0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: k.pafis στις Φεβρουάριος 07, 2018, 22:27:48 μμΣας ευχαριστω ολους!ελπιζω να μη βγει συντομα στις αγγελιες για πωληση...Η ταλαιπωρια και η αργοπορια με ξενερωσαν αφανταστα!Α,δηλαδή ότι θα βγει κάποια στιγμή ,είναι σίγουρο ε...?
Σας ευχαριστω ολους!ελπιζω να μη βγει συντομα στις αγγελιες για πωληση...Η ταλαιπωρια και η αργοπορια με ξενερωσαν αφανταστα!
Παράθεση από: merlon στις Φεβρουάριος 07, 2018, 21:44:46 μμΑποστολη καλοφορετο !! Πρωτοπορος παντα! Δοκιμασεις αγνωστες εταιρειες. Εγω παλι κατι καινουργιο πηρα με θυσια αυτη τη φορα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε γεια το ρολόι γιατρέ. Τι είναι, Steinhart? δεν φαίνεται
Αποστολη καλοφορετο !! Πρωτοπορος παντα! Δοκιμασεις αγνωστες εταιρειες. Εγω παλι κατι καινουργιο πηρα με θυσια αυτη τη φορα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: k.pafis στις Φεβρουάριος 07, 2018, 22:27:48 μμΣας ευχαριστω ολους!ελπιζω να μη βγει συντομα στις αγγελιες για πωληση...Η ταλαιπωρια και η αργοπορια με ξενερωσαν αφανταστα!Ελα ρε Αποστολη. Τι πλακα μας κανουμε. Χομπυ ειναιΣτάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Petros1 στις Φεβρουάριος 07, 2018, 22:32:26 μμΠαράθεση από: k.pafis στις Φεβρουάριος 07, 2018, 22:27:48 μμΣας ευχαριστω ολους!ελπιζω να μη βγει συντομα στις αγγελιες για πωληση...Η ταλαιπωρια και η αργοπορια με ξενερωσαν αφανταστα!Α,δηλαδή ότι θα βγει κάποια στιγμή ,είναι σίγουρο ε...? Εδω υπαρχουν μελη που τα βγαζουν την ιδια μερα.....
pafis, merlonκαλοφόρετα τα νέα σας ρολόγια ! Πάντα καλές ώρες να δείχνουν...
Α παιδια μη ξεχασω κι αυτο!! Ειρθε στη θεση της χελωναςΣτάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.