0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: micraSport στις Ιούνιος 19, 2020, 12:00:44 μμΠαράθεση από: Wagner669 στις Ιούνιος 19, 2020, 11:15:59 πμΟ άνθρωπος έμπλεξε με μαλάκα και μέσα στην επιθυμία του να εξυπηρετήσει τον υποψήφιο αγοραστή, ταλαιπωρήθηκε.Ελπιζω να επανελθει συντομα Εγώ έχω να πώ οτι με εμένα ήταν άψογος.Εχω δει τις αξιολογήσεις του στο insomnia
Παράθεση από: Wagner669 στις Ιούνιος 19, 2020, 11:15:59 πμΟ άνθρωπος έμπλεξε με μαλάκα και μέσα στην επιθυμία του να εξυπηρετήσει τον υποψήφιο αγοραστή, ταλαιπωρήθηκε.Ελπιζω να επανελθει συντομα Εγώ έχω να πώ οτι με εμένα ήταν άψογος.
Ο άνθρωπος έμπλεξε με μαλάκα και μέσα στην επιθυμία του να εξυπηρετήσει τον υποψήφιο αγοραστή, ταλαιπωρήθηκε.Ελπιζω να επανελθει συντομα
Ευχαριστω όλους τους φίλους για τα καλά τους λόγια,υπόσχομαι να του πιω το αίμα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)σε ξηρά ,αέρα και θάλασσα και να επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες
Παράθεση από: Wagner669 στις Ιούνιος 19, 2020, 13:21:55 μμΠαράθεση από: micraSport στις Ιούνιος 19, 2020, 12:00:44 μμΠαράθεση από: Wagner669 στις Ιούνιος 19, 2020, 11:15:59 πμΟ άνθρωπος έμπλεξε με μαλάκα και μέσα στην επιθυμία του να εξυπηρετήσει τον υποψήφιο αγοραστή, ταλαιπωρήθηκε.Ελπιζω να επανελθει συντομα Εγώ έχω να πώ οτι με εμένα ήταν άψογος.Εχω δει τις αξιολογήσεις του στο insomnia Και τις δικές μου ελπίζω...
Παράθεση από: Spyoly στις Ιούνιος 19, 2020, 13:48:59 μμΕυχαριστω όλους τους φίλους για τα καλά τους λόγια,υπόσχομαι να του πιω το αίμα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)σε ξηρά ,αέρα και θάλασσα και να επανέλθω με περισσότερες πληροφορίεςΣπυρο η επιλογη σου ειναι παρα πολυ καλη.Συγχαρητηρια.Να σαι καλα να το χαρεις.Βλεπω να στο κατασχουν τα πιτσιρικια Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μέταλλο είναι τιτάνιο ,το ύψος του (Χρήστο) είναι επιπέδου swatch 😄.To app κάνει προσομοίωση του σήματος που εκπέμπει ο Ιαπωνικός σταθμός για τον συντονισμό της ώρας
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Ιούνιος 19, 2020, 14:15:18 μμΠαράθεση από: Spyoly στις Ιούνιος 19, 2020, 13:48:59 μμΕυχαριστω όλους τους φίλους για τα καλά τους λόγια,υπόσχομαι να του πιω το αίμα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)σε ξηρά ,αέρα και θάλασσα και να επανέλθω με περισσότερες πληροφορίεςΣπυρο η επιλογη σου ειναι παρα πολυ καλη.Συγχαρητηρια.Να σαι καλα να το χαρεις.Βλεπω να στο κατασχουν τα πιτσιρικια Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒαιε ,επειδή τα citizen τα έχω σε κοινή θέα λόγω φόρτισης eco drive, υπάρχει αίσθημα κοινοκτημοσύνη με τους υπόλοιπους άρρενες του σπιτιού....τους το ξεκαθάρισα ότι ΑΥΤΟ είναι μόνο δικό μου (τουλάχιστον για αυτό το καλοκαίρι)
vash the stampede wallpaper
Θα σας αφήσω λίγο με την αγωνία, για το zodiac... Ευχαριστώ δημόσια τον πρώην ιδιοκτήτη του για το αστέρι που μου έστειλε. Αλλά θα σας δείξω τη δεύτερη από τις τρεις δικές μου αφίξεις σήμερα...Για να το οποίο είμαι διπλά χαρούμενος...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Παράθεση από: micraSport στις Ιούνιος 18, 2020, 23:15:13 μμΘα σας αφήσω λίγο με την αγωνία, για το zodiac... Ευχαριστώ δημόσια τον πρώην ιδιοκτήτη του για το αστέρι που μου έστειλε. Αλλά θα σας δείξω τη δεύτερη από τις τρεις δικές μου αφίξεις σήμερα...Για να το οποίο είμαι διπλά χαρούμενος...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using TapatalkΝα το χαίρεσαι φίλε μου.Έχεις άλλα δύο να μας δείξεις
...........υπόσχομαι να του πιω το αίμα σε ξηρά ,αέρα και θάλασσα και να επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες....
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.