Δεν βλέπω να απαντάνε πια οι Νίκοι...
Συγγνώμη για την καθυστέρηση, το πρώτο κράξιμο είναι λίγο σοκ
Ευχαριστούμε πολύ όλους για τις παρατηρήσεις και τη βοήθεια.
Για μερικά θέματα που αναφέρθηκαν από πολλούς:
Μέγεθος: το καταλαβαίνουμε ότι το μέγεθος που προσφέρουμε είναι κάπως εκτός αγοράς αυτή τη στιγμή, αλλά δεν πιστεύουμε ότι οι προτιμήσεις της αγοράς στο μέγεθος έχουν να κάνουν με ουσιώδη λόγο, αλλά με μάρκετινγκ, κατά τον ίδιο τρόπο που τη δεκαετία του 1940 θεωρείτο ωραίο να φορά ένας άντρας μικρό ρολόι (και είχαν φοβερό στυλ! βλέπε πχ Godfather).
Το ωραίο για εμάς στο μέγεθος είναι φορώντας το και κοιτώντας σε κάτοψη, να φαίνεται δέρμα και κομμάτι του καρπού από πάνω και από κάτω, δηλαδή να δίνει το ρολόι την ιδέα ότι εγγράφεται στον καρπό και χωρά άνετα.
Πιστεύουμε λοιπόν ακράδαντα ότι στην παγκόσμια αγορά ρολογιών έχει γίνει μια μεγάλη παρανόηση σε αυτό το θέμα και για μεγάλο ποσοστό των αντρών (αναλόγως και της γεωγραφίας βέβαια – γιατί άλλο καρπό ο μέσος Καναδός κι άλλο ο μέσος Ιταλός) το 34-35 είναι το ιδανικό μέγεθος.
(Αντίστοιχη παρανόηση πιστεύουμε ότι έχει γίνει και με τα αυτοκίνητα αλλά δεν έχουμε αρκετά λεφτά για να φτιάξουμε αυτοκίνητο
)
Ας ελπίσουμε να έχουμε δίκιο και να εκτιμηθεί, γιατί είναι όντως στοίχημα…
Ωροδείκτης: θέλει όντως λίγο πιο λεπτοκαμωμένος για να μην κλέβει από το υπόλοιπο καντράν. Είναι στα προσεχώς και δεν περιμέναμε ότι θα το πιάσετε τόσο εύκολα από 2-3 φωτογραφίες, μπαγάσες.
Το σχέδιο δεν έχει εμπνευστεί από Σπαρτιατικά ακόντια κλπ (αναφέρθηκε ότι τα ελληνικά ρολόγια το παρακάνουν με τα αρχαιοελληνικά σύμβολα) αλλά από φαλαινοθηρικό καμάκι
Μίξη ελληνικών και Αγγλικών: χμμμμμμμ. Αναμένατε. Κάποιος μας πόσταρε πως υπάρχει ήδη το Perseus σαν μάρκα, κάτι που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν μπορούσαμε να ξέρουμε γιατί η ιστοσελίδα τους είναι καινούργια (και ευχαριστούμε πολύ που το είπες).
Αυτό μας έχει κάνει λίγο την καρδιά περιβόλι είναι η αλήθεια, και λογικά πρέπει να αλλάξουμε όνομα, και πολύ πιθανά να είναι ελληνικό (stay tuned). Επί καιρό το working prototype ήταν όλο ελληνικό και το αλλάξαμε τελευταία στιγμή πριν την παραγωγή πρωτοτύπων.
Clasp: παραθέτουμε φωτό. Δεν το σχολιάσαμε έως τώρα γιατί δεν πιστεύουμε ότι έχει κάτι έξω από το κλασσικό
Μία ακόμη φωτό από τον δικό μου καρπό που είναι λίγο μεγαλύτερος από του φίλου Νίκου (αν και εγώ είμαι πολύ χειρότερος φωτογράφος):
Ευχαριστούμε και πάλι, είστε μεγάλη βοήθεια