Όχι ακριβώς αγορά νέου ρολογιού, μάλλον αγορά των parts ενός ρολογιού τα οποία στα χέρια του τεχνίτη (όχι τα δικά μου βέβαια) έγιναν ολοκληρωμένο ρολόι. Ιδού το project "Bastard"
Κάσα submariner με ζαφείρι χωρίς Κύκλωπα (δεν μου αρέσει) και ένα αρκετά ποιοτικό μπρασελε για το κόστος της με screw links. Εντύπωση μου έκανε το bezel το οποίο είναι καλύτερο απο ότι περίμενα με ωραία "κλικς" χωρίς backplay (ίσως ήμουν τυχερός?). Διάφανο caseback, περιττό μάλλον αλλά η διαφορά στη τιμή ήταν μηδαμινή
Nh35 με μαύρο δίσκο ημερομηνίας. Είχα λίγο άγχος για τη μηχανή απο aliexpress αλλά είναι στα +2 spd.
Mop καντράν απο namoki και δείκτες marinemaster 1000 επίσης απο namoki. Εδω να πω ότι οι δείκτες έχουν κάποιο μικρό ελάττωμα στο φινίρισμα αλλά ήδη στέλνουν δωρεάν καινούριους απο namokies. Πολύ καλό customer service.
Sloped brushed steel insert στα 38mm με 12ωρη ένδειξη.
Οι φωτογραφίες είναι αρκετά πρόχειρες και χάνει κάπως, μελλοντικά θα προσπαθήσω για κάτι καλύτερο.
Προσωπικά μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το αποτέλεσμα
Όταν μπουν και σωστοί δείκτες (ίδιοι αλλά με σωστό polished finish) πιστεύω ότι θα δείχνει ακόμα πιο ωραίο.