0 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα παιδιά. Από jomashop αγορά κάποιος; Μου φαίνεται αξιόπιστο σαν κατάστημα αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τελωνείο.. Θέλω αυτό https://www.jomashop.com/citizen-watch-bj7007-02l.html και πλέον το βρίσκω μόνο σε αυτό και το dutyfreeislandshop.com αλλά στο δεύτερο είναι πλεόν εξαντλημένο.
Παράθεση από: dimitrisdsg7 στις Ιούνιος 08, 2020, 05:06:28 πμΚαλησπέρα παιδιά. Από jomashop αγορά κάποιος; Μου φαίνεται αξιόπιστο σαν κατάστημα αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τελωνείο.. Θέλω αυτό https://www.jomashop.com/citizen-watch-bj7007-02l.html και πλέον το βρίσκω μόνο σε αυτό και το dutyfreeislandshop.com αλλά στο δεύτερο είναι πλεόν εξαντλημένο.Αντίστοιχο του creation watches. Εννοείται ότι είναι αξιόπιστο.
Παράθεση από: Sgw στις Ιούνιος 08, 2020, 10:27:48 πμΠαράθεση από: dimitrisdsg7 στις Ιούνιος 08, 2020, 05:06:28 πμΚαλησπέρα παιδιά. Από jomashop αγορά κάποιος; Μου φαίνεται αξιόπιστο σαν κατάστημα αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τελωνείο.. Θέλω αυτό https://www.jomashop.com/citizen-watch-bj7007-02l.html και πλέον το βρίσκω μόνο σε αυτό και το dutyfreeislandshop.com αλλά στο δεύτερο είναι πλεόν εξαντλημένο.Αντίστοιχο του creation watches. Εννοείται ότι είναι αξιόπιστο.Άρα... Αξιόπιστο αλλά θα φάω τελωνείο στο κεφάλι από κει...Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άρα το απορρίπτω και θα περιμένω το dutyfreeislandshop.com να το ξαναφέρει.Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να καταλάβω, στο DutyFreeIslandShop υπάρχει επιλογή (επι πληρωμή), για να μην περάσει το αντικείμενο τελωνείο?
Παράθεση από: paschos76 στις Ιούνιος 08, 2020, 10:56:45 πμΓια να καταλάβω, στο DutyFreeIslandShop υπάρχει επιλογή (επι πληρωμή), για να μην περάσει το αντικείμενο τελωνείο?Από όσο ξέρω εκεί έρχεται από Αγγλία, οπότε.. δεν παίζει τελωνείο.Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Spyoly στις Ιούνιος 06, 2020, 16:02:52 μμΚαι εγώ που έχω κολλήσει με τη citizen τελευταία ψωνίζω μόνο eco drive,πιστεύω είναι το μεγάλο ατού της φίρμας.Δώσε τα φώτα και το γούστο σου Σπύρο να πάρουμε ιδέες! Συμφωνώ με το ED.
Και εγώ που έχω κολλήσει με τη citizen τελευταία ψωνίζω μόνο eco drive,πιστεύω είναι το μεγάλο ατού της φίρμας.
Προχωρα!
Παράθεση από: george_ στις Ιούνιος 08, 2020, 18:15:55 μμΠροχωρα!alea jacta est
Παράθεση από: Spyoly στις Ιούνιος 08, 2020, 18:17:52 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιούνιος 08, 2020, 18:15:55 μμΠροχωρα!alea jacta estΩραία, από Ευρώπη ?
Παράθεση από: blah στις Ιούνιος 06, 2020, 16:07:07 μμΠαράθεση από: Spyoly στις Ιούνιος 06, 2020, 16:02:52 μμΚαι εγώ που έχω κολλήσει με τη citizen τελευταία ψωνίζω μόνο eco drive,πιστεύω είναι το μεγάλο ατού της φίρμας.Δώσε τα φώτα και το γούστο σου Σπύρο να πάρουμε ιδέες! Συμφωνώ με το ED.Ψάχνω το καλοκαιρινό μου beater για τη θάλασσα και όχι μόνο και μου φαίνεται ότι κάτι πρασινίζει στο βάθος του τούνελ Χρήστο 🙄😎
Ψάχνω το καλοκαιρινό μου beater για τη θάλασσα και όχι μόνο και μου φαίνεται ότι κάτι πρασινίζει στο βάθος του τούνελ Χρήστο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.