0 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Invicta model 22020 pro diver quartz. 200m αδιάβροχο τα 43mm.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το δώρο μου από την κυρία μου και την κόρη μου για την ονομαστική μου εορτή σημερα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι το απόγευμα............ήρθε αυτό που είναι Not available https://sturmanskie.com/catalog/gagarin/2416-4005399/# με το νουμερακι τουκαι το περιεργο..... εφυγε 16/01 απο Πολωνια, ηρθε σημερα, το ανοιξα κ δουλευε.......
Εμένα γιατί δεν μου κάνει κανένας τέτοια δώρα. Μόνο εγώ κάνω…Καλορίζικο και καλοφόρετο Γρηγόρη! Χρόνια πολλά!Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.