0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
5 από 5Boldr Regatta (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εκείνο το Delft, τι είχε μέσα ?Δεν μας το έδειξες. Delft = Ολλανδικό κλέψιμο των Κινέζικων πορσελανών. Εκείνο το τσίγκινο άσπρο - μπλέ. Ο λαός αυτός, ότι έβρισκε, το αντέγραφε.
Είναι, υποθέτω, κάποιο τοπικό έδεσμα στην Ολλανδία. Το έστειλε ο άνθρωπος σαν δώρο με την αγορά. Τσιγκινο κουτάκι είναι με αυτά τα γλυκίσματα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπα που να φας τη γλώσσα σου....
ΝΕΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ....citizen JW013751EΒΑΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 46ΜΜ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πρώτη φορά το βλέπω. Κουκλι!!Καλορίζικο Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.