0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gkblues στις Ιανουάριος 18, 2017, 09:54:08 πμΠαράθεση από: Svl στις Ιανουάριος 18, 2017, 09:52:28 πμΠαράθεση από: gkblues στις Ιανουάριος 18, 2017, 09:42:36 πμΓια πες...τι σε χαλάει;Sent from my iPhone using TapatalkΌτι δεν είναι σέικο, ότι η χελώνα γενικά είναι καλύτερη με το rubber, ότι το συγκεκριμένο φαίνεται "ελαφρύ" και όχι τόσο όσο θα έπρεπε προσεγμένο, ότι ειδικά το clasp μοιάζει της πλάκας.Πεταμένα χρήματα, μου φαίνεται.ΔεκτονSent from my iPhone using TapatalkStrapcode?
Παράθεση από: Svl στις Ιανουάριος 18, 2017, 09:52:28 πμΠαράθεση από: gkblues στις Ιανουάριος 18, 2017, 09:42:36 πμΓια πες...τι σε χαλάει;Sent from my iPhone using TapatalkΌτι δεν είναι σέικο, ότι η χελώνα γενικά είναι καλύτερη με το rubber, ότι το συγκεκριμένο φαίνεται "ελαφρύ" και όχι τόσο όσο θα έπρεπε προσεγμένο, ότι ειδικά το clasp μοιάζει της πλάκας.Πεταμένα χρήματα, μου φαίνεται.ΔεκτονSent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: gkblues στις Ιανουάριος 18, 2017, 09:42:36 πμΓια πες...τι σε χαλάει;Sent from my iPhone using TapatalkΌτι δεν είναι σέικο, ότι η χελώνα γενικά είναι καλύτερη με το rubber, ότι το συγκεκριμένο φαίνεται "ελαφρύ" και όχι τόσο όσο θα έπρεπε προσεγμένο, ότι ειδικά το clasp μοιάζει της πλάκας.Πεταμένα χρήματα, μου φαίνεται.
Για πες...τι σε χαλάει;Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο ΟΕΜ μπρασελες του πολυ καλυτερος
Παράθεση από: harolagoha στις Ιανουάριος 18, 2017, 18:39:16 μμΟ ΟΕΜ μπρασελες του πολυ καλυτερος Γιατί; Εγώ το μόνο καλύτερο που βλέπω στο ΟΕΜ είναι το κούμπωμα που γράφει Seiko. Κατά τα αλλά του strapcode υπερέχει καθότι έχει και solid end links. Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Stelios.T στις Ιανουάριος 18, 2017, 21:58:25 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Ιανουάριος 18, 2017, 18:39:16 μμΟ ΟΕΜ μπρασελες του πολυ καλυτερος Γιατί; Εγώ το μόνο καλύτερο που βλέπω στο ΟΕΜ είναι το κούμπωμα που γράφει Seiko. Κατά τα αλλά του strapcode υπερέχει καθότι έχει και solid end links. Sent from my iPhone using TapatalkΚαι ο ΟΕΜ εχει solid links..
Μήπως αυτό καλύτερα;(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Εγω αναφερομαι για τον OEM oyster του srp775 ο οποιος ειναι μια χαρα ποιοτικοτατος και εχει solid links Ο ΟΕΜ jubilee του skx δεν εχει solid links αλλα κανει την δουλεια του
http://www.josephbonnie.com/fr/produit/bracelet-montre-sans-surpiqures-cuir-barenia-bleu/Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.