0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ όμορφο το πράσινο Παναγιώτη.Ωραια προσθήκη στην συλλογή σου.👌👌👌Καλοφορετο με υγεία.
Καλοφορετο Παναγιώτη ! Ωραιο πράσινο, ξεχωριστό ρολοι.
Καλοφορετο Παναγιώτη !!!
Καλοφορετο Παναγιωτη!!!
Καλοριζικα!
Ωραίο το πράσινο Παναγιώτη!! Καλοφόρετο !!Στάλθηκε από το KB2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοφόρετο και με το καλό να το δούμε κι από κοντά στις 22 του μήνα.
Μου αρέσει με τη βάφλα στο καντράν. Καλοφόρετο
Το Apple Watch έφυγε, το PRX ήρθε.. Αλλά σε πράσινο και μάλιστα από τα πρώτα που ήρθαν στην Ελλάδα!!! Και συγκεκριμένα σήμερα το πρωί..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Κάνει φοβερά παιχνίδια στο φως του ηλίου..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Προτίμησα τελικά το πράσινο γιατί το μπλε το άφησα για το Hublot!!!Και ναι δεν το ξέχασα, το άφησα στην άκρη προς το παρόν αλλά είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος, μέχρι τότε όμως PRX, το πιο vfm που έχω αγοράσει ποτέ..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλοφόρετο Παναγιώτη. Το μπλε είναι πολύ ωραίο αλλά το πράσινο κατά την ταπεινή μου άποψη πολύ πιο ιδιαίτερο και ομορφότερο. Από μια φωτογραφία που είδα πρέπει να κάνει φοβερό παιχνίδι με το φως. Εξαιρετικό πραγματικά Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Πανέμορφο το tissot καλοφορετοΣτάλθηκε από το LM-V405 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοφόρετο το prx να το χαρείς!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.