...όπως ήδη ανάρτησα, όλως τυχαίως, για τα δύο χρόνια στο φόρουμ,
απέκτησα ένα ( ακόμα
) ρολόι.
Το πως ακριβώς έγινε, θυμίζει τον Μπάρκουλη στην ταινία Τζένη-Τζένη, που ποτέ δεν είχε καταλάβει πως του συνέβαιναν τόσα ...............
Κανέναν σκοπό δεν είχα να αποκτήσω και άλλο ένα ρολόι. Τόσα κάθονται, να έπαιρνα ακόμα ένα ? Ηδη, από την εμπλοκή μου εδώ, απέκτησα επιπλέον 5, θα πήγαινα και για 6
ο ? Παναγία βοήθα.
Ελα όμως, που
" το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον ".Η μοίρα, με είχε στοχοποιήσει πολύ καιρό τώρα. Αλλά δεν το είχα καταλάβει. Μου έφερε στα χέρια, τον Δεκέμβριο του 2017 ένα ρολόι, ή μάλλον δύο, που ήταν ρολόγια για αξιωματικούς του Β'ΠΠ.
Ομορφα, καλοφτιαγμένα, στιβαρά. Ο Αντώνης δε, μας ενημέρωσε τότε, ότι το ένα, ήταν και ιδιοκτησία του Βρετανικού Στέμματος.
Οι δείκτες και η σφήνωσή τους, ήταν κάτι που μου είχε κάνει εντύπωση τότε, απλοί, στιβαροί, ξίφη.
Και ξαφνικά, κάποιος αναρτά μια φωτό, που μου κάνει "κλίκ".
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Χωρίς δευτερόλεπτα, με δείκτες ξίφη, στρογγυλό, μαύρο, λουράκι. Εκνευριστικά απλο. Σαν Vacheron.
Για πιο επίσημο ντύσιμο. Για έναν άνθρωπο, μιας κάποιας ηλικίας.
Και σχολιάζω.
"Πολύ διακριτική και δυνατή παρουσία. Βάλε και το εκο, συνδυασμός νίκης."
Και συμπληρώνω "Και από ότι είδα, περίπου 100 ΕΥΡΑ."
Ειχα ήδη σκάψει τον λάκο μου. Αντιπερισπασμός ήταν, μια και έρχεται η απάντηση από αλλού.
Αν θες,το εχω στο κουτι του
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Οχι, δεν το ήθελα.
Απλώς περίμενα κάποιος να με μαλώσει,
να μου πεί που πας, 50 ρολόγια έχεις, κλπ. Αλλά που ? Εδώ ? Δεν γίνεται.
Μετά λέω. Σε τι θα σε επιβαρύνει ?
στην γωνιά του παραθύρου διαβιεί,
και εσένα δεν σε ενοχλεί,
την μπαταρία του γιομίζει,
στην ώρα πάντα ακριβώς,
χωρίς προβλήματα σαφώς,
αξίζει όλα τα λεφτά του,
ως τα βαθιά γεράματά του ....και να μην τα πολυλογώ, "...δεν θα μακρυγορήσω κε Πρόεδρε", Πάντζας στην Σωφερίνα με τον Σπανοβαγγελοδημήτρη Νικόλα, το ρολόι, πέρασε στην ιδιοκτησία μου, και το παρουσιάζω.
Να σημειώσω την εξαιρετική συνεννόηση με τον George_ , μέσα σε μισή μέρα είχε σταλεί το ρολόι, η κατάστασή του "αφόρετο", και η τιμή, σαν να ήρθε σε ........κάλτσα (....για τους γνωρίζοντες).
.