Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.
Είμαι σε διαδικασία συμπλήρωσης της συλλογής μου με 3-4 ακόμα ρολόγια και θα ήθελα την γνώμη σας.
Ψάχνω τα εξής
1. Brown Dial
Δεν με ενδιαφέρει το τύπος (χρονογράφος ή μη, diver ή μη, κτλ), με ενδιαφέρει να είναι 41mm (χωρίς bezel), 42mm (με bezel), αυτόματο και επειδή θα το φοράω πολύ (ειδικά το χειμώνα) το budget είναι λίγο αυξημένο στα 1200-1300€.
Έχω βρει το
Hamilton Spirit of Liberty Auto. Μου αρέσει πολύ (παρόλο που είναι 42mm), αλλά έχω ενδοιασμούς για το αν θα ταιριάζει με πιο casual ντύσιμο (πχ τζιν και πουλόβερ/φούτερ, τζιν και πουκάμισο, ακόμα και βερμούδα).
2. Black Dial Diver
Ένα diver με μαύρο καντράν, 41-42mm, αυτόματο, max 600€.
Μου αρέσει το σχέδιο του Submariner (δεν μου αρέσει ο κύκλωπας όμως), οπότε οτιδήποτε του φέρνει θα προτιμηθεί.
Φαβορί το
Steinhart Ocean 3 Black Ceramic.
3. White Dial Chrono/Diver
Ένα chrono/diver με λευκό καντράν, 41-42mm, αυτόματο, max 1000€.
Έρωτας είναι το Daytona, οπότε σκεφτόμουν το
Hamilton Performer, αλλά αφενός είναι 2000€, αφετέρου σε βίντεο που το είδα νομίζω ότι είναι πολύ μεγάλο για τον καρπό μου.
Φαβορί
Venezianico NEREIDE CERAMICA.
4. Green Dial Diver
Ένα diver με πράσινο καντράν, 41-42mm, αυτόματο, max 400€.
Δεν θα το φοράω συχνά οπότε δεν θέλω να ξεφύγω σε τιμή. Θα συνδυαστεί με Nato Strap σίγουρα και θα βλέπει wrist time κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.
Δεν έχω κάποιο φαβορί εδώ.
Θα ήθελα την γνώμη σας για τα φαβορί καθώς και προτάσεις για την κάθε κατηγορία.
Υπόψην, η σειρά που τα αναφέρω είναι και η προτεραιότητα στην αγορά, δηλαδή πρώτα θα αγοράσω το καφέ καντράν, μετά το μαύρο, κτλ. Επίσης, δεν θα αγοραστούν όλα μαζί, το σχέδιο είναι σε βάθος 3ετίας.
Ευχαριστώ πολύ.