Καλησπέρα! Ωραίο θέμα!
Προσωπικά, ως χρήστης κι εγώ, και των δύο, θα έλεγα πρώτα απ' όλα πως είναι υπέροχοι μηχανισμοί. Καθαρά ως προσωπική άποψη, είμαι ξεκάθαρα προς ETA, ακόμα κι αν μιλάμε για την απλή ΕΤΑ2824. Βέβαια, θα έλεγα με την ίδια σιγουριά πως καμία επιλογή μας δεν θα ήταν λάθος.
Ο θόρυβος π.χ. από τον ρότορα του Miyota κάποιες φορές, σε κάποια ρολόγια, μου είναι ανυπόφορος, ενοχλητικό το αδιάκοπο άκουσμα. Από την άλλη, βούτυρο πχ η κορώνα. Γενικά, συμφωνώ και με την άποψη από το βίντεο συγκριτικού, παρ' όλα αυτά είμαι σταθερά στην πλευρά ΕΤΑ.
Θα έλεγα επίσης πως ναι, μπορεί να αναφέρουν πχ πως η 90άρα είναι πιο σκληροτράχηλη ακόμα και από ΕΤΑ, αλλά πιστεύω πως είναι απλή παρανόηση, δηλ., μία ΕΤΑ απαιτεί προσοχή από τον χρήστη, και στην όποια ρύθμιση θέλει να κάνει μέσα στην καθημερινότητά του αλλά και να τηρεί αυτό που πολλοί (μα πολλοί) χρήστες αγνοούν ή προσπερνούν, (ακόμα κι εδώ στο φόρουμ, και σε κάθε ωρολογιακό φόρουμ), τη μαγική λέξη: σέρβις. Αν δεν συντηρήσω μία ΕΤΑ όπως κι όταν πρέπει, έτσι ναι, μία Miyota 90άρα είναι πιο σκληροτράχηλη ακόμα κι από μία 2824.
Ωραίο θέμα!
