Αποστολέας Θέμα: Hamilton  (Αναγνώστηκε 190404 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

αστερης

• Επισκέπτης
Απ: Hamilton
« Απάντηση #465 στις: Μάρτιος 17, 2016, 09:32:30 πμ »
βλεπω μια ταση της hamilton να θυμισει longines , τωρα κακο η καλο δεν ξερω.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος xRallyArt

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #466 στις: Απρίλιος 09, 2016, 19:46:53 μμ »
Ρε παιδιά που μπορώ να βρω έστω ενα link απο το εν λόγω μπρασελε;  είναι απο belowzero. Με το swatch group δεν βρίσκω άκρη.. ΒΟΉΘΕΙΑ!!!

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται...

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #467 στις: Απρίλιος 09, 2016, 20:06:34 μμ »
Τι εννοείς δε βρίσκεις άκρη;  ::)
Για λεγε να μαθαίνουμε...
Σε κατάστημα που φέρνει hamilton δοκίμασες μήπως φέρνουν;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #468 στις: Απρίλιος 10, 2016, 10:03:21 πμ »
Τι εννοείς δε βρίσκεις άκρη;  ::)
Για λεγε να μαθαίνουμε...
Σε κατάστημα που φέρνει hamilton δοκίμασες μήπως φέρνουν;
Μιλάμε για ώρες αναμονής και στο τέλος να βαριέμαι στο ακουστικό!
Δεν το σκέφτηκα να παω σε κάποιο κατάστημα  (λογο της σνομπαριας) αφου δεν το πήρα από εκεί, έχετε να μου προτείνετε κάποιο πιο συνεργασιμο;

Sent from my SM-T320 using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #469 στις: Απρίλιος 11, 2016, 07:35:29 πμ »
Δεν έχει καποιος μια εναλλακτική;  μου την έχει δώσει το group...

Sent from my SM-T320 using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος qsis

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #470 στις: Απρίλιος 12, 2016, 15:02:29 μμ »
εγώ όταν ήθελα λουράκι στο δικό μου, δεν έβγαλα άκρη με το "group" πρώτα από όλα δε με βόλευαν τα ωράρια τους γιατί δουλεύουν ωράριο δημοσίου οπότε αν και σχετικά κοντά στη δουλειά δε θα τους προλάβαινα και δε ψηνόμουν να σηκωθώ να φύγω σκαστός μόνο για αυτό

επειδή όμως μου έδωσαν τιμή για το συγκεκριμένο ανταλλακτικό και πήγα μετά στο κατάστημα που πήρα το ρολόι να κάνω από 'κει τη παραγγελία, γιατί δε μπορούσα διαφορετικά, η τιμή ήταν ίδια

δηλαδή η swatch αν το πουλούσε απευθείας σε μένα μου ζητούσε όσα ακριβώς και το μαγαζί (στο οποίο προφανώς η αντιπροσωπεία έδινε το λουράκι πιο φθηνά για να υπάρξει κέρδος)

οπότε απλά πήγαινε σε ένα κοσμηματοπωλείο που πουλάει hamilton να κάνεις τη δουλειά σου και να πας να παραλάβεις σε ώρα που να σε βολεύει, το κόστος δε θα αλλάξει

απλά υπάρχει η περίπτωση να περιμένεις βδομάδες, γιατί αν δεν είναι διαθέσιμο το ανταλλακτικό μπορεί να περιμένεις να μαζέψουν παραγγελίες (στην αντιπροσωπεία αναφέρομαι ) και εκεί να βάλουν και τη δική σου, οπότε και τον ένα μήνα αναμονή δε στον αποκλείω

