Αποστολέας Θέμα: Στου κουφού την πόρτα......  (Αναγνώστηκε 8441 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος viksugar

• Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Στου κουφού την πόρτα......
« Απάντηση #90 στις: Σεπτέμβριος 21, 2023, 10:31:59 πμ »
Πάντως η ολη φάση μου θυμίζει ενα παιδικό σενάριο όπου κάποιος θέλει να πεί κατι σε κάποιον και βάζει και έναν στην μέση για να στηρίξει την πλοκή....
friendly
0
funny
3
like
1
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Spyoly,sub50,Beastaras,
Members reacted like:
Spyoly,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • Sr. Member
  • BILLY
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Σεπτέμβριος 21, 2023, 10:45:56 πμ »
Πάντως η ολη φάση μου θυμίζει ενα παιδικό σενάριο όπου κάποιος θέλει να πεί κατι σε κάποιον και βάζει και έναν στην μέση για να στηρίξει την πλοκή....

Εδώ μέσα δεν κάνουμε απλά σχόλια,γυρίζουμε έργο..
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
viksugar,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Σεπτέμβριος 21, 2023, 11:43:13 πμ »
Εδώ μέσα δεν κάνουμε απλά σχόλια,γυρίζουμε έργο..

Συνήθως κωμωδίες παράγει ο θίασος αλλά παίζει και κανένα θρίλερακι  που και που
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Σεπτέμβριος 21, 2023, 12:09:50 μμ »
Συνήθως κωμωδίες παράγει ο θίασος αλλά παίζει και κανένα θρίλερακι  που και που
Και εγώ σε φάση θρίλερ έχω μπει: περιμένω τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το μέλος που «ξεφόρτωσε» κλεμμένο ρολόϊ (βάσει των όσων σαφέστατα υπονόησε ο πως-τον-λένε-δε-θυμάμαι-το-nick).

Αφού βέβαια προηγηθούν όλες οι «απαραίτητες νομικές διαδικασίες».

Μιλάμε είμαστε σε αναμονή για βόμβα μεγατόνων…

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
1
like
1
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Spyoly,
Members reacted like:
Spyoly,
No reactions

• Members+
  • Sr. Member
  • BILLY
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Σεπτέμβριος 21, 2023, 12:24:57 μμ »
Και εγώ σε φάση θρίλερ έχω μπει: περιμένω τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το μέλος που «ξεφόρτωσε» κλεμμένο ρολόϊ (βάσει των όσων σαφέστατα υπονόησε ο πως-τον-λένε-δε-θυμάμαι-το-nick).

Χιτσκοκικο γκρανγκιολικο φινάλε...???!!!
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Spyoly,
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Σεπτέμβριος 21, 2023, 12:49:02 μμ »
Έχει αναφερθεί παρα πολλές φορές αυτό.

Οι απόψεις των μελών δεν δεσμεύουν ή εκπροσωπούν τις απόψεις του φόρουμ.

Έτσι δεν λένε όπου επιτρέπονται οι αναρτήσεις απόψεων/σχολίων?

Εμένα, αυτή είναι η άποψη μου, την εκφράζω, την διαλαλώ,  και την υποστηρίζω.

Δεν μπορείς να συμμετέχεις και να αντλείς χαρά-λυπη-γνωση, να μένεις πχ στο Παγκράτι,  και να μην έχεις εμφανιστεί ποτέ-πουθενά.

Δεν μιλάω για άτομα που είναι στην Αλεξανδρούπολη, ούτε στην Κέρκυρα.

Από απλή περιέργεια, δεν θέλει κάποιος να δει, πιο είναι αυτοί που επικοινωνεί? Να ανταλλάξει 5 λόγια μαζί τους.?

Κάποιος που είναι τακτικός και όχι περιστασιακος για να ρωτησει τι ρολόι να πάρει και δρόμο, θεωρώ ότι θα ήθελε να γνωρίσει τους υποδελοιπους με τους οποίους συναναστρεφεται καθημερινά μέσω πληκτρολόγιου.

