0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν συγκριθεί με το astron.. κερδίζει το astron (κατ'εμέ) ! Αλλά πάλι ούτε το astron συναγωνίζεται άλλα ρολόγια σε αυτά τα λεφτά οπότε out of my way !
Παράθεση από: TOUTOULA_ στις Απρίλιος 15, 2014, 17:03:56 μμαν συγκριθεί με το astron.. κερδίζει το astron (κατ'εμέ) ! Αλλά πάλι ούτε το astron συναγωνίζεται άλλα ρολόγια σε αυτά τα λεφτά οπότε out of my way !προτιμω το σιτιζεν απο το αστρον
Παράθεση από: stelakos στις Απρίλιος 15, 2014, 17:06:53 μμΠαράθεση από: TOUTOULA_ στις Απρίλιος 15, 2014, 17:03:56 μμαν συγκριθεί με το astron.. κερδίζει το astron (κατ'εμέ) ! Αλλά πάλι ούτε το astron συναγωνίζεται άλλα ρολόγια σε αυτά τα λεφτά οπότε out of my way !προτιμω το σιτιζεν απο το αστρονκι εγώ το ίδιο!!
Παράθεση από: charisps__ στις Απρίλιος 15, 2014, 17:11:04 μμΠαράθεση από: stelakos στις Απρίλιος 15, 2014, 17:06:53 μμΠαράθεση από: TOUTOULA_ στις Απρίλιος 15, 2014, 17:03:56 μμαν συγκριθεί με το astron.. κερδίζει το astron (κατ'εμέ) ! Αλλά πάλι ούτε το astron συναγωνίζεται άλλα ρολόγια σε αυτά τα λεφτά οπότε out of my way !προτιμω το σιτιζεν απο το αστρονκι εγώ το ίδιο!!κάπου κάνω λάθος εγώ τότε !
Eγώ το astron.Υ.γ. : TOUTOULA_ εσύ την κάτω παύλα την είχες από την αρχή?
Παράθεση από: nicolasg -_- στις Απρίλιος 15, 2014, 17:26:06 μμEγώ το astron.Υ.γ. : TOUTOULA_ εσύ την κάτω παύλα την είχες από την αρχή? εμείς πάντως Νικόλα την κερδίσαμε με τον ιδρώτα μας!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.