Βλέπω χσρακτηρισμους για ρολόγια και ανθρώπους πυ πραγματικά με στεναχωρουν.
Μου είναι λίγο συμπαθές το ρολόι οποτε δε μιλάω ως άμεσα θιγόμενος.
Αλλά το να σκεφτώ ότι είναι ένας συνχομπιστας μας ή απλά κάποιος που του έκανε κλικ το ρολόι είναι ενας ο ηλιθιος που περίμενε γι αυτό το σκουπίδι, θα θελα να ταν κάτι που δεν το έμαθα εδώ...
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επειδή το ηλιθιοι το είπα εγώ, εξηγούμαι.
Οι επιθυμίες εκάστου απόλυτα σεβαστές. Όπως και οι κρίσεις των υπολοίπων που το σχολιάζουν, θετικά ή αρνητικά.
Απάντησα ότι υπάρχουν ηλιθιοι, και δεν εννοώ μόνον αυτούς που θα πάνε πρώτη ημέρα να το αποκτησουν, περιμένοντας στην ουρά για Χ χρονικό διάστημα, για να τους πουν, μόνον ένα ανά άτομο, αυτό που θέλετε, τελείωσε.
Ένας ρολογοφιλος, που ξέρει τι παίζει, θα περιμένει κάποιο διάστημα να εξομαλυνθεί ή φουρια των θυμάτων των ινφλουενσερς. Και θα βρει ότι θέλει, και στην ανάλογα δηλωθεισα τιμή.
Αυτοί που δεν ξέρουν ή ειναι θύματα, άρα ηλιθιοι, των εκάστοτε.......ποιμεναρχων , θα τρέξουν πρώτη μέρα με την όποια ταλαιπωρία απαιτείται. Επειδή ίσως δεν ξέρουν ότι θα υπάρξουν και άλλα, δεν παρήχθησαν 1000 στο σύνολο πχ, και όποιος προλάβει.
Με τον χρόνο τους, και το χρήμα τους υποστηρίζουν κάτι, που μπορούν να το βρουν αργότερα, στις πραγματικές του αναλογίες.
Απλώς, ο άνθρωπος που παρασυρεται από τέτοιες καταστάσεις, δεν έχει κριτική σκέψη, και είναι εύκολο θύμα πολιτικών, οπαδισμου,αιρέσεων, κλπ επειδή δεν έχει λογική. Και η λογική λέει να στάθμισης τα γεγονότα και να πράττεις το λογικό/αυτονόητο.
Η απόκτηση ενός αγαθου, ειναι χαρά, οι συνθήκες απόκτησης διαφοροποιουν τον λογικό από τον αλογιστο / ηλιθιο ΙΜΟ.