Αποστολέας Θέμα: Hamilton  (Αναγνώστηκε 190387 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος qsis

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Απ: Hamilton
« Απάντηση #420 στις: Δεκέμβριος 19, 2015, 13:48:49 μμ »
Είναι όντως ωραίο και ας μην είμαι και ο πιο φανατικός των χρονογράφων

Να ρωτήσω κάτι που το έχω απορία με το συγκεκριμένο.. Με το νερό τι γίνεται;
Έχει μεν βιδωτες κορώνες που βοηθούν αλλά τα κουμπιά του χρονογράφου θα άντεχαν τη θάλασσα;
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 19, 2015, 13:51:38 μμ από qsis »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος xRallyArt

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #421 στις: Δεκέμβριος 19, 2015, 16:00:49 μμ »
Ζήλεψα... ας βάλω και το δικό μου

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πολυ όμορφο ρολόι!!!!

Sent from my SM-T320 using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται...

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #422 στις: Δεκέμβριος 19, 2015, 16:04:40 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #423 στις: Δεκέμβριος 19, 2015, 16:06:11 μμ »
να το χαρείς φίλε μου, το θέμα είναι να αρέσει σε σένα και να νιώθεις άνετα με αυτό και όχι πώς θα φαίνεται στους άλλους

βάζω και εγώ άλλη μία με φυσικό φως, το έχω συμπαθήσει πολύ αυτό το ρολόι τελικά

Ηamilton=εγγύηση  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #424 στις: Δεκέμβριος 19, 2015, 16:07:37 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος peatsal

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #425 στις: Δεκέμβριος 19, 2015, 16:58:21 μμ »
το day/date ηταν υποψηφιο να το παρω, τελικα επικρατησε το vintage...ο χρονογραφος ποθος απο το καλοκαιρι ακομα αλλα ακριβος για την ωρα...να τα χαιρεσται παιδια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #426 στις: Δεκέμβριος 19, 2015, 22:10:10 μμ »
Αντε και μια παλιά δικιά μου...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος peatsal

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #427 στις: Δεκέμβριος 21, 2015, 09:24:04 πμ »
να το χαρείς φίλε μου, το θέμα είναι να αρέσει σε σένα και να νιώθεις άνετα με αυτό και όχι πώς θα φαίνεται στους άλλους

βάζω και εγώ άλλη μία με φυσικό φως, το έχω συμπαθήσει πολύ αυτό το ρολόι τελικά

αν ξαναψαξω για hami ειναι απο τα υποψηφια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος qsis

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #428 στις: Δεκέμβριος 21, 2015, 16:38:32 μμ »
σε αυτό το εύρος τιμών ήμουν μεταξύ αυτού και του μαύρου titanium

το titanium αν και ομολογουμένως όμορφο μου έκανε κάπως πιο "καγκούρικο" να το πω έτσι, κυρίως στο σημείο που γράφει titanium στο πλάι

μετά έπαιξε ρόλο η αυτονομία (οι 80 ώρες είναι σωτήριες και το διαπιστώνω κάθε σαββατοκύριακο που κάθομαι περισσότερο σπίτι και δε το φοράω) , το ότι έχει anti-reflective treatment σε αντίθεση με το titanium οπότε στο μόνο που υπολείπεται από  αυτό αν θεωρήσουμε ότι αρέσουν και τα δύο το ίδιο είναι το βάρος της κάσας και τα μέτρα που είναι το καθένα αδιάβροχο (50 το day date , 100 το titanium).
όμως από τη στιγμή που κανένα από τα δύο δεν έχει βιδωτή κορώνα για μένα είναι το ίδιο αδιάβροχα και με κανένα δε θα έμπαινα στη θάλασσα.

μετά πάμε σε μικρές λεπτομέρειες όπως το αν σου αρέσει να υπάρχει day complication και ένα πράγμα που εκτιμώ πολύ σε αυτό το ρολόι ακόμα σε σχέση με άλλα πιο ακριβά είναι ότι στη μέρα και την ημερομηνία διατηρείται το χρώμα του υπόλοιπου καντράν και η λευκή γραμματοσειρά, οπότε παρότι είναι σχετικά φορτωμένο αυτά που το φορτώνουν δεν είναι και τελείως παράταιρα...
και στα 42mm που είναι είναι ιδανικά μελετημένο για το μέγεθος ώστε να γεμίζει όσο πρέπει το καντράν του και να μην είναι υπερβολικό

βέβαια κάποιος ψείρας (νομίζω κάπου το διάβασα αυτό) θα μπορούσε να πει ότι χρησιμοποιείται άλλη γραμματοσειρά στη μέρα, άλλη στο "hamilton" και άλλη στο "khaki automatic", και πάλι όμως σε σχέση με άλλα day/date νομίζω ότι έχει από τα πιο ομοιόμορφα καντράν και σίγουρα λιγότερα ξέμπαρκα από ρολόγια που έχουν ημερομηνία στις 4:30 ή κάπως χωμένη με το ζόρι όπως στο titanium που επίσης με ενδιέφερε ή άσπρο πλαίσιο στη μέρα με μαύρα γράμματα που θα το έκανε να δείχνει πολύ χειρότερο
βέβαια αν το πάρεις με ασημένιο καντράν το παθαίνεις αυτό από την ανάποδη..
http://www.hamiltonwatch.com/sites/default/files/styles/watch-full-2x/public/h70505753.png?itok=Yreupeg2

αν σου αρέσουν τα ρολόγια με τέτοιο θέμα νομίζω ότι είναι από τις πιο τίμιες επιλογές για τα λεφτά που θα δώσεις

τέλεια επιλογή δεν είναι, πχ όπως πολλά hamilton έχει αδύναμο lume που κρατάει λίγο ή αν πάρεις μπρασελέ θα δεις ότι το φινίρισμα δεν είναι και το πιο τέλειο, ευτυχώς η κάσα είναι πιο προσεγμένη

είναι όμως τίμιο για τα λεφτά του και ο μηχανισμός του είναι αξιοπρεπέστατος και ας μην είναι κορυφαίος eta, είναι αρκετά ακριβής ώστε να μην επεμβαίνεις συνέχεια να ρυθμίζεις την ώρα (αν έχεις τη ψύχωση που έχω εγώ να μη χάνεις πάνω από λεπτό)

έχω παρατηρήσει στο συγκεκριμένο ότι αν το αφήνεις προς τα πάνω (όταν δε το φοράς) συνήθως πάει πιο γρήγορα και αν το αφήνεις προς τα κάτω πάει πιο αργά, στο πλάι δε το αφήνω γιατί είναι κάπως απρόβλεπτο το πόσο θα χάσει  :P
οπότε το παίζω έτσι αναλόγως κάθε βράδυ και το αποτέλεσμα είναι τώρα που το τσέκαρα να πηγαίνει 3" μπροστά και έχω να το ρυθμίσω 3 βδομάδες
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 21, 2015, 16:52:21 μμ από qsis »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος peatsal

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #429 στις: Δεκέμβριος 21, 2015, 20:02:42 μμ »
σε αυτό το εύρος τιμών ήμουν μεταξύ αυτού και του μαύρου titanium

το titanium αν και ομολογουμένως όμορφο μου έκανε κάπως πιο "καγκούρικο" να το πω έτσι, κυρίως στο σημείο που γράφει titanium στο πλάι

μετά έπαιξε ρόλο η αυτονομία (οι 80 ώρες είναι σωτήριες και το διαπιστώνω κάθε σαββατοκύριακο που κάθομαι περισσότερο σπίτι και δε το φοράω) , το ότι έχει anti-reflective treatment σε αντίθεση με το titanium οπότε στο μόνο που υπολείπεται από  αυτό αν θεωρήσουμε ότι αρέσουν και τα δύο το ίδιο είναι το βάρος της κάσας και τα μέτρα που είναι το καθένα αδιάβροχο (50 το day date , 100 το titanium).
όμως από τη στιγμή που κανένα από τα δύο δεν έχει βιδωτή κορώνα για μένα είναι το ίδιο αδιάβροχα και με κανένα δε θα έμπαινα στη θάλασσα.

μετά πάμε σε μικρές λεπτομέρειες όπως το αν σου αρέσει να υπάρχει day complication και ένα πράγμα που εκτιμώ πολύ σε αυτό το ρολόι ακόμα σε σχέση με άλλα πιο ακριβά είναι ότι στη μέρα και την ημερομηνία διατηρείται το χρώμα του υπόλοιπου καντράν και η λευκή γραμματοσειρά, οπότε παρότι είναι σχετικά φορτωμένο αυτά που το φορτώνουν δεν είναι και τελείως παράταιρα...
και στα 42mm που είναι είναι ιδανικά μελετημένο για το μέγεθος ώστε να γεμίζει όσο πρέπει το καντράν του και να μην είναι υπερβολικό

βέβαια κάποιος ψείρας (νομίζω κάπου το διάβασα αυτό) θα μπορούσε να πει ότι χρησιμοποιείται άλλη γραμματοσειρά στη μέρα, άλλη στο "hamilton" και άλλη στο "khaki automatic", και πάλι όμως σε σχέση με άλλα day/date νομίζω ότι έχει από τα πιο ομοιόμορφα καντράν και σίγουρα λιγότερα ξέμπαρκα από ρολόγια που έχουν ημερομηνία στις 4:30 ή κάπως χωμένη με το ζόρι όπως στο titanium που επίσης με ενδιέφερε ή άσπρο πλαίσιο στη μέρα με μαύρα γράμματα που θα το έκανε να δείχνει πολύ χειρότερο
βέβαια αν το πάρεις με ασημένιο καντράν το παθαίνεις αυτό από την ανάποδη..
http://www.hamiltonwatch.com/sites/default/files/styles/watch-full-2x/public/h70505753.png?itok=Yreupeg2

αν σου αρέσουν τα ρολόγια με τέτοιο θέμα νομίζω ότι είναι από τις πιο τίμιες επιλογές για τα λεφτά που θα δώσεις

τέλεια επιλογή δεν είναι, πχ όπως πολλά hamilton έχει αδύναμο lume που κρατάει λίγο ή αν πάρεις μπρασελέ θα δεις ότι το φινίρισμα δεν είναι και το πιο τέλειο, ευτυχώς η κάσα είναι πιο προσεγμένη

είναι όμως τίμιο για τα λεφτά του και ο μηχανισμός του είναι αξιοπρεπέστατος και ας μην είναι κορυφαίος eta, είναι αρκετά ακριβής ώστε να μην επεμβαίνεις συνέχεια να ρυθμίζεις την ώρα (αν έχεις τη ψύχωση που έχω εγώ να μη χάνεις πάνω από λεπτό)

έχω παρατηρήσει στο συγκεκριμένο ότι αν το αφήνεις προς τα πάνω (όταν δε το φοράς) συνήθως πάει πιο γρήγορα και αν το αφήνεις προς τα κάτω πάει πιο αργά, στο πλάι δε το αφήνω γιατί είναι κάπως απρόβλεπτο το πόσο θα χάσει  :P
οπότε το παίζω έτσι αναλόγως κάθε βράδυ και το αποτέλεσμα είναι τώρα που το τσέκαρα να πηγαίνει 3" μπροστά και έχω να το ρυθμίσω 3 βδομάδες
και το τιτανιουμ ομορφο αλλα δεν ξερω τοσες λεπτομερειες οπως εσυ...ευχαριστω για τις πληροφοριες...αλλες επιλογες σε αυτα τα χρηματα απο hami τι εχουμε να δουμε? και με διαμετρο 42mm
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος qsis

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #430 στις: Δεκέμβριος 22, 2015, 14:52:04 μμ »
καλά ούτε κι εγώ ξέρω λεπτομέρειες γενικά απλά επικεντρώθηκα στα μοντέλα που με ενδιέφεραν

η hamilton σε αυτά τα χρήματα (και λιγότερα) και σε αυτές τις διαστάσεις έχει κάμποσες επιλογές, το θέμα είναι τι θες..
θες field; θες κάτι λιγότερο σπορ και πιο επίσημο; θες καταδυτικό; θες aviation;

αναλόγως..

