Αποστολέας Θέμα: TAG Heuer Aquaracer 300 Black vs Green  (Αναγνώστηκε 2068 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • Sr. Member
  • BILLY
    • Προφίλ
Απ: TAG Heuer Aquaracer 300 Black vs Green
« Απάντηση #75 στις: Δεκέμβριος 19, 2024, 17:02:55 μμ »
Όσο νωρίτερα,τόσο καλύτερα πιστεύω.
Επίσης μπορεί να μάθει κάτι απ το τηλέφωνό για τις προθέσεις τους κ να πάει καλύτερα προετοιμασμενος...
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
george_,sea_dweller,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Harry_Green

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Δεκέμβριος 19, 2024, 18:12:57 μμ »
Update. Μιλησα σήμερα με τον AD. Κατόπιν αρκετών καθυστερήσεων κατά τις οποίες με ενημέρωσαν ότι μιλούσαν με την ίδια την tag είπαμε να τους το πάω να το δουν την Δευτέρα που επιστρέφω Ελλαδα. Μου προκαλεί εντύπωση ότι μίλησαν με την tag χωρίς να έχουν δει το ρολόι. Αυτό που μου είπαν είναι πως θα το αξιολογήσουν και οι ίδιοι και θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. Τους ενημερωσα εκ νέου πως έχω αγοράσει αλλά 2 ρολόγια από αυτούς, ότι δεν είναι το πρώτο μου αυτόματο ρολόι καθώς και ότι το φορούσα πολλές ώρες και σταμάτησε παρόλα αυτά μέσα σε 2 ώρες. Σε ερώτηση μου για αντικατάσταση μου είπαν ότι δεν μπορούν να το υποσχεθούν χωρίς να το δουν αλλά θα κάνουν ο,τι καλύτερο. Θέλω να πιστεύω ότι θα το αντικαταστήσουν ακόμα και αν καταφέρουν να το κάνουν να δουλέψει. Διαφορετικά θα μιλήσω απευθείας προσωπικά με την Tag Heuer είτε εγώ είτε η αδερφή μου με την δικηγορική της ιδιότητα. Ας ελπισω να μην χρειαστεί. 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Sr. Member
  • BILLY
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Δεκέμβριος 19, 2024, 18:24:29 μμ »
Update. Μιλησα σήμερα με τον AD. Κατόπιν αρκετών καθυστερήσεων κατά τις οποίες με ενημέρωσαν ότι μιλούσαν με την ίδια την tag είπαμε να τους το πάω να το δουν την Δευτέρα που επιστρέφω Ελλαδα. Μου προκαλεί εντύπωση ότι μίλησαν με την tag χωρίς να έχουν δει το ρολόι. Αυτό που μου είπαν είναι πως θα το αξιολογήσουν και οι ίδιοι και θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. Τους ενημερωσα εκ νέου πως έχω αγοράσει αλλά 2 ρολόγια από αυτούς, ότι δεν είναι το πρώτο μου αυτόματο ρολόι καθώς και ότι το φορούσα πολλές ώρες και σταμάτησε παρόλα αυτά μέσα σε 2 ώρες. Σε ερώτηση μου για αντικατάσταση μου είπαν ότι δεν μπορούν να το υποσχεθούν χωρίς να το δουν αλλά θα κάνουν ο,τι καλύτερο. Θέλω να πιστεύω ότι θα το αντικαταστήσουν ακόμα και αν καταφέρουν να το κάνουν να δουλέψει. Διαφορετικά θα μιλήσω απευθείας προσωπικά με την Tag Heuer είτε εγώ είτε η αδερφή μου με την δικηγορική της ιδιότητα. Ας ελπισω να μην χρειαστεί.

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να μιλήσουν με αντιπροσωπεία για αντικατάσταση.
Λογικά θα στο αντικαταστησουν,αν όχι πας από κει το αφήνεις κ τους λες να σε πάρουν τηλέφωνο όταν έρθει το καινούργιο αλλιώς να σου δώσουν τα χρήματα σου πισω.
Πάντως φαίνεται ότι έχουν την διάθεση να το κάνουν.
Συμβαίνουν αυτά,αστοχίες γίνονται παντού είτε στα ακριβότερα είτε στα φθηνότερα.
Το θέμα είναι το after sales.
Για αυτό προτιμούμε γνωστά καταστήματα για τετοια ρολόγια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος rpdrummer

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δεκέμβριος 19, 2024, 18:27:15 μμ »
Φιλε υπομονή.
Σε αντίστοιχη επικοινωνία που είχα σε δίκη μου περίπτωση με το κατάστημα που αγόρασα ένα ρολόι, κατάλαβα οτι καλύτερα να μιλας απευθείας με την ίδια την εταιρεία και οχι μεσάζοντες.

