Δυστυχώς μάλλον κι εγω θα το επιστρέψω. Μ αρέσει το design παρά πολυ, μου θυμίζει εποχή Ψυχρού Πολεμου, και δε με νοιάζει να φοράω φτηνό ρολοι. Αλλά τα υλικά είναι όντως πολύ πολύ χαμηλής ποιότητας, κι αυτό με ενοχλεί. Φαντασου η κασα στα πλάγια κοβει ΞΥΡΑΦΙ, λόγω ανύπαρκτου finishing. Και την κορώνα οταν την ξεβιδωνω, είναι σαν να χαλαρωνω ρακορ.
Αλλά υποτίθεται αυτό πρέπει να ειναι τοσ στυλ προμηθευτή ρολογιών στρατού δεκαετιας 60 (?)
Τςλος παντων, Εχω 20 μερες να αποφασίσω, το χω στο γραφείο και το κοιταω
Πρέπει να δείς βίντεο από το εργοστάσιο. Με σιδηροπρίονο φτιάχνουνε τα ..........γρανάζια.
Εντάξει, μπορεί να είναι αντοχής, αλλά φίλος, το πήγε σε τεχνίτη ( ειδικευμένο ) , το καθάρισε, το λάδωσε, το ρύθμισε, αλλά, κέρδιζε 2 λεπτά την ημέρα. Το έπαιρνα στην θάλασσα, και η κυρία μου έλεγε "βγάλτο, δεν βλέπεται"
Η κατασκευή είναι τέτοια, που επιτρέπει παρεμβάσεις ακόμα και στο πεδίο, με ......σφυροκάλεμο, αλλά, για τα υπόλοιπα, ........εποχή των σπηλαίων.
Εχω φορέσει πολλάααααααααα ρολόγια, από 15 Ε μέχρι 10-δες χιλιάδες, δεν με νοιάζει η αξία, η αγάπη είναι ίδια.
Αλλά, μια και το ήθελε φίλος , το εχχωρησα. Να μην κάθεται. Το δωρισμένο, μονον δώρο το κάνεις, δεν το πουλάς, είναι ηθικό το θέμα.