Το ρολόι το φορούσα από το πρωι όπου έκανα άπειρο περπάτημα (άρα κίνηση). Τις προηγούμενες μέρες πχ το φόρεσα μόνο στο γραφείο και το έβγαλα στο σπίτι αλλά συνεχιζε την άλλη μέρα να στην θέση κουρδίσματος νιώθω κανονικά την αντίσταση, φέρνω 40 στροφές όπως μου είπαν αλλά δεν ξεκινάει. Επίσης το ελαφρύ τίναγμα του ρολογιού το δοκίμασα σε κάθε θέση της κορώνας και επίσης Τζιφός. Τζιφό και στο πιο έντονο τίναγμα. Τώρα δεν ξέρω αν μου πουν ότι μαγνητιστηκε κάπως αλλά από την άλλη τα άλλα μου αυτόματα ρολόγια δεν έπαθαν τίποτα και ποτέ.
Το μαγνητισμένο, χάνει την ακρίβειά του . ΔΕΝ σταματά.
Φαίνεται ότι το train διαφυγής έχει το πρόβλημα. Δηλαδή, το ελατήριο φορτίζει, αλλά η ενέργειά του ΔΕΝ φτάνει στους δείκτες, για να το πω απλά.
ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΖΕΙΣ άλλο. Αστο στην άκρη. Αν έχει ξεφύγει κάτι, μπορεί να το κάνεις χειρότερο.
Κάνε ένα χαρτί με την αδελφή σου " Σας παραδίδω το υπ' αριθ. ρολόι, αριθμό σειράς, μάρκα, μοντέλο, που αγόρασα απο το κατάστημά σας την ......., με εγγύηση......, που σταμάτησε να λειτουργεί, ( βάλε τρόπο αναγνώρισης μη λειτουργίας ), και παρακαλώ για την διάγνωσή σας. Θα αναμείνω την έγγραφη απάντησή σας.". Να το υπογράψουν - σφραγίσουν, και άσε τους αντίγραφο.
ΜΗΝ ζητήσεις επισκευή, ΜΗΝ ζητήσεις αλλαγή. Ζήτα ΔΙΑΓΝΩΣΗ. ΜΗΝ δεσμεύσεις ΕΣΥ τις ενέργειές τους . ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ δώσε τους. Αυτό θα τους δεσμεύσει όταν απαντήσουν.
Δικαιούσαι αλλαγή ή αντικατάσταση, ΑΝΑΛΟΓΑ με τους όρους / πολιτική της εταιρίας. ΔΕΝ καθορίζεις εσύ, εκτός και αν αρχίσεις τα εξώδικα.
Ρώτα την αδελφή σου.
Αντε, καλή επιτυχία.