petros249 και 21 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ φίλοι μου. Και μια φώτο τα αδελφάκια μαζί (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πολυ ωραια κοματια Γιωργο, να τα χαιρεσε με υγεια.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(μην ξεχασω, καλοριζικο το κιτρινακι)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Και μια που ανεβηκα χαλκιδικη, αλλα ακομη εχω να κανω catch up με τις υποχρεωσεις που μειναν πισς οσο ελειπα, ενα... teaser
Ακη πηρες snkp βρε θηριο? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Πρασινο η μπλε ειναι ? Καλοριζικοοοοοοοοοοο Για δωσε info!!
Γιαννη θα τα φερεις απο κοντα να τα δω.....? Αμα εισαι καλο παιδι....
Παράθεση από: yannisb στις Δεκέμβριος 01, 2017, 11:51:31 πμΓιαννη θα τα φερεις απο κοντα να τα δω.....? Αμα εισαι καλο παιδι.... Εγω δεν ειμαι καλο παιδι;; Σου γνωρισαμε καλο κοριτσι και συ ενα μηνυμα, κατι βρε αδερφε δεν της εχεις στειλει.... Εμ ετσι δεν κανουμε δουλεια...Παρε με τηλ οταν μπορεσεις..
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.