Πιο όμορφο και στο καντράν αλλά ισχύουν αυτά τα αρνητικά για την μηχανή ?
το χρώμα το διάλεξα γιατί θεώρησα ότι το waffle dial φαίνεται καλύτερα σε αυτό το λευκό προς κρεμ από ότι στα πιο σκούρα. Ήμουν επιφυλακτικός με το Rose gold αλλά αφού δεν επεκτείνεται στο μπρασελε δεν χτυπάει πολύ.
Όσον αφορά τη μηχανή διάβασα αρκετά πριν το πάρω. είναι όντως μαζικής παραγωγής αλλά επειδή τόσο καιρό παίζω με miyota 8***, για εμένα είναι αναβάθμιση (η πρωτη ελβετική). Η ρύθμιση γίνεται από το εργοστάσιο με laser οποτε είναι αρκετά ακριβής (κάπου στα +4 sec/day το βλέπω με το app στο κινητό, αλλά νωρίς είναι ακόμα). Το θετικό είναι ότι μπορεί και ένας απλός τεχνίτης να τη ρυθμίσει και να της κανει service οπότε και από εκεί δεν υπάρχει θέμα.
Αν έχω καταλάβει καλά το escapment είναι από πλαστικό, δήθεν για μείωση της τριβής. Η αντοχή στο χρόνο θα φανεί.
Επισης έχει αυξημένη μαγνητικη προστασία καθώς έχει balance spring από Nivachron (με βάση το τιτάνιο, αναπτύχθηκε για το γκρουπ μαζί με την ΑΡ).
Το quartz ήταν πιο λογική επιλογή αλλά όσο και αν προσπαθούσα δεν μπορούσα να το "αγαπήσω".
Sent from my SM-A715F using Tapatalk