Kαλοφορετο φιλε,παντα καλες ωρες να σου δειχνει!
Γρηγόρη αν και στη μεταξύ μας σχέση αυτά δε χρειάζονται, θέλω να πω κάποια πράγματα.
Είσαι ο καλύτερος φίλος που έχω αποκτήσει μέσα από το forum και είσαι και ως άνθρωπος καλύτερος μου. Είναι σημαντικό για μένα πλέον να έχω ένα ρολόι σου στη συλλογή μου, οι λόγοι φιλίας αρκούν.
Σε επίπεδο συναλλαγής τώρα... η εμπειρία αγοράς ενός μεταχειρισμένου ρολογιού από το Γρηγόρη δε διαφέρει σε τίποτα από την αγορά ενός καινούριου και όπως κάνουν και τα καλά καταστήματα το ρολόι συνοδεύτηκε και από έξτρα δώρο ένα clasp της Hamilton. Στη πραγματικότητα αγόρασα ένα καινούριο ρολόι με μια τεράστια έκπτωση!
Σε ευχαριστώ πολύ μέσα από τη καρδιά μου!
Βρηκε την θεση του Στεφανε!!! Απλα πανεμορφο το pan!!!! Να το χαιρεσαι με υγεια φιλος!!
Πάντα καλές ώρες φίλε μου
Think Different
Καλοφόρετο Στέφανε!
Πανέμορφο ρολόι, με εκπληκτική κάσα! Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές γιατί μου αρέσει πολύ, αλλά πάντα μου φαινόταν μεγάλο.
Στέφανε πιστεύω πήρες ένα ρολόι που θα φορέσεις πολύ, συγχαρητήρια!
Χάρη, Γιώργο, Βαγγέλη και Γιώργο, σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!
.... μισή ντουζίνα. Τώρα είσαι πλήρης.
Αν συνεχίσεις, ή θέλεις και άλλη θήκη, ή...........
Καλορίζικο, πάντα με υγεία
Σημ. Βλέπω και το Capri από πίσω. Ιστορία
Χα, χα, χα ναι Γιώργο το Capri, δώρο από φίλο μου που βγήκε από τη "βιτρίνα" γιατί διεκδίκησε επιτυχώς ο 20 μηνών γιός μου!
Ο Γιώργος μου (Giorgos_I), είναι άλλον ένα πρόσωπο που εκτιμώ πολύ. Είναι η περίπτωση του ανθρώπου που αξίζει να έχει γνωρίσει κανείς στη ζωή του. Σε κάνει πλούσιο με τις γνώσεις και την εμπειρία του αλλά κυρίως με την ταπεινότητα που βγάζει όταν συζητάς μαζί του για ουσιαστικά θέματα της ζωής. Ξέρω πως για πολλούς αυτό το τελευταίο μπορεί να μη συνάδει με την ηλεκτρονική προσωπικότητα του Γιώργου στο forum, αλλά είπαμε άλλο το ίντερνετ άλλο η αληθινή ζωή.
Γιώργο σε ευχαριστώ, είναι τιμή μου που είσαι φίλος μου και δε μιλάω για τον ηλεκτρονικό κόσμο αλλά στη ζωή!
Υπάρχουν και άλλα πρόσωπα που εκτιμώ βαθιά και αυτό εξηγεί γιατί δεν έχουν σημασία οι μικρο-παρεξηγήσεις που ανθρώπινο είναι να συμβαίνουν. Ποτέ δε φταίει μόνο η μια πλευρά, πρέπει να ξέρεις και να υποχωρείς. Θεωρώ πολύ σημαντικό να ανατρέπουμε όλοι μαζί μια κατάσταση και από εκεί που φαίνεται να παράγεται "ζημιά" τελικά να παράγεται "κέρδος". Σημασία για μένα έχει μόνο το γιατί και για ποιους θέλω να μείνω σε ένα χώρο.