0 μέλη και 23 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ααααχχχχ φωτιές θα μας βάλεις.... Πάνω που ηρέμησα
Αυτό το πρασινακι αν έβγαινε σε Eco Drive, είχε κλείσει η υπόθεση.
Παράθεση από: blah στις Ιούνιος 06, 2020, 15:58:48 μμΑυτό το πρασινακι αν έβγαινε σε Eco Drive, είχε κλείσει η υπόθεση.Eco drive? Eco drive?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Και εγώ που έχω κολλήσει με τη citizen τελευταία ψωνίζω μόνο eco drive,πιστεύω είναι το μεγάλο ατού της φίρμας.
Παράθεση από: Spyoly στις Ιούνιος 06, 2020, 16:02:52 μμΚαι εγώ που έχω κολλήσει με τη citizen τελευταία ψωνίζω μόνο eco drive,πιστεύω είναι το μεγάλο ατού της φίρμας.Δώσε τα φώτα και το γούστο σου Σπύρο να πάρουμε ιδέες! Συμφωνώ με το ED.
Το ποσό μετάνιωσα που δεν πήρα πριν λίγα χρόνια το Altichron ούτε και λέγεται. Μεγάλη καψούρα το ρολόι και τώρα τα λίγα που έχουν απομείνει καινούρια προς πώληση τα βαράνε πολύ....
Επανέρχομαι
Παράθεση από: WasteG8 στις Ιούνιος 06, 2020, 16:13:31 μμΤο ποσό μετάνιωσα που δεν πήρα πριν λίγα χρόνια το Altichron ούτε και λέγεται. Μεγάλη καψούρα το ρολόι και τώρα τα λίγα που έχουν απομείνει καινούρια προς πώληση τα βαράνε πολύ....Δεν λες το καινούριο να υποθέσω;
Ένα πανέμορφο eco drive. To χω ποσταρει πάλι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.