0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλορίζικο Παναγιώτη. Παιχνιδίσματα τρελά το dial!!!
Καλοφόρετο να είναι Παναγιώτη!
Πανέμορφο το πράσινο!Να το χαρείς!
Με είχε ψήσει τρέλα ρε.... Απίστευτο ρολόι για τα λεφτά του..!Και εκεί που ήμουν έτοιμος για το μπλε...Είπα να βάλω λίγο φρένο ρε beast... Έχω πήξει στο ρολόι...
Σπρώξε τα τριτοδεύτερα και πάρτο!!!
Το Apple Watch έφυγε, το PRX ήρθε.. Αλλά σε πράσινο και μάλιστα από τα πρώτα που ήρθαν στην Ελλάδα!!! Και συγκεκριμένα σήμερα το πρωί..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Κάνει φοβερά παιχνίδια στο φως του ηλίου..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Προτίμησα τελικά το πράσινο γιατί το μπλε το άφησα για το Hublot!!!Και ναι δεν το ξέχασα, το άφησα στην άκρη προς το παρόν αλλά είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος, μέχρι τότε όμως PRX, το πιο vfm που έχω αγοράσει ποτέ..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Μεγειες τρομερό παιχνίδι στο φως το πράσινο dial!! Καλοφορετο καλορίζικο και να το χαρείς όσο δεν παίρνει στον καρπό σου. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.