σε αυτό το εύρος τιμών ήμουν μεταξύ αυτού και του μαύρου titanium
το titanium αν και ομολογουμένως όμορφο μου έκανε κάπως πιο "καγκούρικο" να το πω έτσι, κυρίως στο σημείο που γράφει titanium στο πλάι
μετά έπαιξε ρόλο η αυτονομία (οι 80 ώρες είναι σωτήριες και το διαπιστώνω κάθε σαββατοκύριακο που κάθομαι περισσότερο σπίτι και δε το φοράω) , το ότι έχει anti-reflective treatment σε αντίθεση με το titanium οπότε στο μόνο που υπολείπεται από αυτό αν θεωρήσουμε ότι αρέσουν και τα δύο το ίδιο είναι το βάρος της κάσας και τα μέτρα που είναι το καθένα αδιάβροχο (50 το day date , 100 το titanium).
όμως από τη στιγμή που κανένα από τα δύο δεν έχει βιδωτή κορώνα για μένα είναι το ίδιο αδιάβροχα και με κανένα δε θα έμπαινα στη θάλασσα.
μετά πάμε σε μικρές λεπτομέρειες όπως το αν σου αρέσει να υπάρχει day complication και ένα πράγμα που εκτιμώ πολύ σε αυτό το ρολόι ακόμα σε σχέση με άλλα πιο ακριβά είναι ότι στη μέρα και την ημερομηνία διατηρείται το χρώμα του υπόλοιπου καντράν και η λευκή γραμματοσειρά, οπότε παρότι είναι σχετικά φορτωμένο αυτά που το φορτώνουν δεν είναι και τελείως παράταιρα...
και στα 42mm που είναι είναι ιδανικά μελετημένο για το μέγεθος ώστε να γεμίζει όσο πρέπει το καντράν του και να μην είναι υπερβολικό
βέβαια κάποιος ψείρας (νομίζω κάπου το διάβασα αυτό) θα μπορούσε να πει ότι χρησιμοποιείται άλλη γραμματοσειρά στη μέρα, άλλη στο "hamilton" και άλλη στο "khaki automatic", και πάλι όμως σε σχέση με άλλα day/date νομίζω ότι έχει από τα πιο ομοιόμορφα καντράν και σίγουρα λιγότερα ξέμπαρκα από ρολόγια που έχουν ημερομηνία στις 4:30 ή κάπως χωμένη με το ζόρι όπως στο titanium που επίσης με ενδιέφερε ή άσπρο πλαίσιο στη μέρα με μαύρα γράμματα που θα το έκανε να δείχνει πολύ χειρότερο
βέβαια αν το πάρεις με ασημένιο καντράν το παθαίνεις αυτό από την ανάποδη..
http://www.hamiltonwatch.com/sites/default/files/styles/watch-full-2x/public/h70505753.png?itok=Yreupeg2αν σου αρέσουν τα ρολόγια με τέτοιο θέμα νομίζω ότι είναι από τις πιο τίμιες επιλογές για τα λεφτά που θα δώσεις
τέλεια επιλογή δεν είναι, πχ όπως πολλά hamilton έχει αδύναμο lume που κρατάει λίγο ή αν πάρεις μπρασελέ θα δεις ότι το φινίρισμα δεν είναι και το πιο τέλειο, ευτυχώς η κάσα είναι πιο προσεγμένη
είναι όμως τίμιο για τα λεφτά του και ο μηχανισμός του είναι αξιοπρεπέστατος και ας μην είναι κορυφαίος eta, είναι αρκετά ακριβής ώστε να μην επεμβαίνεις συνέχεια να ρυθμίζεις την ώρα (αν έχεις τη ψύχωση που έχω εγώ να μη χάνεις πάνω από λεπτό)
έχω παρατηρήσει στο συγκεκριμένο ότι αν το αφήνεις προς τα πάνω (όταν δε το φοράς) συνήθως πάει πιο γρήγορα και αν το αφήνεις προς τα κάτω πάει πιο αργά, στο πλάι δε το αφήνω γιατί είναι κάπως απρόβλεπτο το πόσο θα χάσει
οπότε το παίζω έτσι αναλόγως κάθε βράδυ και το αποτέλεσμα είναι τώρα που το τσέκαρα να πηγαίνει 3" μπροστά και έχω να το ρυθμίσω 3 βδομάδες