Καλημέρα στην παρέα έχω χρόνια αυτό το ρολόι και προχθές σε μία βουτιά που επιχείρησα δεν μπορούσα Με τίποτα να το συγχρονίσω για να κάνω βουτιά το κουμπάκι από την αριστερή πλευρά Κάτω Δεν πάταγε για να συγχρονιστει και να ειναι ετοιμο για βουτια. Αποτέλεσμα ήταν να κολλήσει το ρολόι Ακούγεται ένας μονοφωνικός ήχος ηλεκτρονικός . Να το εχω θεσει εκτός λειτουργίας και αυτό να δουλεύει σήμερα το ρολόι δουλεύει αλλά δεν νομίζω να δουλεύει το βυθόμετρο. Πριν δύο χρόνια το χα στείλει μέσω ενός εδώ τοπικού αντιπροσώπου σε service επίσημο για να αλλάξει την πλακέτα και μου το είχαν στεγανοποίηση και δούλευε Μία χαρά Τώρα τι θα κάνω;; να μου πείτε σε ένα μήνυμα η κάτω από τη δημοσίευση είσαι προσωπικό έναν άνθρωπο που μπορεί να μου το φτιάξει το ρολόι..μηπως θελει μπαταρια ξεχωριστη το βυθομετρο;; ετσι νομιζω οτι εχει 2 το ρολοι.ισως να κανω λαθος...αλλα μετα απο 80 ευρο που ειχα πληρωσει και με λιγοτερο απο 50 ωρες χρησης βουτιας το ρολοι δεν λειτουργει.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Όταν λες να το συγχρονίσεις τι εννοείς? Να το βάλεις σε dive mode?
Αυτά τα citizen θέλουν μπαταρία κάθε 2 χρόνια, οπότε παίζει να είναι και θέμα μπαταρίας.
Μπορείς δλδ να πας σε κάποιον τεχνίτη στην περιοχή σου που να είναι δοκιμασμένος και να μπορεί να κάνει και έλεγχο στεγανότητας.
Σου παρουσιάζει και κάτι άλλο? Π.χ. να χτυπάει ανά 2 δευτερόλεπτα ο δευτερολεπτοδείκτης?
Όταν λες αντιπροσωπεία στην Αθήνα ποια εννοείς ακριβώς?
Αν δε λέμε τον ίδιο που έχω στο μυαλό μου, μπορώ να σου στείλω τα στοιχεία του τεχνικού που δουλεύει τα citizen.