Έχεις τσεκάρει τα Bonetto Cinturini ; Ιταλικής προέλευσης, αρκετά ποιοτικά και σωστή τιμή
Βάλε και μια φωτό από Helm να δούμε
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι τα εχω στα υποψιν, απλα δυστυχως δεν μπορεις με καποιον τροπο να τα παρεις (τουλαχιστον δεν εχω βρει εγω απο που μπορεις να τα παρεις) διοτι τα πουλανε rebranded αλλοι, οποτε δε ξερεις αν παιρνεις μπονετο η οχι.
Παντως το τυπου isofrane το ηθελα για την heimdallr χελωνα μου, νομιζω οτι της παει τελεια. Οσο για το λουρι, γενικα ειναι αρκετα μαλακο θα ελεγα, αλλα ειναι και αρκετα χοντρο χωρις τη μπουκλα, οποτε ισως να μην ειναι και το πιο ανετο στυλ λουριου. Παντως το φοραω τωρα ηδη μερικες μερες, εστρωσε η το συνηθησα, μου φαινεται μια χαρα. Πολυ καλα keepers, μπαινοβγαινουν ευκολα αλλα δε φευγουν απο τη θεση τους και το τελευταιο ειναι φαλτσοκομμενο. Το buckle δεν εχει προφανως την ποιοτητα του isofrane αλλα κραταει καλα τα λουρια χωρις να αφηνει κενο μεταξυ τους, οπως κανει το borealis απ οτι ειδα. Εγω πηρα το πορτοκαλι, ειναι FKM και οχι φυσικο rubber, ωστοσο ειναι ισως η καλυτερη ποιοτητα ελαστομερους που μπορει να παρει κανεις. Οσοι ασχολουνται με μαστορεματα, τα viton τσιμουχακια ειναι απο αυτο το υλικο. Το πορτοκαλι χρωμα παντως ειναι λιγο δυσκολο να αποτυπωθει στη φωτογραφια, αλλα ειναι βαθυ πορτοκαλι και φαινεται ''ακριβο''. Προσωπικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος.
Μερικες φωτο πανω στο προτζεκτακι μου που δεν εχει ολοκληρωθει ακομα.