τα μαγαζιά δε νομίζω να σε σνομπάρουν, λεφτά θα τους αφήσεις δε θα στο κάνουν δώρο, απλά θα είναι αναλυτικοί να δουν ακριβώς το μοντέλο (κωδικούς κτλ) και ακριβώς το ανταλλακτικό (έχουν ένα μεγάλο βιβλίο που τα έχει όλα αναλυτικά) για να μην κάνουν κάνα λάθος και σου φέρουν τίποτα άσχετο.
εμένα και πριν μου το παραδώσουν και ανοίξουν τη συσκευασία (ένα σακουλάκι δηλαδή) έκαναν ξανά έλεγχο να δουν ότι ήταν για το δικό μου ρολόι

απλά εμένα το δικό μου κατάστημα αν και το είχα πάρει από αυτούς μου πήρε προκαταβολή το 1/4 της αξίας περίπου για να προχωρήσει η παραγγελία, αυτό..

και την επόμενη φορά που θα θελήσω λουράκι είτε λόγο φθοράς ή ακόμα και για να πάρω κάνα άλλο χρώμα έτσι θα κινηθώ πάλι μη σου πω και αν θέλω να βάλω ξανά το μπρασελέ του θα τους το πάω, γιατί αν και μπορώ να το κάνω μόνος μου βαριέμαι να παλεύω
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 12, 2016, 15:11:20 μμ από qsis »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #471 στις: Απρίλιος 12, 2016, 19:36:56 μμ »
Ωραίο ποστ!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #472 στις: Απρίλιος 12, 2016, 22:30:55 μμ »
εγώ όταν ήθελα λουράκι στο δικό μου, δεν έβγαλα άκρη με το "group" πρώτα από όλα δε με βόλευαν τα ωράρια τους γιατί δουλεύουν ωράριο δημοσίου οπότε αν και σχετικά κοντά στη δουλειά δε θα τους προλάβαινα και δε ψηνόμουν να σηκωθώ να φύγω σκαστός μόνο για αυτό

επειδή όμως μου έδωσαν τιμή για το συγκεκριμένο ανταλλακτικό και πήγα μετά στο κατάστημα που πήρα το ρολόι να κάνω από 'κει τη παραγγελία, γιατί δε μπορούσα διαφορετικά, η τιμή ήταν ίδια

δηλαδή η swatch αν το πουλούσε απευθείας σε μένα μου ζητούσε όσα ακριβώς και το μαγαζί (στο οποίο προφανώς η αντιπροσωπεία έδινε το λουράκι πιο φθηνά για να υπάρξει κέρδος)

οπότε απλά πήγαινε σε ένα κοσμηματοπωλείο που πουλάει hamilton να κάνεις τη δουλειά σου και να πας να παραλάβεις σε ώρα που να σε βολεύει, το κόστος δε θα αλλάξει

απλά υπάρχει η περίπτωση να περιμένεις βδομάδες, γιατί αν δεν είναι διαθέσιμο το ανταλλακτικό μπορεί να περιμένεις να μαζέψουν παραγγελίες (στην αντιπροσωπεία αναφέρομαι ) και εκεί να βάλουν και τη δική σου, οπότε και τον ένα μήνα αναμονή δε στον αποκλείω

τα μαγαζιά δε νομίζω να σε σνομπάρουν, λεφτά θα τους αφήσεις δε θα στο κάνουν δώρο, απλά θα είναι αναλυτικοί να δουν ακριβώς το μοντέλο (κωδικούς κτλ) και ακριβώς το ανταλλακτικό (έχουν ένα μεγάλο βιβλίο που τα έχει όλα αναλυτικά) για να μην κάνουν κάνα λάθος και σου φέρουν τίποτα άσχετο.
εμένα και πριν μου το παραδώσουν και ανοίξουν τη συσκευασία (ένα σακουλάκι δηλαδή) έκαναν ξανά έλεγχο να δουν ότι ήταν για το δικό μου ρολόι

απλά εμένα το δικό μου κατάστημα αν και το είχα πάρει από αυτούς μου πήρε προκαταβολή το 1/4 της αξίας περίπου για να προχωρήσει η παραγγελία, αυτό..

