0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άρτι αφιχθεν από τα ξένα...τελευταίο αρνάκι στο μαντρί! Seiko SBTM323 (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Αρκετά μαζεμένο στο χέρι μιας και είναι 39αρι, και έχει και θηλυκά endlink. Επίσης, έχει το super clear coating που βάζει σε μερικά αγροτεμάχια η Seiko, οπότε υπό κάποιες γωνίες το ζαφείρι γίνεται μπουχός! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Βασικός λόγος αγοράς το γεγονός πως...είχα σουτάρει όλα τα radio controlled μου, και με έτρωγε ο πωπός μου άσχημα. Οπότε... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Θα το βγάλω για αέρα το βράδυ στο μπαλκόνι...για να δούμε αν θα πιάσει Mainflingen με την μία...
Δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω τη διαφορα των θηλυκων end links
Αν μου εκανε και στο χερι καλα θα ηταν..... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.