0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι λέτε;μια γνώμη για τον αυτόματο μηχανισμό.δεν είχα ποτέ αυτόματο!!!
Μην πάρεις ρολόι με μαύρη κάσα. Μετά από 1-2 χρόνια αντρικής χρήσης, θα το βλέπεις και θα το λυπάσαι.Απλά μια γνώμη, γιατί την πάτησα.
έχει δίκιο. αλλά λόγω δουλειά όλη την μέρα είναι χωρίς ρολοι, οποτε είναι πιο περιορισμένη η φθορά του.
Ποιοτικό ιαπωνικό αυτοματο ρολοι.Μην σε προβληματίζει τιποτα
μολις μπήκε παραγγελία και αύριο θα το εχω στα χέρια μου. έψαχνα ένα promaster,μαύρο με λογικό κόστος και όχι κάτω από 45 χιλιοστά. θα προτιμούσα eco-drive,αλλά οκ και μηχανικό δεν με προβληματίζει....πολύ!!!
Δε φοράς ρολόι στην δουλειά?
όχι τίποτα,λόγω οδοντιατρικού επαγγέλματος και συνεχούς πλυσίματος των χεριών,αλλά και των γαντιων. έχω πολλά χρόνια που το κάνω αυτό.
ποια δουλειά, λίγο να το φοράς και θα γίνει σαν γρατσουνισμένο γύφτικο ντάτσουνάσε που είναι κακάσχημα που θυμίζουν όχι casio αλλά skmei, καρακιτσαριόρίχνουν το στάτους του ρολογιούμακριά απο PVD(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
watch band Police!!!Βασίλη, πες κάτι για το λουρί σε παρακαλώ!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.