Ο μεσαζοντας δε θα τρεξει, δε θα το κυνηγήσει, δε θα ενδιαφερθεί όσο εσύ.

Στάλθηκε από το PCT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Sr. Member
  • BILLY
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δεκέμβριος 19, 2024, 18:32:37 μμ »
Φιλε υπομονή.
Σε αντίστοιχη επικοινωνία που είχα σε δίκη μου περίπτωση με το κατάστημα που αγόρασα ένα ρολόι, κατάλαβα οτι καλύτερα να μιλας απευθείας με την ίδια την εταιρεία και οχι μεσάζοντες.

Ο μεσαζοντας δε θα τρεξει, δε θα το κυνηγήσει, δε θα ενδιαφερθεί όσο εσύ.

Στάλθηκε από το PCT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σωστό αυτό που λες,αλλά ο άνθρωπος έχει ιστορικό αγοράς στο συγκεκριμένο μαγαζί.
Εγώ θα ήθελα να εξυπηρετήσω έναν returning customer αν είχα μαγαζί.
Εάν δεν γίνει αυτό μπορεί να μιλήσει με την εταιρεία.
Προσωπικά μια φορά έχει χρειαστεί να το κάνω αυτό,δεν ήταν ρολόι βέβαια,η εταιρεία μου έστειλε απευθείας καινούριο χωρίς να επιστρέψω τίποτα κ με ρώτησαν από πιο μαγαζί έκανα την αγορά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Δεκέμβριος 19, 2024, 19:07:57 μμ »
Υπάρχει περίπτωση να μου πουν ότι είναι καινούργιο και στην ουσία να μου το επισκευάσουν η να μου δώσουν παρόμοιο με θέμα το οποίο επισκεύασαν; Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος ότι θα πάρω καινούργιο;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Δεκέμβριος 19, 2024, 19:13:05 μμ »
Βγάλε φωτογραφία το ρολόι,μπρος πίσω και τα χαρτιά
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Δεκέμβριος 19, 2024, 19:16:49 μμ »
Φαντάζομαι θα πρέπει να μου δώσουν άλλη κάρτα εγγύησης και άλλη κάρτα για τον μηχανισμό τον cosc. Απλά δεν ξέρω πως μπορώ να διασφαλίσω ότι δεν είναι ρολόι που φορούσε άλλος και έβγαλε αντίστοιχο πρόβλημα. Γενικότερα μετά από τέτοια εμπειρία εισαι επιφυλακτικός.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Sr. Member
  • BILLY
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Δεκέμβριος 19, 2024, 19:57:58 μμ »
Φαντάζομαι θα πρέπει να μου δώσουν άλλη κάρτα εγγύησης και άλλη κάρτα για τον μηχανισμό τον cosc. Απλά δεν ξέρω πως μπορώ να διασφαλίσω ότι δεν είναι ρολόι που φορούσε άλλος και έβγαλε αντίστοιχο πρόβλημα. Γενικότερα μετά από τέτοια εμπειρία εισαι επιφυλακτικός.
1.Κρατάς τον σειριακό αριθμό του ρολογιού σου.
2.Το ρολοι που θα λάβεις ως αντικατάσταση θα έχει καινούρια εγγύηση κ ημερομηνία.
Τώρα να σου δώσουν επισκευασμενο ως καινούργιο ειναι τραβηγμένο, δεν νομίζω αλλά κ σ αυτήν την περίπτωση δεν σημαίνει ότι το επισκευασμενο θα ξαναχαλασει.
Πιο πολύ ψυχολογικό είναι,αν επισκευαστεί σωστά δεν θα έχει πρόβλημα.
Επειδή είναι πολύ καινούργιο είναι μία λογική απαίτηση να αντικατασταθεί.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Harry_Green,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Δεκέμβριος 19, 2024, 20:31:07 μμ »
Το ρολόι το φορούσα από το πρωι όπου έκανα άπειρο περπάτημα (άρα κίνηση). Τις προηγούμενες μέρες πχ το φόρεσα μόνο στο γραφείο και το έβγαλα στο σπίτι αλλά συνεχιζε την άλλη μέρα να στην θέση κουρδίσματος νιώθω κανονικά την αντίσταση, φέρνω 40 στροφές όπως μου είπαν αλλά δεν ξεκινάει. Επίσης το ελαφρύ τίναγμα του ρολογιού το δοκίμασα σε κάθε θέση της κορώνας και επίσης Τζιφός. Τζιφό και στο πιο έντονο τίναγμα. Τώρα δεν ξέρω αν μου πουν ότι μαγνητιστηκε κάπως αλλά από την άλλη τα άλλα μου αυτόματα ρολόγια δεν έπαθαν τίποτα και ποτέ.

