Με λενε Ηλία και είμαι τρελλαμένος με τα ρολόγια. Απο πολύ μικρό (5-6 ετών) θυμάμαι τον εαυτό μου να κυκλοφορώ πάντα και με ενα άλλο ρολόι στο χέρι.
Θυμάμαι οτι έπαιρνα τα διαφημιστικά που μας έστελναν στο σπίτι τότε (δεκατία 1980), έβλεπα τα ρολόγια που είχε μέσα, τα έκοβα - γύρω γύρω στην κάσα, τα κόλλαγα σε ένα ξυλάκι κόντρα πλακέ, τους έβαζα και ένα λάστιχο για λουράκι και τα φόραγα.
'Ετσι είχα πολλά ρολόγια.
Εεεε, είδε και απόειδε ο πατέρας σου και μου πήρε ενα ηλεκτρονικο seiko. 'Εκτοτε έχουν περάσει απο τα χέρια μου πάρα μα πάρα πολλά ρολόγια. Αγόραζα - πουλούσα - αγόραζα - πουλούσα .......
Η συλλογή είχε πολύ πράμα και καλο και μέτριο και οτι μου άρεσε τελος πάντων. Και όλα αφόρετα!!!!
Όμως μια άσχημη στιγμή υγείας έκανε την συλλογή μου φτερό στον άνεμο και σχεδόν όλα τα ρολόγια μου πουλήθηκαν μπιτ παρά. Έμειναν κατι λίγα.
Έκτοτε οτι μπορώ να πάρω, το φοράω και το φχαριστιέμαι και αν δεν μου άρεσει, είτε το πουλώ είτε το ανταλλάζω.
Με αυτο τον τρόπο, αλλάζω σιγα σιγα την πολύ μικρη συλλογή μου και κάνω και το κομμάτι μου.