0 μέλη και 28 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το έβγαλαν στα 89 Ευρώ. Μόλις παράγγειλα ένα! https://www.invictastores.eu/collections/pro-diver/invicta-vintage-pro-diver-34334-mens-automatic-watch-40mm/
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Κατέφθασε! Sent from my iPhone using Tapatalk
To model ονομάζεται "Jaeger-Le-Coultre Polaris" κι όχι απλά Polaris, έτσι μου εξήγησαν...8 yrs εγγύηση με την εγγραφή στη σελίδα της JLCΚουτί, απόδειξη, και δύο δώρα.....Το ατσάλινο μπρασελέ έχει ήδη φύγει από Ελβετία και αναμένεται αύριο ή μεθαύριο.
Όταν γράφτηκα στο forum, τον Ιούνιο, είχα έξι affordable ρολόγια μετά από ενάμιση χρόνο ενασχόλησης και ψαξίματος και δήλωσα ικανοποιημένος από τη συλλογή μου. Αμ δε. Αφού χάρισα ένα και βρέθηκα ξαφνικά με το vintage Omega του παππού, πήγα για το έβδομο, το πρώτο μου Ecodrive Radio Controlled ρολόι, από watches111.com. JDM, Perpetual Calendar, World Time, ζαφείρι, 10 bar . Εντυπωσιασμένος.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my M2006C3LG using Tapatalk
Καλημερα !! Το νεο μου αποκτημα , πολυ ευχαριστημενος !!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.