δεν τα λες και ασχημα
ποιός δεν τα λέει άσχημα;
ο soprano αυτα που γραφει εδω λεω δεν μου φαινονται χαζομαρες
Κοίτα να δεις....το καλό με το φόρουμ, στο οποίο είμαστε όλοι
ισότιμα μέλη, είναι ότι ο καθένας μπορεί να γράφει σχεδόν ό,τι θέλει.
Σίγουρα όμως δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.....
Υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες, τους οποίους ακολουθούμε ΟΛΟΙ χωρίς καμιά εξαίρεση. Κανόνες οι οποιίοι έχουν θεσπιστεί με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ!Καλό θα είναι να διαβάζονται πριν ή μετά την εγγραφή του κάθε μέλους. Φυσικά δε βάζουμε τέστ στο κάθε νέο μέλος να δούμε αν τους διάβασε. Δικαίωμα το καθενός είναι να το κάνει ή όχι.
Αν κάποιος δεν ακολουθεί αυτούς τους κανόνες, είτε από άγνοια είτε από υστεροβουλία,
ειδοποιείται είτε μέσω δημοσίευσης η οποία θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά γραμμένη ώστε να μην προσβάλει το μέλος, είτε μέσω pm.Οι εκφράσεις του στυλ:
Τρώω μία προειδοποίησή για αγγελία,εντάξει δεν είχα διαβάσει τους ορούς.
Τρώω σε λίγες ώρες δεύτερη προειδοποίησή γιατί και καλά θέλησα να κάνω post.συγνώμη αλλά δεν γράφω για να ανεβάσω τα post μου και λίγο με ενδιαφέρει το status μου.μπήκα για το χόμπι μου κι όχι για εντολές τύπου ράιχ,με τον φόβο του δρεπανιού.είναι δικαίωμα του καθενός να τις γράφει - το έγραψα και παραπάνω.Αλλά βέβαια είναι και δικαίωμα του καθενός να τις πιστεύει - ειδικά όταν υπάρχουν γραπτές αποδείξεις.
Θα επαναλάβω ότι η εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ μας είναι υπόθεση όλων μας και όλοι προσπαθούμε (άλλος πιο πολύ, άλλος πιο λίγο) να διατηρήσουμε καθαρό το χώρο που μας φιλοξενεί! Και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι κάνουμε όλα τα μέλη καλή δουλειά!
ΥΓ. Το τί γράφτηκε σε κοινή θέα εννοείται ότι φαίνεται από όλους.
Το pm που εστάλη στο νέο μέλος από εμένα θα βγει σε κοινή θέα, αν μου ζητηθεί έστω και από ένα φίλο