Αποστολέας Θέμα: Blancpain X Swatch  (Αναγνώστηκε 8951 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • Sr. Member
  • BILLY
    • Προφίλ
Απ: Blancpain X Swatch
« Απάντηση #45 στις: Σεπτέμβριος 07, 2023, 21:22:29 μμ »
Το ρολόι αυτό είναι ένα ΓΝΗΣΙΟ,,πλαστικό μεν,αλλά ΓΝΗΣΙΟ DNA της Blancpain.
Όχι απλώς δικαιολογειται...
Επίσης κανένα Swatch δεν είναι αδιάβροχο.
Επίσης είναι και full lume το ρολόι.
Επίσης είναι και open caseback το ρολόι.
Επίσης είναι αυτόματο.
Ο μόνος λόγος που το παίρνουμε 400 ευρώ είναι επειδή είναι ΚΑΙ Swatch.

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμένα ενώ η ιδέα μου αρέσει όπως κ του moonswatch κ έχουν κάνει έξυπνα πράγματα από τις ονομασίες,τα λογοπαίγνια,μέχρι κ τα 91 μέτρα όσο είναι τα 50 fathoms κτλ.
Ενώ θεωρώ το αντιμετωπισαν με σεβασμό στην ιστορία των ρολογιων κ στις 2 περιπτωσεις η εκτέλεση είναι κάπως περίεργη...
Δεν μιλάω βάση ντιζάιν γιατί είναι πολύ όμορφα κ παιχνιδιάρικα τα moonswatch κάτι που δεν θα βλέπαμε ποτέ απ την ω.
Επίσης κ τα 50 f..
Εμένα με ξενερώνει το γεγονός ότι είναι disposable...
Κ οι τιμές τραγικές...
Τα moonswatch πραγματικά διαλύονται κ τα 51 fathoms έχουν ένα μηχανισμο που απλά όταν χαλάει πετάς το ρολοι...
Οι original εκτελέσεις των συγκεκριμένων ρολογιών είναι για μια ζωή κ εκεί έρχεται η αντίφαση...
Επίσης μας έχουν σκοτισει τα @@ με τα βιοκεραμικα κ το περιβάλλον όπως οι εταιρείες με τα κινητά που δεν βάζουν φορτιστή στο πακέτο δήθεν για το περιβάλλον κ καταλήγουμε να αγοράζουμε φορτιστές μόνοι μας άρα περισσότερη πλαστική συσκευασία...
Κ έτσι θα καταλήξουν τα ρολόγια αυτά σε λίγα χρόνια άχρηστα στο συρτάρι η στα σκουπίδια...
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Giorgos_I,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Alexandros00

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σεπτέμβριος 07, 2023, 21:25:54 μμ »
Εμένα ενώ η ιδέα μου αρέσει όπως κ του moonswatch κ έχουν κάνει έξυπνα πράγματα από τις ονομασίες,τα λογοπαίγνια,μέχρι κ τα 91 μέτρα όσο είναι τα 50 fathoms κτλ.
Ενώ θεωρώ το αντιμετωπισαν με σεβασμό στην ιστορία των ρολογιων κ στις 2 περιπτωσεις η εκτέλεση είναι κάπως περίεργη...
Δεν μιλάω βάση ντιζάιν γιατί είναι πολύ όμορφα κ παιχνιδιάρικα τα moonswatch κάτι που δεν θα βλέπαμε ποτέ απ την ω.
Επίσης κ τα 50 f..
Εμένα με ξενερώνει το γεγονός ότι είναι disposable...
Κ οι τιμές τραγικές...
Τα moonswatch πραγματικά διαλύονται κ τα 51 fathoms έχουν ένα μηχανισμο που απλά όταν χαλάει πετάς το ρολοι...
Οι original εκτελέσεις των συγκεκριμένων ρολογιών είναι για μια ζωή κ εκεί έρχεται η αντίφαση...
Επίσης μας έχουν σκοτισει τα @@ με τα βιοκεραμικα κ το περιβάλλον όπως οι εταιρείες με τα κινητά που δεν βάζουν φορτιστή στο πακέτο δήθεν για το περιβάλλον κ καταλήγουμε να αγοράζουμε φορτιστές μόνοι μας άρα περισσότερη πλαστική συσκευασία...
Κ έτσι θα καταλήξουν τα ρολόγια αυτά σε λίγα χρόνια άχρηστα στο συρτάρι η στα σκουπίδια...
Πρόσεξε τώρα την ειρωνεία....
Ακριβώς επειδή ξέρουν ότι θα καταλήξουν στα σκουπίδια, τα φτιάχνουν από πλαστικό.
Αυτή είναι η κοινωνία μας όμως,που εμείς τη δημιουργησαμε και εμείς τη συντηρουμε .
Αλλιώς 15.000 και κράτα το για πάντα.

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
xRallyArt,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος xRallyArt

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Σεπτέμβριος 07, 2023, 21:28:09 μμ »
Αν το παρεις ετσι, κανενα ρολοι μετα απ το Duro ,ta casio και τα κινεζικα τυπου addiesdive, pagani και δεν ξερω τι αλλο δεν αξιζει.
Σε ωρολογιακο φορουμ ειμαστε, νομιζω καταλαβαινουμε οτι σε ενα αξεσουαρ/ αγαθο πολυτελειας δε μετρας κουκια, αλλα πραγματα καθοριζουν την αξια του -πλην των τυπικων χαρακτηριστικων/ ποιοτητας φυσικα. Η μαρκα, η φημη, η ιστορια, η ζητηση κτλ.
Επισης, αυτο που σου πα και νωριτερα : αν παρεις το swatch- BP για να το αφηνεις στον ηλιο 1 μηνα, δε φταιει η μαρκα, εσυ φταις. Γι αυτο βγηκαν τα g shock.
Το παιρνεις για να εχεις ενα ομορφο, ιδιαιτερο ρολοι και να το χαρεις.

Παιρνεις καλυτερα ρολογια με 3-4 κατοσταρικα? Σιγουρα! Αλλα αμα αυτο θες και τα εχεις, μια χαρα θα το ευχαριστηθεις.
Οσο για ποιος ξερει τη ΒΡ, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩς EINAI TO ZHTHMA. Ενα ρολοι που θα ασχοληθουν χιλαιδες κοσμος, θα κυκλοφορησουν ενα σωρο videow, reels, shorts, stories, θα χει πανω το ονομα ΒΡ. Ετσι θα τη μαθουν. Αν δεν κερδιζει ετσι προβολη η ΒΡ, μαλλον διαφορετικα καταλαβαινουμε την εννοια του μαρκετινγκ. Οπως και για την Ω που προανεφερες, που μετα την αντιστοιχη συνεργασια πηγαν +50% οι πωλησεις του μουν. Επισης εγω το θεωρω αυτο περιτρανη αποδειξη οτι κερδισε και η Ω - μη σου πω και περισσοτερο

Με αυτό το σκεπτικό πρέπει η Pagani να κάνει συνεργασία με την VW για να πουλήσει και να διαφημιστεί; Το φαντάζεσαι;
Όλα αυτα γίνονται για να μπορούν να συνεχίσουν να κρατούν τις καρέκλες τους γιατί οι πωλήσεις έχουν μοιραστεί με τα Smartwatch...
παραυτα, αλλα όπως είπες πολύ σωστά πιο πριν ο καθένας με την άποψη του. :) :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται...

Αποσυνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Σεπτέμβριος 07, 2023, 21:30:12 μμ »
Συμφωνω για ολη τη δηθεν οικολογια των πολυεθνικων, οταν μετα εξαγουν τα αποβλητα τους στην Αφρικη και την Ασια για να δειχνουν οτι εμεις οι πολιτισμενοι δυτικοι εχουμε περιβαλλοντικη συνειδηση κα ικανουμε οτι μπορουμε για το περιβαλλον.
Λες κι ειναι αλλωνων τα εργοστασια στην Κινα, τη Μαλαισια κτλ η λες και δεν παμε με πλοια-φορτηγα σκουπιδια κι αποβλητα σε χωρες του 3ου κοσμου.

Αλλα αυτη ειναι αλλη κουβεντα.

Οσον αφορα την μη επιδιορθωσιμοτητα, κι εμενα μου τη σπαει, αλλα εχοντας swatchακι για κοντα 20 χρονια που δε μασαει μια, ελπιζω οτι αν τα φτασει κι αυτο, θα μαι ευχαριστημενος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ef.orange

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Σεπτέμβριος 07, 2023, 21:33:33 μμ »
Καλησπέρα σας!  :)
Προσωπικά, θα έλεγα πως η Swatch έφερε αυτό που δεν έφεραν οι Ιάπωνες. Το χιούμορ. Σε χρώμα, αίσθηση, χρήση. Αυτό ήταν εξαρχής, μιας χρήσης, και στην επανάσταση που έφερε, χιούμορ και στο χρόνο. Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή, που λέει και το σχετικό τραγούδι. Οι ατελείωτες ουρές για όλο αυτό είναι ο επόμενος στίχος.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Σεπτέμβριος 07, 2023, 21:35:45 μμ »
Έτσι όπως το θέτεις... δεν έχεις άδικο..!
 ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Σεπτέμβριος 07, 2023, 21:35:51 μμ »
Με αυτό το σκεπτικό πρέπει η Pagani να κάνει συνεργασία με την VW για να πουλήσει και να διαφημιστεί; Το φαντάζεσαι;
Όλα αυτα γίνονται για να μπορούν να συνεχίσουν να κρατούν τις καρέκλες τους γιατί οι πωλήσεις έχουν μοιραστεί με τα Smartwatch...
παραυτα, αλλα όπως είπες πολύ σωστά πιο πριν ο καθένας με την άποψη του. :) :)

Μα ακριβως επειδη δεν εκαναν, σχεδον οι περισσοτερες απ τις εταιρειες αυτοκινητων πολυτελειας αναγκαστηκαν να εξαγοραστουν και να συγχωνευτουν απο "ταπεινοτερες" ωστε να μη χαθουν.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σεπτέμβριος 07, 2023, 21:37:02 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σεπτέμβριος 07, 2023, 21:47:26 μμ »
Προσωπικά, θα έλεγα πως η Swatch έφερε αυτό που δεν έφεραν οι Ιάπωνες. Το χιούμορ. Σε χρώμα, αίσθηση, χρήση. Αυτό ήταν εξαρχής, μιας χρήσης, και στην επανάσταση που έφερε, χιούμορ και στο χρόνο. Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή, που λέει και το σχετικό τραγούδι. Οι ατελείωτες ουρές για όλο αυτό είναι ο επόμενος στίχος.
πολύ σωστά τα λες!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σεπτέμβριος 07, 2023, 21:58:48 μμ »
Αν και συμφωνώ μαζί σου,επειδή ανέφερες το τραγούδι,το τραγούδι λέει επίσης: η ζωή είναι μεγάλη μη την κανεις καρναβάλι…😀
Αλλά το ξαναλέω!Συμφωνω μαζί σου!
Σχετικά με το ρολόι.Πρόκειται 100% για ένα swatch με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Προσωπικα είμαι φαν των swatch και αραιά και που αγοράζω απλά για να υπάρχει γιατί μου αρέσουν αισθητικά αν και ξέρω πως δύσκολα θα βρει χρόνο στον καρπο.Με αυτο το σκεπτικό και το συγκεκριμένο μου αρέσει πολύ αλλά αντικειμενικά είναι παρά πολλά τα 400 ευρώ για κάτι που ξέρω πως θα είναι κάτι που θα αγοράσω για την πλάκα μου και απλώς για να υπάρχει.Αν και μου αρέσουν πολύ αυτά,υπό αυτό το σκεπτικό και όσο το σκέφτομαι,δύσκολα θα δώσω τόσα λεφτά.Θα δείξει σε τι φάση θα είμαι βέβαια αν τύχει και τα πετύχω μπροστά μου διαθεσιμα.
friendly
1
funny
0
like
0
wow
0
Members reacted friendly:
Ef.orange,
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #55 στις: Σεπτέμβριος 08, 2023, 00:58:15 πμ »
Tα SISTEM51 μοντέλα παιζουν μεταξυ 160-270 ευρω . Οπότε λογικα αυτό θα πουλιεται πιο ακριβα λόγω Blancpain
Εγω οταν αγοραζω ρολογια βάζω λίγη λογικη και πολύ συναισθημα
Δεν με νοιαζει αν θα δουλευει μετα απο 20 χρόνια , θα το εχω ηδη βαρεθει στα πρωτα 2
Δεν με νοιαζει να ειναι φτιαγμενο απο ανθεκτικα υλικα αν δεν μου αρεσει σχεδιαστικα κλπ
Γενικά θελω να μου μιλάει το ρολόι , να με κανει να χαμογελάω καθε φορά που το φοράω κι ας ειναι πλαστικο η απο αλλα φτηνα υλικα
Νοιωθω οτι αυτο το Swatch ανηκει σε αυτη την κατηγορία
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος paschos76

• Sr. Member
  • Η τύχη ευνοεί τους προετοιμασμένους
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Σεπτέμβριος 08, 2023, 23:06:35 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Citizen Promaster NY0098-84E
Citizen Promaster CB0240-88L
Casio G-Shock GMW-B5000D-1JF
MWC G10 Titanium T/G10/QZ/L/D
Seiko Prospex SNE547P1
Victorinox INOX 241719.1
Seiko Prospex SBDY109
Seestern S436

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Σεπτέμβριος 08, 2023, 23:37:25 μμ »
...το μπλε, πιο κλασικό
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Σεπτέμβριος 08, 2023, 23:44:50 μμ »
...το μπλε, πιο κλασικό
Τα υπόλοιπα είναι λιγάκι τσίρκο..
 ::)
friendly
0
funny