0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βαλτός είσαι ε? Καλά έκανες κι έστειλες μειλ γιατί αυτό το λιγουρεύομαι τα τελευταία χρόνια και τώρα τελευταία επανήλθε η λιγούρα αυτή...Να πω την αλήθεια δεν είχα ψάξει τις τιμές πρόσφατα και νόμιζα ότι έχει ανέβει στα 300$ με μια φευγαλέα αναζήτηση... Τώρα που το είδα αυτό, αλλάζουν λίγο τα πράματα....
(Internet Photos)
Παράθεση από: bost στις Ιούλιος 18, 2012, 13:12:18 μμ(Internet Photos) τετοια κανεις και μας βαζεις στο τρυπακι για Citizen!!!!
Παράθεση από: george_ στις Ιούλιος 18, 2012, 14:19:11 μμΠαράθεση από: bost στις Ιούλιος 18, 2012, 13:12:18 μμ(Internet Photos) τετοια κανεις και μας βαζεις στο τρυπακι για Citizen!!!!Ναι ναι ναι απο μένα περίμενες εσύ ...ας καγχάσω τρίπαξ αφού το λιγουρεύεσαι.. το λιγουρεύεσαι κάθε φορά που το βλέπεις (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
ειναι απο τα Citizen που δεν μου κανει κλικ... θα περιμενω....καποιο νεο μοντελο θα βγει...
Παράθεση από: george_ στις Ιούλιος 18, 2012, 14:38:31 μμειναι απο τα Citizen που δεν μου κανει κλικ... θα περιμενω....καποιο νεο μοντελο θα βγει...Γιώργο ένα είναι το Citizen για εσένα, Aqualand! Το ρολοι σε θέλει και το θες, μην το καθυστερείς άλλο!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
γεια κ χαρα..ενδιαφερεται κανεις για μια ομαδικη παραγγελια, περα εκει στην απω ανατολη απο κανα e-shop (mywatcheshub, skywatches etc)..υπαρχει περιπτωση να πεσουν οι τιμες αν γινει ομαδικη παραγγελια?? (δηλαδη απο 2,3 κομματια κ πανω)
Παράθεση από: kafu στις Ιούλιος 18, 2012, 12:55:50 μμγεια κ χαρα..ενδιαφερεται κανεις για μια ομαδικη παραγγελια, περα εκει στην απω ανατολη απο κανα e-shop (mywatcheshub, skywatches etc)..υπαρχει περιπτωση να πεσουν οι τιμες αν γινει ομαδικη παραγγελια?? (δηλαδη απο 2,3 κομματια κ πανω)το mywatcheshub απαντησε κ μου ειπε οτι εστω κ για 2 ρολογια θα κανει εκπτωση 5%..δεν ειναι τρελη εκπτωση αλλα ουτε κ αμελητεα...εγω ειμαι ετοιμος για το JP1010-00E!!http://mywatcheshub.com/citizen-promaster/citizen-men-promaster-scuba-diver-sport-watch-nib-warranty-jp10-p-6065/ή καποιο αυτης της σειρας!!αν ενδιαφερεται καποιος μπορουμε να μιλησουμε σε πμ για την παραγγελια.
Παράθεση από: kafu στις Ιούλιος 19, 2012, 12:01:22 μμΠαράθεση από: kafu στις Ιούλιος 18, 2012, 12:55:50 μμγεια κ χαρα..ενδιαφερεται κανεις για μια ομαδικη παραγγελια, περα εκει στην απω ανατολη απο κανα e-shop (mywatcheshub, skywatches etc)..υπαρχει περιπτωση να πεσουν οι τιμες αν γινει ομαδικη παραγγελια?? (δηλαδη απο 2,3 κομματια κ πανω)το mywatcheshub απαντησε κ μου ειπε οτι εστω κ για 2 ρολογια θα κανει εκπτωση 5%..δεν ειναι τρελη εκπτωση αλλα ουτε κ αμελητεα...εγω ειμαι ετοιμος για το JP1010-00E!!http://mywatcheshub.com/citizen-promaster/citizen-men-promaster-scuba-diver-sport-watch-nib-warranty-jp10-p-6065/ή καποιο αυτης της σειρας!!αν ενδιαφερεται καποιος μπορουμε να μιλησουμε σε πμ για την παραγγελια.και πως θα γινει η παραγγελια?
και να προσέξεις Σωτήρη με το θέμα τελωνείο..γιατί άλλο ένα ρολόι να λέει gift και χαμηλή αξία και όλα ΟΚ άλλο 2 και άλλο 3...θα το τσακώσουν στο τελωνείο πιστεύω...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.