και την επόμενη φορά που θα θελήσω λουράκι είτε λόγο φθοράς ή ακόμα και για να πάρω κάνα άλλο χρώμα έτσι θα κινηθώ πάλι μη σου πω και αν θέλω να βάλω ξανά το μπρασελέ του θα τους το πάω, γιατί αν και μπορώ να το κάνω μόνος μου βαριέμαι να παλεύω

Σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκο, νόμιζα ότι θα έβρισκα κάποια λύση μέσω του web, αλλα θα παω κέντρο, τι να κάνω...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pipin

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #473 στις: Απρίλιος 21, 2016, 20:20:05 μμ »
Παιδιά το συγκεκριμένο Hamilton (    H70555533) με 42mm διάμετρο έπαψε να κυκλοφορεί ? Το ψάχνω σε διάφορα Ελλινικά καταστήματα και δεν μπορώ να το βρώ ....
Στην ιστοσελίδα της εταιρείας το βλέπω μόνο σε έκδοση με μπρασελέ

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #474 στις: Απρίλιος 21, 2016, 20:37:01 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος pipin

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #475 στις: Απρίλιος 21, 2016, 20:41:40 μμ »
Ήθελα να το δω και να το δοκιμάσω σε κάποιο κατάστημα . Το Πάσχα θα κατέβω Αθήνα αλλά το κατάστημα που μου υπέδειξες είναι μακρυά απο εκεί που θα είμαι ...
Σήμερα πήγα στα Tempus στην Θεσσαλονίκη αλλά είχαν μόνο το 44άρι...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jim teo

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #476 στις: Απρίλιος 21, 2016, 21:02:15 μμ »
Πολυ καλη επιλογη. Ομορφο ρολοι.
Νομιζω παντως οτι η τιμη που εχουν βαλει στο site, δεν ειναι η σωστη.
Αντιστοιχει στο 40αρι. Η αρχικη για το 42αρι ειναι 545€.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pipin

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #477 στις: Απρίλιος 21, 2016, 21:07:15 μμ »
Τιμή μετρητοίς για το 42άρι  (αν και δεν το είχαν) μου είπε στα 440 € περίπου αν θυμάμαι καλά . Τόσα που ρώτησα στα τρία μαγαζιά που πήγα έχασα την μπάλα..... :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #478 στις: Απρίλιος 24, 2016, 23:35:44 μμ »
HAMILTON Khaki Navy FROGMAN 2016 42MM

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #479 στις: Μάιος 04, 2016, 20:10:47 μμ »
Takeoff Auto Chrono

This timepiece is the product of Hamilton’s relationship with the Swiss mountain rescue service Air Zermatt. Founded in 1968, Air Zermatt has carried out more than 30,000 air rescue missions in the mountains of Switzerland, including missions on the north face of the Eiger, aka the “wall of death.” Hamilton is Air Zermatt’s official timepiece supplier.

Designed to look at home among the instruments on an aircraft control panel, the Hamilton Takeoff Auto Chrono can be configured for multiple uses. The strap attaches to a piece that looks like a caseback with lugs. The timepiece case attaches to this piece in much the same way a lens attaches to a camera – with a “twist and lock” motion, sometimes called a bayonet system. When not on the wrist, the detached watch can be placed in an included wood display box and used as a table clock.

The Takeoff Auto Chrono is not for shrinking violets. The case measures 46.3 mm in diameter, not including the substantial crown and pushers, which are located at the top of the watch in a so-called “bullhead” configuration. The bi-compax display features a central chronograph seconds hand, small continuous seconds at 6 o’clock, and a 30-minute counter at 12 o’clock. The knurled bi-directional bezel adjusts the inner bezel with a 60-minute scale, allowing the watch to be used as a countdown timer.

Inside the black-PVD case resides Hamilton’s H-31 automatic chronograph movement, which is a variation on the time-tested Valjoux 7750. Hamilton modifies the movement to extend the power reserve to 60 hours.

The Hamilton Takeoff Auto Chrono is a limited edition of 1,999 pieces, offered at $3,295.

free pic
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions