0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λουρί που προσθέτει αξία στο ρολόι!.. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Στα 450 Ε. Από μηχανή, τι λέει ?
αυτο φοραει Σπυρο;https://www.steinhartwatches.de/en/accessoires/bracelet/bracelet-22-mm/sonderband-vintage-braun.html
Παράθεση από: Giorgos_I στις Οκτώβριος 31, 2016, 21:17:23 μμΣτα 450 Ε. Από μηχανή, τι λέει ?Νομίζω κουρδιστό.Μια χαρά θα είναι, αλλά το ανέβασα για τα λουριά.Τα οποία είναι για σεμινάριο..
Άλλα κόλπα.. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Svl στις Οκτώβριος 31, 2016, 22:09:43 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Οκτώβριος 31, 2016, 21:17:23 μμΣτα 450 Ε. Από μηχανή, τι λέει ?Νομίζω κουρδιστό.Μια χαρά θα είναι, αλλά το ανέβασα για τα λουριά.Τα οποία είναι για σεμινάριο..Κουρδιστόείναι, ναι, έχει open back και το είδα. Τι έχει όμως ? ΕΤΑ ?
Αυτο το χρωμα (tan) το εχω άχτι αλλα νομιζω ταιριάζει μονο σε λευκο ρολοι. Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK..
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.