Αυτή είναι η άποψη μου, αυτήν λέω, και οι απόψεις μου δεν δεσμεύουν  το φορουμ.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Σεπτέμβριος 21, 2023, 12:54:50 μμ »
Οι απόψεις των μελών δεν δεσμεύουν ή εκπροσωπούν τις απόψεις του φόρουμ.

Έτσι δεν λένε όπου επιτρέπονται οι αναρτήσεις απόψεων/σχολίων?

Εμένα, αυτή είναι η άποψη μου, την εκφράζω, την διαλαλώ,  και την υποστηρίζω.

Δεν μπορείς να συμμετέχεις και να αντλείς χαρά-λυπη-γνωση, να μένεις πχ στο Παγκράτι,  και να μην έχεις εμφανιστεί ποτέ-πουθενά.

Δεν μιλάω για άτομα που είναι στην Αλεξανδρούπολη, ούτε στην Κέρκυρα.

Από απλή περιέργεια, δεν θέλει κάποιος να δει, πιο είναι αυτοί που επικοινωνεί? Να ανταλλάξει 5 λόγια μαζί τους.?

Κάποιος που είναι τακτικός και όχι περιστασιακος για να ρωτησει τι ρολόι να πάρει και δρόμο, θεωρώ ότι θα ήθελε να γνωρίσει τους υποδελοιπους με τους οποίους συναναστρεφεται καθημερινά μέσω πληκτρολόγιου.

Αυτή είναι η άποψη μου, αυτήν λέω, και οι απόψεις μου δεν δεσμεύουν  το φορουμ.
Σεβαστή η άποψη σας.Διαφωνω όμως απολύτως ότι πρέπει να διαχωρίζουμε τα μελη σε αυτούς που συμμετέχουν στα καφέ,στα πρότζεκτ κτλπ και σε αυτούς που δε συμμετέχουν.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Makis2020,
No reactions

• Members+
  • Sr. Member
  • BILLY
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Σεπτέμβριος 21, 2023, 13:16:13 μμ »
Εντάξει είναι πολλοί  που δεν δουλεύουν 9-5.
Δεν είναι ότι κανονίζουμε κ κάθε βδομάδα συνάντηση...
Βλέπω κάτι τυπου συνάντηση για καφέ 10 το πρωί Πέμπτη!
Προφανώς το 90% δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί η κάνουμε συνάντηση στην Αθήνα που θέλω λιγότερη ώρα να πάω ξέρω γω στο χωριό...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #98 στις: Σεπτέμβριος 21, 2023, 13:45:42 μμ »
Προφανώς και οι περισσοτεροι θα ήθελαν να συμμετεχουν σε συναντήσεις και να γνωρίσουν τα άλλα μελη της κοινοτητας
Ομως ολες οι συναντησεις γίνονται Αθηνα (λογικό φυσικα) κι εμεις από την μακρινη επαρχία αδυνατούμε
Ενας τρόπος γνωριμίας πιθανως να ηταν online συζήτηση με καμερα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
Στου κουφού την πόρτα......
« Απάντηση #99 στις: Σεπτέμβριος 21, 2023, 13:46:28 μμ »

Εγώ είμαι ο δενθυμάσαιπωσμελενε και με φωνάζουν Θανάση οι φίλοι μου. Μπορείς φυσικά να με φωνάζεις κι εσύ έτσι.

Δεν ξέρω αν κατανοώ λάθος το στυλ των τελευταίων γραπτών που αναφέρονται ή αφορούν την περίπτωσή μου, αλλά βλέπω ένα κωμικό ή ακόμα και κοροϊδευτικό ύφος. Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα λοιπόν πάλι.
Ναι μου πουλήθηκε κλεμμένο ρολόι. Ναι το πλήρωσα retail. Ναι το παρέδωσα στην αστυνομία μετά από όλες τις ενέργειες που ακολουθήθηκαν. Ναι είμαι μείον ένα μεγάλο ποσό. Ναι είμαι μείον ένα αγαπημένο ρολόι. Ναι φυσικά πρέπει να γυρίσει στον νόμιμο ιδιοκτήτη του γιατί αυτό είναι το σωστό. Ναι δεν έχω αποζημιωθεί. Ναι όλη αυτή η κατάσταση μου έχει γ@&€σει την ψυχολογία και με έχει επηρεάσει σε πολύ πολύ μεγάλο βαθμό.

Αν σε κάποιους τα παραπάνω φαίνονται αστεία, κωμικά ή ακόμα και γελοία, καλά κάνει είναι δικαίωμά του. Για μένα δεν είναι καθόλου αστεία. Ούτε έχω σκοπό να ρίχνω βόμβες μεγατόνων για να κάνω θόρυβο. Μακάρι όλα τα μακάρι να μην τύχει ποτέ σε κανέναν άλλο εδώ μέσα ή έξω.

ΥΓ παίρνω πάσα από εσένα exDiver χωρίς να θέλω να θίξω εσένα προσωπικά ή οποιονδήποτε. Απλώς μου αρέσει να είμαι ξεκάθαρος. Εντελώς φιλικά.

friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Georgefosk,micraSport,
No reactions

Συνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #100 στις: Σεπτέμβριος 21, 2023, 13:54:42 μμ »
Πραγματικά τραγικό γεγονός .
Αν πουληθηκε εν γνωσει του πωλητή οτι ήταν κλεμενο ειναι απόλυτα κατακριτέο και ποινικώς κολλάσιμο
Αν πουληθηκε εν αγνοία του προφανώς δεν φταίει , ελπίζω η αστυνομία να διαλευκανει την υπόθεση και να βρεθεί καποια λύση για τα χρήματα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Σεπτέμβριος 21, 2023, 13:55:05 μμ »
Ήσουν ξεκαθαρος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ngavoun

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Σεπτέμβριος 21, 2023, 14:10:45 μμ »
Εγώ είμαι ο δενθυμάσαιπωσμελενε και με φωνάζουν Θανάση οι φίλοι μου. Μπορείς φυσικά να με φωνάζεις κι εσύ έτσι.

Δεν ξέρω αν κατανοώ λάθος το στυλ των τελευταίων γραπτών που αναφέρονται ή αφορούν την περίπτωσή μου, αλλά βλέπω ένα κωμικό ή ακόμα και κοροϊδευτικό ύφος. Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα λοιπόν πάλι.
Ναι μου πουλήθηκε κλεμμένο ρολόι. Ναι το πλήρωσα retail. Ναι το παρέδωσα στην αστυνομία μετά από όλες τις ενέργειες που ακολουθήθηκαν. Ναι είμαι μείον ένα μεγάλο ποσό. Ναι είμαι μείον ένα αγαπημένο ρολόι. Ναι φυσικά πρέπει να γυρίσει στον νόμιμο ιδιοκτήτη του γιατί αυτό είναι το σωστό. Ναι δεν έχω αποζημιωθεί. Ναι όλη αυτή η κατάσταση μου έχει γ@&€σει την ψυχολογία και με έχει επηρεάσει σε πολύ πολύ μεγάλο βαθμό.

Αν σε κάποιους τα παραπάνω φαίνονται αστεία, κωμικά ή ακόμα και γελοία, καλά κάνει είναι δικαίωμά του. Για μένα δεν είναι καθόλου αστεία. Ούτε έχω σκοπό να ρίχνω βόμβες μεγατόνων για να κάνω θόρυβο. Μακάρι όλα τα μακάρι να μην τύχει ποτέ σε κανέναν άλλο εδώ μέσα ή έξω.

ΥΓ παίρνω πάσα από εσένα exDiver χωρίς να θέλω να θίξω εσένα προσωπικά ή οποιονδήποτε. Απλώς μου αρέσει να είμαι ξεκάθαρος. Εντελώς φιλικά.

