον ηλιο 1 μηνα, δε φταιει η μαρκα, εσυ φταις. Γι αυτο βγηκαν τα g shock.
Το παιρνεις για να εχεις ενα ομορφο, ιδιαιτερο ρολοι και να το χαρεις.
Παιρνεις καλυτερα ρολογια με 3-4 κατοσταρικα? Σιγουρα! Αλλα αμα αυτο θες και τα εχεις, μια χαρα θα το ευχαριστηθεις.
Οσο για ποιος ξερει τη ΒΡ, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩς EINAI TO ZHTHMA. Ενα ρολοι που θα ασχοληθουν χιλαιδες κοσμος, θα κυκλοφορησουν ενα σωρο videow, reels, shorts, stories, θα χει πανω το ονομα ΒΡ. Ετσι θα τη μαθουν. Αν δεν κερδιζει ετσι προβολη η ΒΡ, μαλλον διαφορετικα καταλαβαινουμε την εννοια του μαρκετινγκ. Οπως και για την Ω που προανεφερες, που μετα την αντιστοιχη συνεργασια πηγαν +50% οι πωλησεις του μουν. Επισης εγω το θεωρω αυτο περιτρανη αποδειξη οτι κερδισε και η Ω - μη σου πω και περισσοτερο