0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μου ηρθε σημερα ενα κανουργιο δερματινο κροκο και δεν εχω αποφασισει ακομα αν μου αρεσει.Νομιζω οτι σε αυτα τα πολυχρωμα καντραν ταιριαζει το μαυρο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
μαύρο θα κάτσει καλύτερα σίγουρα
Και σκουρο μπλε.
Απο αγγελια...Να πλεξω και το εγκωμιο για τον jimkar ο οποιος ηταν ευγενικοτατος και προθυμος να εξυπηρετησει με τον καλυτερο δυνατο τροπο! Αψογος στη συσκευασια με φουσκες, χαρτια και ολα τα συναφη! Και μου παρεδωσε ενα ρολοι σε αψογη κατασταση...Τον ευχαριστω και δημοσια και τον προτεινω ανεπιφυλακτα, χωρις ενδοιασμους!
Παράθεση από: gmaras στις Ιανουάριος 10, 2018, 19:27:57 μμΑπο αγγελια...Να πλεξω και το εγκωμιο για τον jimkar ο οποιος ηταν ευγενικοτατος και προθυμος να εξυπηρετησει με τον καλυτερο δυνατο τροπο! Αψογος στη συσκευασια με φουσκες, χαρτια και ολα τα συναφη! Και μου παρεδωσε ενα ρολοι σε αψογη κατασταση...Τον ευχαριστω και δημοσια και τον προτεινω ανεπιφυλακτα, χωρις ενδοιασμους! Να ευχαριστήσω και εγώ το Γιωργο για την άψογη συναλλαγή. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα...Καλοφορετο και απο εδώ.
Ενα «εισερχομενο» που καταχωρείται στο 2017 αλλά παραδόθηκε σήμερα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μήν με κράξετε, δεν το αγόρασα, το κέρδισα....χεχε
Παράθεση από: spirosg75 στις Ιανουάριος 11, 2018, 22:21:17 μμΕνα «εισερχομενο» που καταχωρείται στο 2017 αλλά παραδόθηκε σήμερα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μήν με κράξετε, δεν το αγόρασα, το κέρδισα....χεχεΚαπου εδω .... και μετα Καλοφορετο!
Καπου εδω .... και μετα Καλοφορετο!
Αυτο να το εχεις back up στην δεξια τσεπη οταν θα φορας το αυθεντικο Καλοφορετο !!
Εμεινα και εγώ, αλλά η γραμμή της κάσας στην κορώνα, είναι χαρακτηριστικά λάθος, όπως και τα δευτερόλεπτα. Απλώς, το μάτι πάει στην αντανάκλαση, και προσπαθεί να δεί από πίσω και ξεγιελιέται.Πάντως, λόγω τόπου που ζείς, θέλει προσοχή το που το κυκλοφορείς. Καλοφόρετο.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.