εγώ έψαχνα ένα αυτόματο και εύχρηστο (πχ δε θα ήθελα να αλλάζω την ημερομηνία με επιπλέον εργαλεία) field watch και επειδή η συγκεκριμένη εταιρεία έχει ολόκληρη σειρά από δαύτα αναπόφευκτα την κοίταξα, για άλλο τύπο ρολογιού (πχ καταδυτικό) θα κοίταζα μάλλον αλλού

το συγκεκριμένο αν εξαιρέσουμε ότι δεν είναι για βουτιές (πράγμα που βοηθάει βέβαια στη καθημερινή ευχρηστία αφού δε χρειάζεται να ξεβιδώνω για να κουρδίζω ή να αλλάζω ημερομηνία) είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να είναι για τα λεφτά που κάνει, δεν έχει κάποιο προφανές μειονέκτημα, ούτε θα ζητούσα κάτι παραπάνω από αυτό
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 22, 2015, 15:00:09 μμ από qsis »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος peatsal

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #431 στις: Δεκέμβριος 23, 2015, 09:58:12 πμ »
καλά ούτε κι εγώ ξέρω λεπτομέρειες γενικά απλά επικεντρώθηκα στα μοντέλα που με ενδιέφεραν

η hamilton σε αυτά τα χρήματα (και λιγότερα) και σε αυτές τις διαστάσεις έχει κάμποσες επιλογές, το θέμα είναι τι θες..
θες field; θες κάτι λιγότερο σπορ και πιο επίσημο; θες καταδυτικό; θες aviation;

αναλόγως..

εγώ έψαχνα ένα αυτόματο και εύχρηστο (πχ δε θα ήθελα να αλλάζω την ημερομηνία με επιπλέον εργαλεία) field watch και επειδή η συγκεκριμένη εταιρεία έχει ολόκληρη σειρά από δαύτα αναπόφευκτα την κοίταξα, για άλλο τύπο ρολογιού (πχ καταδυτικό) θα κοίταζα μάλλον αλλού

το συγκεκριμένο αν εξαιρέσουμε ότι δεν είναι για βουτιές (πράγμα που βοηθάει βέβαια στη καθημερινή ευχρηστία αφού δε χρειάζεται να ξεβιδώνω για να κουρδίζω ή να αλλάζω ημερομηνία) είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να είναι για τα λεφτά που κάνει, δεν έχει κάποιο προφανές μειονέκτημα, ούτε θα ζητούσα κάτι παραπάνω από αυτό

φιλε καλημερα, πιο ομορφο ειναι το μπεζ η το μαυρο που εχεις; αν το χεις δει βεβαια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος qsis

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #432 στις: Δεκέμβριος 23, 2015, 13:32:58 μμ »
το μπεζ είναι πιο ιδιαίτερο και παίζει πιο ωραία με το φως το καντράν του, το μαύρο όμως είναι πιο εύκολο και πιο κλασικό και πάει καλύτερα με πιο σοβαρό ντύσιμο όντας λιγότερο σπορ, επίσης είναι κάπως πιο ομοιόμορφο (όλα τα γράμματα και οι αριθμοί είναι λευκά)

θέμα γούστου καθαρά
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος peatsal

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #433 στις: Δεκέμβριος 23, 2015, 19:28:14 μμ »
το μπεζ είναι πιο ιδιαίτερο και παίζει πιο ωραία με το φως το καντράν του, το μαύρο όμως είναι πιο εύκολο και πιο κλασικό και πάει καλύτερα με πιο σοβαρό ντύσιμο όντας λιγότερο σπορ, επίσης είναι κάπως πιο ομοιόμορφο (όλα τα γράμματα και οι αριθμοί είναι λευκά)

θέμα γούστου καθαρά
ακριβως ετσι ειναι για το μαυρο, αλλα το μπεζ πιστευω επειδη παιζει με το καντραν μ' αρεσει αρκετα...βεβαια γουστα ειναι αυτα και κρινω μονο απο φωτογραφιες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions