Georgefosk και 21 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πανέμορφο... Καταπληκτικό κομμάτι...!Να το χαρείς με υγεία...Το μόνο αρνητικό με αυτά τα μπρασελέ... όσο όμορφα είναι... τόσο δεν έρχονται ακριβώς εκεί που τα θες σε μέγεθος...!!!
Ένα από τα πιο ωραία ρολόγια που έχω δει. Καλορίζικο Δημήτρη!!Πραγματικά εντυπωσιακό, από κοντά πρέπει να είναι και τρελό χάζεμα
@Dimitris Real Το πιο όμορφο ρολόι σου... Καλορίζικο. Είναι κυριολεκτικά πανέμορφο...
δημητρη εσυ αδικεισαι επρεπε να κανεις διαφημισεις για ρολογια με θεα τον υπεροχο ηλιο μας και το απεραντο γαλαζιο της ελλαδας οι παρουσιασεις σου στα παντα ειναι μοναδικες
Δημήτρη είναι πανέμορφο !! Καλοφόρετο !! Οπωσδήποτε παρουσίαση μετά από λίγο καιρό χρήσης ! Στάλθηκε από το KB2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χάλια η κατάσταση φίλε μου…και κατέληξα με αυτούνο αυτού το πράμα
panemorfo Dimitri, sygxarhthria! to ligoureuomoun auto kairo! poly dynato kai konta sta Ingy pou epsaxnes. na mas to kaneis parousiash!
Δημήτρη να χαίρεσαι και αυτή τη ρολογάρα!Τα ρολόγια σου..ένα και ένα!Να το χαρείς και καλοφόρετο!(Πολύ συνειδητοποιημένη αγορά)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.