Παιδιά προφανώς μέχρι 42mm είναι γυναικεία διάσταση πλέον και 42-45mm για αναποφάσιστους. Αν μιλήσετε για κάτι από 45mm και πάνω είμαι μέσα 
Καλησπέρα, αγαπητέ φίλε
@maestro !

Δεν έχεις άδικο, είμαστε κι όλοι μέσα στο κάδρο χαχα
Απλώς, να κλείσω εδώ τη δική μου συμμετοχή στο νήμα, με την πρώτη μου ανάρτηση. Δεν συμμετέχω ποτέ, καλώς ή κακώς. Δεν έκανα πρόταση κι αν έτσι ερμηνεύτηκε, το δέχομαι ως δικό μου λάθος.
Με την ευκαιρία, να πω επίσης πως δεν περίμενα τέτοια γενίκευση ή τσουβάλιασμα, περί ανδρικού ή γυναικείου ορισμού, στο τι είναι ή πρέπει να είναι και να φορά ένας άνδρας, και μάλιστα απαντήσεις έτσι, στον αέρα, για πλάκα ίσως.
Αόριστα, λοιπόν, κι εγώ να απαντήσω σε κάποιους φίλους πως έχω γενικά ελάχιστη συμμετοχή στο φόρουμ και καθυστέρησα να δω πως τους είμαι το ίδιο συμπαθής όπως για παράδειγμα ο αγαπητός
@maestro 
Ζητώ συγγνώμη.
Καλημέρα, αγαπητέ φίλε @mic ! 
Προσωπικά, δυστυχώς, δε συμμετέχω σε τέτοιες υπέροχες υλοποιήσεις, από ομάδες φίλων με πραγματικό μεράκι, ...δεν θα είχα βέβαια και καμία τύχη, ως συλλογική τελική απόφαση. Παρ' όλα αυτά, θα επέλεγα, vintage κατάσταση / μέγιστο 36mm / κλασικό σχεδιασμό, π.χ. 1950, 60, εκεί / μηχανή φθηνή, αξιόπιστη, εύκολη αναζήτηση παντού και πάντα, π.χ. miyota κ.ο.κ.