Δεν είναι καθόλου αστεία όλα αυτά. Και κανένας δεν θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση σου.... Το κατανοώ απόλυτα. Και εμένα θα με είχε ρίξει πολύ!

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Σεπτέμβριος 21, 2023, 15:50:22 μμ »

Όντως δε θυμόμουν ποιός το είχε γράψει και σίγουρα δεν ήξερα ότι σε λένε Θανάση. Δεν «ακούστηκε»  καλά αυτό που έγραψα (δε-θυμάμαι-κλπ) αλλά δεν ήταν ειρωνικό…

Οπότε Θανάση, επειδή ατυχώς έχω πέσει θύμα κλοπής ακριβών ρολογιών στο παρελθόν, οι αγοραπωλησίες κλεμμένων με «αγγίζουν» ιδιαίτερα.
Με προβληματίζει δε ακόμα περισσότερο το ότι κάποιο κλεμμένο ρολόϊ έφτασε στα χέρια σου και από κάποιο γνωστό μέλος (αν κατάλαβα καλά).

Δεδομένων των παραπάνω, πράγματι για εμένα είναι θρίλερ το όλο story & πράγματι περιμένω εναγωνίως να προχωρήσεις στις όποιες  απαραίτητες ενέργειες απαιτούνται  και μετά να γνωστοποιήσεις στο forum και το τι έγινε & από ποιόν…

Δεν ήταν καθόλου ειρωνικά τα γραφόμενα μου (ίσως φάνηκαν έτσι, sorry) απλά πραγματικά θα ήθελα, έστω και σε βάθος χρόνου, ένα τελικό update με πρόσωπα & πράγματα…

Άγγελος

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Σεπτέμβριος 21, 2023, 16:54:17 μμ »
Όντως δε θυμόμουν ποιός το είχε γράψει και σίγουρα δεν ήξερα ότι σε λένε Θανάση. Δεν «ακούστηκε»  καλά αυτό που έγραψα (δε-θυμάμαι-κλπ) αλλά δεν ήταν ειρωνικό…

Οπότε Θανάση, επειδή ατυχώς έχω πέσει θύμα κλοπής ακριβών ρολογιών στο παρελθόν, οι αγοραπωλησίες κλεμμένων με «αγγίζουν» ιδιαίτερα.
Με προβληματίζει δε ακόμα περισσότερο το ότι κάποιο κλεμμένο ρολόϊ έφτασε στα χέρια σου και από κάποιο γνωστό μέλος (αν κατάλαβα καλά).

Δεδομένων των παραπάνω, πράγματι για εμένα είναι θρίλερ το όλο story & πράγματι περιμένω εναγωνίως να προχωρήσεις στις όποιες  απαραίτητες ενέργειες απαιτούνται  και μετά να γνωστοποιήσεις στο forum και το τι έγινε & από ποιόν…

Δεν ήταν καθόλου ειρωνικά τα γραφόμενα μου (ίσως φάνηκαν έτσι, sorry) απλά πραγματικά θα ήθελα, έστω και σε βάθος χρόνου, ένα τελικό update με πρόσωπα & πράγματα…

Άγγελος

Λυπάμαι πολύ που έχεις πέσει θύμα κλοπής. Πραγματικά. Είναι από τα χειρότερα συναισθήματα. Μακάρι ποτέ ξανά. Ούτε αναπτήρα bic.

Δεν παρεξήγησα προσωπικά εσένα. Γενικά παρεξήγησα την όλη ροή και ήταν λάθος μου. Ο γραπτός λόγος εύκολα παρερμηνεύεται.

Θεωρώ ότι όλα είναι μια χαρά τώρα και προχωράμε κανονικά. Μάλλον ενημέρωση δεν θα υπάρξει σύντομα, μιας και αυτές οι δουλειές είναι χρονοβόρες. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ όμως και γι’αυτό δεσμεύομαι προσωπικά. Όσο διάστημα και αν μου πάρει.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions