Παράθεση από 07 του μηνός από pugman.
Υπάρχου μέλη με προσβλητικές συμπεριφορές πριν έρθεις από εδώ μεριά @maestro .
Υφάκι κ ξερολισμός.
Τώρα βέβαια θα πέσουν πάνω μου κ θα αρχίσουν τα: "Πες μας ποιος, που κ πότε."
Δεν θα τους κάνω τη χάρη. Τα posts είναι εκεί χρόνια τώρα. Δεν ήρθαμε χτες κάποιοι.
Ο ελάχιστος ελεύθερος χρόνος μου είναι πολύτιμος κ δεν τον ξοδεύω σε τέτοιες καταστάσεις.
Στον μεθυσμένο ιδιοκτήτη του φόρουμ λοιπόν να απαντήσω.
Όσα έγραψε ο pugman πιο πάνω για τα pm και ότι άλλο έγραψε ήταν καρφιά ότι δεν δουλεύει το pm.
Η απάντηση μου ήταν ότι η κλίκα τα παράτησε και δεν τα φτιάχνει, όπου κλίκα εγώ Νίκος και κάνα δυο αλλά παιδιά που είχαμε πιο υπεύθυνες θέσεις, ήταν η απάντηση μου.
Τώρα πως αυτή η απάντηση θεωρείται από τον μεθυσο ιδιοκτήτη ότι την θεωρεί δεν ξέρω.
Η απάντηση μου λοιπόν ήταν σε συνέχεια των καυστικων λέξεων του pugman, ότι ξέρει μόνο τη μια πλευρά του νομίσματος για να έχει έχει άποψη. Και παρόλο που έγραψε και μόνος του ότι δεν μιλάει με κανέναν δεν ξέρει τίποτα,αλλά παρόλα αυτά έχει άποψη,εγώ είμαι λάθος.
Οκ,το σέβομαι.
Και όσο αφορά Αντώνη τη μύγα και μυγιάζεται, δεν σου πάει η απρόσωπη εξυπνάδα, γιατί παρολη τη χολή που στάσεις για άτομα που δεν σε έχουν ενοχλήσει ποτέ, και όπου επαναλαμβάνω,δεν ξέρει τι έχει γίνει, κάτι που υο παραδέχτηκες, συνεχίζεις.
Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk