0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστω πολύ για τα καλά λόγια και τις ευχές Και 2 φωτό προφίλ για τον φίλο που το ζητησε
MIDO Baroncelli Chronograph MoonphaseΕιναι η πιο αγαπημένη μου εταιρεία Μόλις το ειδα με εντυπωσίασε γιατί γενικά μου αρέσουν οι complications Στα 42mm και πάχος κάσας 13,3mmΦοράει την ETA caliber A05.221 (βασισμένη στην ΕΤΑ 7751) με 60 ωρες pr και 25 jewelsTo λουρακι είναι rubber upload pic
Το πρώτο μου (καλό) η μάλλον επειδή όλα είναι καλά ,το πρωτο μου ακριβό καλό ρολόι TUDOR pelagos 42mm titanium Απλά απίστευτο ,δεν σταματώ να το κοιταζω ηχανη mt5612 με 70 ώρες αυτονομία (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
MIDO Baroncelli Chronograph MoonphaseΕιναι η πιο αγαπημένη μου εταιρεία Μόλις το ειδα με εντυπωσίασε γιατί γενικά μου αρέσουν οι complications Στα 42mm και πάχος κάσας 13,3mmΦοράει την ETA caliber A05.221 (βασισμένη στην ΕΤΑ 7751) με 60 ωρες pr και 25 jewelsTo λουρακι είναι rubber
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.