0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μια γρήγορη αλλαγή για βραδινό καφεδάκι.....
Νέα προσθήκη συνεισφορά φίλου Γιώργο Έλα η φώτο δεν είναι καλή .....αλλά το ρολόι είναι τέλειο...εχω πάθει πλάκα....!!!!!! Και είναι το Japan με το ανάγλυφο καπάκι πίσω και με την κασετίνα με το έξτρα λουράκι )))
Χάρη όλα τα λεφτά ο χρονογραφος! Όμορφα και τα LLD, Sumo και Citizen! Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν το περίμενα Γιώργο τοοοοσο ποιοτικό....έχουμε κάνε 2...3... αγορές σαν παρέα καξ δεν ξέρουμε ακόμα ποιος θα κρατήσει τι....ειναο δοκιμαστική περίοδος....
Παράθεση από: bost στις Δεκέμβριος 25, 2014, 19:25:57 μμΔεν το περίμενα Γιώργο τοοοοσο ποιοτικό....έχουμε κάνε 2...3... αγορές σαν παρέα καξ δεν ξέρουμε ακόμα ποιος θα κρατήσει τι....ειναο δοκιμαστική περίοδος....Ωραία μέθοδος
Νικο είναι λίγο μεγάλο για τον καρπό μου ...εχω μικρά ρολόγια...είναι η συνήθεια ίσως...Γιώργο από το Hub έγινε η αγορά...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.