Μιας και γράφετε συμπερασματικά θα παραθέσω τα συμπεράσματα λοιπόν...
"Συμπερασματικά, φτιάξαμε ένα ρολόι όπως το θέλαμε εμείς, χωρίς να μας απασχολεί τι κάνουν συνήθως οι άλλοι.
Εσύ είσαι σίγουρα πιο τυχερός, καθότι φαίνεται να σου αρέσουν τα ρολόγια με στάνταρ χαρακτήρα και παγιωμένο σχεδιασμό, και μπορείς πολύ εύκολα να βρεις ρολόγια που να σε καλύπτουν!
Και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το μέγεθος διότι μεγάλα ρολόγια υπάρχουν πάρα πολλά ενώ τέτοιου μεγέθους σχεδόν κανένα. Έχουμε ακούσει από πολλούς άντρες (και συμφωνούμε) πως θεωρούν αυτό το μέγεθος πιο κομψό και κλασσικό."
Έχω εδώ μια φωτογραφία ενός ρολογιού όπου αν αφαιρέσεις το σύμβολο στο "12" στα υπόλοιπα... Ε δεν χρειάζεται να πω πολλά. Ακούστηκαν και κάποιες "δειλές" κουβέντες για explorer. Οπότε τι είναι αυτό που σχεδιάστηκε από το μηδέν;
Αυτό το προσωπικό σχόλιο για το αν είμαι τυχερός με βάση το όποιο γούστο μου είναι άκυρο, τέρμα άκυρο γιατί "εγώ" βαστάω τα ευρώ και εσύ πουλάς. Συνεπώς η τύχη πρέπει να είναι με το δικό σας μέρος και καμιά ουσία δεν έχει η δική μου τύχη.
Sellita διαβάζω, συνεργασία με ελβετική εταιρεία διαβάζω, και ελληνικά επίσης διαβάζω.
Sellita και ελβετική εταιρεία σημαίνει χωράφια στο χιλιάρικο;;;
Τα ελληνικά όμως που διαβάζω τα διαβάζουν αναλογικά πααααααάρα πολλοί λίγοι ρολογόφιλοι στον πλανήτη. Επίσης υποθέτω ότι θα κινηθείτε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κάποια fora πιθανότατα, σωστά; Νομίζω ότι είναι ευρέως και κοινά αποδεκτό ότι η "Χρυσή Τομή" μεγέθους είναι τα 39mm. Δεν τα λέω εγώ αυτά, η στατιστική τα λέει. Θες να πας κόντρα; Πήγαινε. Πιστεύεις ότι θα σου βγει; Στο εύχομαι.
Επίσης ποιο ποσοστό τεμαχίων εκτιμάτε ότι θα φύγουν στην ελληνική αγορά με δεδομένα τα αρχαία ελληνικά στο dial (εκεί που άλλοι γράφουν τα επιτεύγματαά τους, καταλαβαίνεις το στυλ diver's, chronometer, cosc και λοιπές άχρηστες πληροφορίες) και πόσα εκτός Ελλάδας σε κάποιους που μπορεί να τους αρέσουν τα ορνιθοσκαλίσματα στο dial (όπως θα μου φαίνονταν εμένα τα αραβικά ή τα ινδικά ή τα ταϋλανδέζικα).
Μη κολλήσεις στο χιούμορ ή στο ίσως ειρωνικό ύφος. Άστο αυτό. Όπως είπα εσύ φτιάχνεις εγώ αγοράζω. Αν έχετε πρωτότυπο, δεν ξέρω αν είναι εφικτό και κατά πόσο να γίνουν αλλαγές. Μοιάζει να έχει προχωρήσει. Να ευχηθώ καλή επιτυχία.