Καλησπέρα παιδιά.
Είχα ανοίξει ένα θέμα πριν κανένα μήνα διότι σκεφτόμουν να αγοράσω το longines conquest 38mm σε πρασινο. Επειτα απο αρκετες βολτες και παζαρια για τιμες και αφου σκεφτηκα και το Tag Aquaracer 200 εκλεισα οριστικα και αμετακλητα στο Tag Heuer aquaracer 300 για το οποιο λαμβανω και πολυ ικανοποιητικη εκπτωση και ειμαι ενα βημα πριν να το πληρωσω. Εχω σκαλωσει ασχημα στο τι χρωμα να επιλεξω τελικα και αφου ελαβα την αποψη του ευγενεστατου μελους wolf ο οποιος αγορασε το πρασινο προ ολιγων ημερων θα ηθελα και μια γενικοτερη αποψη διοτι δεν ειμαι δυστυχως σε οικονομικη κατασταση να αγοραζω καθε χρονο ενα καλο ρολοι οποτε αυτο που θα παρω θα μεινει.
Για αρχη και για να εχετε μια εικονα, η μικρη συλλογη μου απαρτιζεται απο ενα longines hydroconquest blue, ενα seiko skx 007 pepsi με rubber, ενα tissot pr100 two tone (steel gold), ενα seiko χρονογραφο με λευκο καντραν και καφε λουρι που δεν θυμαμαι την ονομασια του, καποια g shocks και αρκετα αλλα fashion ρολογια που δεν εχει νοημα να αναφερω. Το ρολοι που θα παρω θα ειναι το daily μου παιρνοντας την θεση του longines μου που φοραω το περισσοτερο διαστημα. Δεν αγοραζω με σκοπο να πουλησω, θα το κρατησω σιγουρα για χρονια οπως κανω με ολα μου τα ρολογια.
Το ντυσιμο μου στην εργασια μου ειναι κουστουμια με λευκο η μπλε πουκαμισο κατα κυριο λογο, γραβατες σε καθε χρωμα, ενω στην καθημερινοτητα κατα κυριο λογο trendy sport ντυσιμο (φθαρμενα τζιν, μπλουζες και sneakers απο designers κτλ). Ο προβληματισμος μου εχει να κανει με το χρωμα που θα παρω καθως θελω να ταιριαζει ευκολα με το στυλ μου. Η καρδια λεει πρασινο καθως ειναι το αγαπημενο μου χρωμα, μου αρεσε περισσοτερο απο κοντα και το hulk ειναι το watch grail μου. Απο την άλλη δεν ξερω αν το πρασινο ειναι μοδα που θα φυγει, αν με κουρασει, αν μελλοντικα δειχνει εκκεντρικο και παλιο, αν ταιριαζει με τα ρουχα μου κτλ. Σε οτι αφορα το μαυρο, αν και κλασικο κτλ μου δειχνει λιγοτερο special, σιγουρα πιο βαρετο και με λιγοτερη προσωπικοτητα καθως υπαρχουν παρομοια ρολογια που μοιαζουν ιδια και κοστιζουν 200 300 ευρω. Με αυτη την αποκτηση γιορταζω μια μεγαλη επαγγελματικη επιτυχια οποτε θα καθεται για καιρο στο χερι μου. Μπορει να ειναι χαζο το ερωτημα μου αλλα θα ηθελα να ακουσω και την γνωμη περισσοτερων ανθρωπων που ισως καποιοι εχουν οντως για daily ενα πρασινο ρολοι πχ. Αν το θεμα πρεπει να μεταφερθει στο αρχικο θεμα που ειχα ανοιξει για το longines παρακαλω να το μεταφερετε.