0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά ρε, "ακρίδα" πήγες και πήρες? Εσύ?🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Όχι μόνο quartz GS ,όχι μόνο full set αλλά και,σερβιρισμενο από τη GS.36mm,υπέροχο dial, με καλό ντύσιμο το ρολόι κροταλιζει. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεγειες καλοφόρετο καλορίζικο και να το χαρείς όσο καιρό εσύ κρίνεις στον καρπό σου. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
...μην του δίνεις θάρρος
Με βάλατε στη γωνία και με βαράτε ρε...Στη Μαύρη Βίβλο μπαίνουν μόνο οι κάτοχοι smartwatch, τα quartz είναι δικαιολογημενο βίτσιο Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι όλους παιδιά.Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην γωνία θα σε βαλουμε όταν πάρεις ΤΕΤΡΆΓΩΝΟ ρολοι
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προκαλείς
Επειδή σε αγαπώ, θα κάνω ότι δεν το είδα.
Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.