0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Bost, εισαι citizenακιας! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Το βουτάμε το Promaster και με αδιάβροχη φωτογραφική και με καινούργιο ΝΑΤΟ λουράκι!!!!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)By charilaos at 2012-07-14(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)By charilaos at 2012-07-14
Παράθεση από: george_ στις Ιούλιος 14, 2012, 12:56:28 μμBost, εισαι citizenακιας! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)δεν ήμουν , αλλα έγινα! Και απορώ γιατι δεν ήμουν τόσο καιρο! Γιώργο λόγο τιμής είναι απο τα λίγα ρολόγια που έχω φορέσει και όχι μόνο δικα μου , απο το οποίο δεν μπορω να ξεκολλήσει τα ματιά μου απο πάνω του!!!! Δεν θέλω να βάλω κανένα άλλο Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
γεια κ χαρα..ενδιαφερεται κανεις για μια ομαδικη παραγγελια, περα εκει στην απω ανατολη απο κανα e-shop (mywatcheshub, skywatches etc)..υπαρχει περιπτωση να πεσουν οι τιμες αν γινει ομαδικη παραγγελια?? (δηλαδη απο 2,3 κομματια κ πανω)
Παράθεση από: kafu στις Ιούλιος 18, 2012, 12:55:50 μμγεια κ χαρα..ενδιαφερεται κανεις για μια ομαδικη παραγγελια, περα εκει στην απω ανατολη απο κανα e-shop (mywatcheshub, skywatches etc)..υπαρχει περιπτωση να πεσουν οι τιμες αν γινει ομαδικη παραγγελια?? (δηλαδη απο 2,3 κομματια κ πανω)αυτο θελει αρκετη δουλεια και ψαξιμο. εκ πρωτης οψεως η απαντηση ειναι οχι. βεβαια αν δε ρωτησει δε μαθαινεις.. για ποιο ρολοι ενδιαφερεσαι ν γινει η ομαδικη?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.