Το μαγνητισμένο, χάνει την ακρίβειά του . ΔΕΝ σταματά.

Φαίνεται ότι το train διαφυγής έχει το πρόβλημα. Δηλαδή, το ελατήριο φορτίζει, αλλά η ενέργειά του ΔΕΝ φτάνει στους δείκτες, για να το πω απλά.

ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΖΕΙΣ άλλο. Αστο στην άκρη. Αν έχει ξεφύγει κάτι, μπορεί να το κάνεις χειρότερο.

Κάνε ένα χαρτί με την αδελφή σου " Σας παραδίδω το υπ' αριθ. ρολόι, αριθμό σειράς, μάρκα, μοντέλο, που αγόρασα απο το κατάστημά σας την ......., με εγγύηση......, που σταμάτησε να λειτουργεί, ( βάλε τρόπο αναγνώρισης μη λειτουργίας ), και παρακαλώ για την διάγνωσή σας. Θα αναμείνω την έγγραφη απάντησή σας.". Να το υπογράψουν - σφραγίσουν, και άσε τους αντίγραφο.

ΜΗΝ ζητήσεις επισκευή, ΜΗΝ ζητήσεις αλλαγή. Ζήτα ΔΙΑΓΝΩΣΗ. ΜΗΝ δεσμεύσεις ΕΣΥ τις ενέργειές τους . ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ δώσε τους. Αυτό θα τους δεσμεύσει όταν απαντήσουν.

Δικαιούσαι αλλαγή ή αντικατάσταση, ΑΝΑΛΟΓΑ με τους όρους / πολιτική της εταιρίας. ΔΕΝ καθορίζεις εσύ, εκτός και αν αρχίσεις τα εξώδικα.

Ρώτα την αδελφή σου.

Αντε, καλή επιτυχία.  ;)

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
sea_dweller,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Δεκέμβριος 24, 2024, 13:24:09 μμ »
Σήμερα με ενημέρωσε το κατάστημα πως θα προβεί σε αντικατάσταση του ρολογιού και περιμένει από την tag για καινούργιο ρολόι. Έχω κρατήσει καλού κακού το serial number για να είμαι σίγουρος.  Υποθέτω θα πρέπει το νέο ρολόι να έχει νέα εγγύηση την οποία θα κάνω register στο site τους. Μάλλον οδεύω προς τέλος καλό όλα καλά. Καλές γιορτές.
friendly
0
funny
0
like
3
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Georgefosk,Wolf-,ioann,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #86 στις: Δεκέμβριος 24, 2024, 13:34:38 μμ »
Tελικά βρήκαν τη βλάβη ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος μεταλας

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Δεκέμβριος 24, 2024, 13:39:11 μμ »
Τι τον νοιάζει;
Τέλος καλό,όλα καλά....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΙΝ

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Δεκέμβριος 24, 2024, 13:45:28 μμ »
Tελικά βρήκαν τη βλάβη ?

Δεν μου ειπαν αν βρηκαν την βλαβη. Θα ρωτησω οταν παραλαβω το καινουργιο. Ελπιζω το καινουργιο να ερθει σφραγισμενο με ολες τις ζελατινες πανω, για ψυχολογικους και μονο λογους. Ειναι το γαμωτο ομως καθως πηρα το ρολοι λιγο νωριτερα απ το προβλεπομενο για να το εχω στο ταξιδι που εκανα αλλα και τις γιορτες και τωρα ειμαι στο περιμενε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions