0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τόση τεχνολογία και είναι με μπαταρια?
Ενδιαφέρον diver's eco που πήρε το μάτι μου σήμερα: (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Το φοραει ήδη η Γιάννα Αγγελοπούλου
Wait... what??
Κοροϊδεύω τον συνδυασμό μπλε πράσινο.Άδικα όμως μιας που τελικά δεν είναι κακό....Το ρολόι γιατί η Γιάννα....
Είσαι ημίθεος
Τι έχω κάνει τους τελευταίους 3 μήνες. Παρήγγειλα: 1 Casio F-91W-1 για τον βαφτισιμιό μου. 1 Citizen BM7407-81H για τον ανιψιό μου.1 Orient RA-AK0404B για μένα. 1 Casio BGD-560-4ER για τη σύζυγο. 1 Casio MDV-106-1A το οποίο πούλησα. 1 Citizen NY0086-16LE το οποίο επίσης πούλησα. 1 Seiko SNJ025P1 το οποίο ακύρωσα. 1 Citizen BN0151-17L για τον αδελφό μου, το οποίο όμως θα κρατήσω τελικά για μένα. & για τον αδελφό μου παρήγγειλα σήμερα: ΤΟ Citizen BJ7006-56L Blue Angels Nighthawk. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)http://www.dutyfreeislandshop.com/citizen-bj7006-56l-eco-drive-promaster-nighthawk-blue-angels-pilots-watchΣτα €245 τελική τιμή, από Hong Kong. Ελπίζω να αποδειχτούν αξιόπιστοι.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.